Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:dziewczyny wróciłam dalej mam brać to świństwo dostałam tabletki na żołądek zantac mam brać jedną rano na czczo i druga przed snem iiiiiiiii..............
chyba mam pozytywnego testa ale kreska jest tak strasznie jasna wyszła od razu ale prawie jej nie widać nie wiem czy brać na poważnie ten test25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:nie dwie kreski mają być włąsnie o tym pisze że na zdjęciach masakra ta kreska jest naprawdę bardzo blada
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:to jest 8dpo pospieszyłam się bo na mnie mąż naciskał
nie żałuję grzecznie czekam
\
co słychać Miki
a u mnie hmmm...temp mnie trochę wkurza bo jest za wysoka jak na mnie i bez sensu robi mi nadzieję i....wiesz jak to jestRedhotka lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:się nie nakręcam się jutro i pojutrze okażę powtórzę
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:8 dpo i taka krecha????? jezusku ale będzie pikniutko na święta
a u mnie hmmm...temp mnie trochę wkurza bo jest za wysoka jak na mnie i bez sensu robi mi nadzieję i....wiesz jak to jest -
nick nieaktualnymik82 wrote:8 dpo i taka krecha????? jezusku ale będzie pikniutko na święta
a u mnie hmmm...temp mnie trochę wkurza bo jest za wysoka jak na mnie i bez sensu robi mi nadzieję i....wiesz jak to jest
-
25staraczka25 wrote:wiem jak jest ale cichutko liczę że ta insemka wyszla
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:ja się nie chcę łudzić ale tempka ewidentnie mi zgłupiała....ja takich wyżyn nawet w ciąży nie miałam a jak po południu mierzyłam to mi max 37,2 osiągała a dziś 37,85. Wiem że popołudniowa o niczym nie świadczy ale ta poranna też szokuje
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość