X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hihiha ty piszesz to powaznie 8-) moj niewie co to jest sprzatanie :-( raz na rok odkurzy i umyje zlew i wanne w lazience :-( a wypomina to rok czasu :-(
    nie no serio, ja mam podobny problem ale czasem pomaga, ja za to pokazalam ze za duzo sama potrafie, i nienawidze sie prosic i moj to wykorzystuje :P ale cwicze go

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Cwalinka - ja dwie poprzednie ciąże zawdzięczam Castagnusowi.
    O córę staraliśmy się rok - i nic, oczywiście lekarze nie widzieli żadnego problemu (pomimo, że prolaktynę miałam na granicy normy a hiperprolaktynemii) i nie dawali żadnych leków :/. Zaczęłam szukać na własną rękę, znalazłam Castagnus i jak skończyłam brać 90tego dnia, to mi wyszedł pozytywny test :).
    O syna staraliśmy się 7m-cy, z czego po 4-ech bez "wspomagania" stwierdziłam, że nie ma sensu, wdrożyłam Castagnus i znów: 90 dni i pozytywny test.
    Tym razem brałam 2 serie po 90 dni (marzec-maj i lipiec-wrzesień), ale nie podziałał :(.
    Natomiast uważam, że spróbować warto :)!

Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane :)

Asha widze ze w swietnym nastroju :D

Cwalinka tulam .. widze ze chyba podobnie zaczniemy ... ;/

Mik pieknie szybuijesz :)

Rybcia oco u ciebei :)

Amelia sie odzywala ??

Izus jak sie czujesz ??:)

Ja wczoraj nie wchodzilam bo mialam mega placzliwy dzien ;/ nawet na mame troche naskoczylam :( i z tego powodu byllo mi bardzo przykro pozniej zadzownilam do niej bo mi serducho pekalo ze na nia tak warczalam :(

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W TAKIM RAZIE CO MI SZKODZI, CHYBA NIC MI NIE ROZREGULUJE NIE?

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MA SIE GO BRAC OD PEIRWSZEGO DNIA MIESIACZKI TAK?

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZESC ANIU? PMS??

Ania_84 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamutek i ania :-) aniu u mnie moze byc..jakos mam tez doly od paru dni i szczerze to robie dobra mine do zlej gry..leje sie dzis ze mnie i znowu sie nie udalo i znowu mam dol..ehhh...szukam teraz badan nasienia u siebie w okolicy mam nadzieje ze w styczniu moj pojdzie i odda :-\ zastanawiam sie rowniez nad insemka ale kurde czesto pisza ze nieudaje sie za pierwszym razem...eh...juz sil brak :-\

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    CZESC ANIU? PMS??
    nie wiem czy PMS.. raczej nie ..po porstu taki placzliwy dzien mialam.. dodatkowo strasznie bolaly mnie jajniki ..a raczej cignely.. wieczor mialam fatalny nie moglam zlapac tchu :(

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    MA SIE GO BRAC OD PEIRWSZEGO DNIA MIESIACZKI TAK?
    Ja tak brałam, ale są dziewczyny co zaczynały w dowolnym dniu cyklu i efekty też były ;).

Rybciu - a inseminację tak bez wcześniejszych badań i stymulacji ktoś w ogóle zrobi?

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ja tak brałam, ale są dziewczyny co zaczynały w dowolnym dniu cyklu i efekty też były ;).

Rybciu - a inseminację tak bez wcześniejszych badań i stymulacji ktoś w ogóle zrobi?
    nie niezreobi najpierw zrobimy badania ale dopiero jak ja pojde do pracy :-\ porobie badania moj tez i wtedy zobaczymy co i jak ale sie zastanawialam nad nia :-\ moj jest niby tez za ale czy bedziemy dalej dzialac niewiem :-(a ten castangus bierze sie caly cykl?? kiedys go bralam ale tylko przez jeden cykl i potem przestalam bo niekupilam nastepnego

• rybka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    nie wiem czy PMS.. raczej nie ..po porstu taki placzliwy dzien mialam.. dodatkowo strasznie bolaly mnie jajniki ..a raczej cignely.. wieczor mialam fatalny nie moglam zlapac tchu :(
    tez tak nieraz mam ..nieraz trzeba to wszystko z siebie wyrzucic wyplakac sie itp.ja mam tylko jedna osobke co mnie rozumie..inne maja dzieci i to od dwojki wzwyz znowu kuzwa beda pytania na swieta kiedy drugie dziecko itp.a jak ktos sie nawet skapnol to mowi bedzie dobrze!!!! jak ja tego nielubie :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    nie niezreobi najpierw zrobimy badania ale dopiero jak ja pojde do pracy :-\ porobie badania moj tez i wtedy zobaczymy co i jak ale sie zastanawialam nad nia :-\ moj jest niby tez za ale czy bedziemy dalej dzialac niewiem :-(a ten castangus bierze sie caly cykl?? kiedys go bralam ale tylko przez jeden cykl i potem przestalam bo niekupilam nastepnego

Mam nadzieję, że inseminacja nie będzie potrzebna. Może po badaniach okaże się, że wystarczy jakieś CLO czy inne cudo i będą piękne dwie krechy :)!
    Castagnusa bierze się nie tylko cykl, ale 90 dni bez żadnych przerw (nieważne okres czy nie okres - bierzesz).

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybciu buziam, grunt to zaczac robic badania potem bedzie wiadomo co dalej

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej

a widze ze grudzien i listopad to nie najlepsiejszy czas dla nas :/

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia co do IUI .. to powiem ci tak..dzialajcie ..a IUI traktujcie jako dodatek :) bo tak naprawde przy iUI moga zarowno podzialac plemniczki dokarmione jak i te naturalne :D

Cwalineczko.. wiesdz u nas sporo na koniec roku sie dzieje.. sprawa spadkowa, badania, wizyta, musimy zalatwic kredyt na biopsje ;/ i chyba za duzo tego ..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Rybcia co do IUI .. to powiem ci tak..dzialajcie ..a IUI traktujcie jako dodatek :) bo tak naprawde przy iUI moga zarowno podzialac plemniczki dokarmione jak i te naturalne :D

Cwalineczko.. wiesdz u nas sporo na koniec roku sie dzieje.. sprawa spadkowa, badania, wizyta, musimy zalatwic kredyt na biopsje ;/ i chyba za duzo tego ..
    no troszke duzo spadlo na glowe ale mam nadzieje ze wszystko sie ulozy

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty kochana .. bralas tylko dupaka ?? czy lutke keidys tez ??

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • rybka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja spadam dziekuje dziewczynki za podpore i podpowiedzi :-) ale narazie pauzuje w grudniu sie nie staram i niemierze i prosze niepiszcie ze w takim cyklu sie udaje bo juz mialam pare takich i jak zwykle dupa byla...dobra slonka spadam niemam nastroju dzis jak zwykle i niechce was meczyc i dolowac...bede sie starala zagladac choc bede miala nawal teraz bo choinka lampki porzadki itp.dziekuje ze jestescie :-) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 papatki

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    A Ty kochana .. bralas tylko dupaka ?? czy lutke keidys tez ??
    TERAZ BIORE PIERWSZY RAZ DUPKA, LUTKI NIGDY NIE BRALAM, TYLKO TAKA POD JEZYK NA WYWOLANIE ORKRESu

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    dobra ja spadam dziekuje dziewczynki za podpore i podpowiedzi :-) ale narazie pauzuje w grudniu sie nie staram i niemierze i prosze niepiszcie ze w takim cyklu sie udaje bo juz mialam pare takich i jak zwykle dupa byla...dobra slonka spadam niemam nastroju dzis jak zwykle i niechce was meczyc i dolowac...bede sie starala zagladac choc bede miala nawal teraz bo choinka lampki porzadki itp.dziekuje ze jestescie :-) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 papatki
    bede czekac :D <3

‹‹ 3594 3595 3596 3597 3598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ