Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hihiha ty piszesz to powaznie moj niewie co to jest sprzatanie raz na rok odkurzy i umyje zlew i wanne w lazience a wypomina to rok czasu
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Cwalinka - ja dwie poprzednie ciąże zawdzięczam Castagnusowi.
O córę staraliśmy się rok - i nic, oczywiście lekarze nie widzieli żadnego problemu (pomimo, że prolaktynę miałam na granicy normy a hiperprolaktynemii) i nie dawali żadnych leków . Zaczęłam szukać na własną rękę, znalazłam Castagnus i jak skończyłam brać 90tego dnia, to mi wyszedł pozytywny test .
O syna staraliśmy się 7m-cy, z czego po 4-ech bez "wspomagania" stwierdziłam, że nie ma sensu, wdrożyłam Castagnus i znów: 90 dni i pozytywny test.
Tym razem brałam 2 serie po 90 dni (marzec-maj i lipiec-wrzesień), ale nie podziałał .
Natomiast uważam, że spróbować warto !
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
Asha widze ze w swietnym nastroju
Cwalinka tulam .. widze ze chyba podobnie zaczniemy ... ;/
Mik pieknie szybuijesz
Rybcia oco u ciebei
Amelia sie odzywala ??
Izus jak sie czujesz ??
Ja wczoraj nie wchodzilam bo mialam mega placzliwy dzien ;/ nawet na mame troche naskoczylam i z tego powodu byllo mi bardzo przykro pozniej zadzownilam do niej bo mi serducho pekalo ze na nia tak warczalam
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej mamutek i ania aniu u mnie moze byc..jakos mam tez doly od paru dni i szczerze to robie dobra mine do zlej gry..leje sie dzis ze mnie i znowu sie nie udalo i znowu mam dol..ehhh...szukam teraz badan nasienia u siebie w okolicy mam nadzieje ze w styczniu moj pojdzie i odda zastanawiam sie rowniez nad insemka ale kurde czesto pisza ze nieudaje sie za pierwszym razem...eh...juz sil brak
-
Cwalinka wrote:CZESC ANIU? PMS??
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:MA SIE GO BRAC OD PEIRWSZEGO DNIA MIESIACZKI TAK?
Rybciu - a inseminację tak bez wcześniejszych badań i stymulacji ktoś w ogóle zrobi?rybka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Ja tak brałam, ale są dziewczyny co zaczynały w dowolnym dniu cyklu i efekty też były .
Rybciu - a inseminację tak bez wcześniejszych badań i stymulacji ktoś w ogóle zrobi? -
Ania_84 wrote:nie wiem czy PMS.. raczej nie ..po porstu taki placzliwy dzien mialam.. dodatkowo strasznie bolaly mnie jajniki ..a raczej cignely.. wieczor mialam fatalny nie moglam zlapac tchu
-
nick nieaktualnyrybka wrote:nie niezreobi najpierw zrobimy badania ale dopiero jak ja pojde do pracy porobie badania moj tez i wtedy zobaczymy co i jak ale sie zastanawialam nad nia moj jest niby tez za ale czy bedziemy dalej dzialac niewiem :-(a ten castangus bierze sie caly cykl?? kiedys go bralam ale tylko przez jeden cykl i potem przestalam bo niekupilam nastepnego
Mam nadzieję, że inseminacja nie będzie potrzebna. Może po badaniach okaże się, że wystarczy jakieś CLO czy inne cudo i będą piękne dwie krechy !
Castagnusa bierze się nie tylko cykl, ale 90 dni bez żadnych przerw (nieważne okres czy nie okres - bierzesz). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rybcia co do IUI .. to powiem ci tak..dzialajcie ..a IUI traktujcie jako dodatek bo tak naprawde przy iUI moga zarowno podzialac plemniczki dokarmione jak i te naturalne
Cwalineczko.. wiesdz u nas sporo na koniec roku sie dzieje.. sprawa spadkowa, badania, wizyta, musimy zalatwic kredyt na biopsje ;/ i chyba za duzo tego .. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Rybcia co do IUI .. to powiem ci tak..dzialajcie ..a IUI traktujcie jako dodatek bo tak naprawde przy iUI moga zarowno podzialac plemniczki dokarmione jak i te naturalne
Cwalineczko.. wiesdz u nas sporo na koniec roku sie dzieje.. sprawa spadkowa, badania, wizyta, musimy zalatwic kredyt na biopsje ;/ i chyba za duzo tego .. -
dobra ja spadam dziekuje dziewczynki za podpore i podpowiedzi ale narazie pauzuje w grudniu sie nie staram i niemierze i prosze niepiszcie ze w takim cyklu sie udaje bo juz mialam pare takich i jak zwykle dupa byla...dobra slonka spadam niemam nastroju dzis jak zwykle i niechce was meczyc i dolowac...bede sie starala zagladac choc bede miala nawal teraz bo choinka lampki porzadki itp.dziekuje ze jestescie papatki
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:dobra ja spadam dziekuje dziewczynki za podpore i podpowiedzi ale narazie pauzuje w grudniu sie nie staram i niemierze i prosze niepiszcie ze w takim cyklu sie udaje bo juz mialam pare takich i jak zwykle dupa byla...dobra slonka spadam niemam nastroju dzis jak zwykle i niechce was meczyc i dolowac...bede sie starala zagladac choc bede miala nawal teraz bo choinka lampki porzadki itp.dziekuje ze jestescie papatki