X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tutaj dzis posucha
    ehhh :/

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie posucha...bywa ;-)

hej kochane, ja tez właściwie na chwile zajrzalam...maz w domu dzis a bylam okropna ostatnio dla niego wiec chce z nim wiecej czasu spędzić ;-)

milego wieczoru :-)

Redhotka lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywam. Chyba będę miała meksyk w pracy w związku z wczorajszą zaistniałą sytuacją. Ale cóż, co nas nie zabije to nas wzmocni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 19:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane przepraszam ale nie mam jak siedzieć na forum :-( mąż z pracy cały czas a ja nie dość że źle się czuje to musze robić wszystko . Dzisiaj lepiłam pierogi i uszka :-/ potem zasnęłam . Z jednej strony dobrze bo jestem zresetowana . Cykl zablokowałam bo plamię i nie chcę czytać że to implantacja :-( kocham was i cały czas myślę <3 jutro zajrzę obiecuje :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane
    szkoda ze tak pusto tutaj
    my wczoraj z mloda ubralysmy choineczke

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane, cholera nie mam czasu pisac za bardzo bo caly czas rodzine mam na glowie :-/

Zaraz wyjezdzamy zeby korki ominac i za widna do domu dojechac wiec wieczorem powinnam juz z wami byc slonca moje kochane :-D przeprazam ze was zaniedbalam tak okrutnie przez ostatnie dwa dni :-( :-P

Widze ze humory dosyc kiepskie cosik :-( tulam wszystkie po kolei <3

My nareszcie znalezlismy TA restauracje :-D pikna jest :-D i samochod wynajety ...pikny stary ...bialy z kierowca :-D lzy mi w oczach staja :-) ale...dalej mnie fryzjerzy wkurwiaja i kosmetyczka jest tak kurewsko droga ze chyba bede musiala makijazu sama uczyc bo £300 jej noe dam za dwie godziny roboty :-/ bez przesady :-/ zwlaszcza ze ja praktycznie zadnego makijazu nie chce tylko zeby to naturalnie wygladalo i tyle :-/ ale cos mam czas to pocwicze :-P

Tyle u mnie kochane moje...bede pozniej z wwami bo zateskniona tez jestem :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 07:52

Iza75, mik82 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Red, ale Cię nie wywalą przez utarczkę z księgowym O.o? Czy księgowy to synek szefa :/?

Trzymam za Was kciuki dziewczyny w każdej dziedzinie ;), niestety u mnie samopoczucie coraz gorsze, więc i na kompie mnie coraz mniej :(.

Buziaki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha ciesze sie ze sie odezwalas :) super ze restauracja ogarniata i autko :) pieknie takei samochody wygladaja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek trzymaj sie tam dasz rade
    Red ale co moze sie dziac przez to w pracy?

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-)
    Asia ciesze sie, ze najwazniejsze jest ogarnięte, wracaj szczęśliwie do domku :-)
    Red nie daj sie tam!
    Marnut wspolczuje samopoczucia, oby juz niedlugo minelo...

u mnie leci jakoś ale za bardzo czasu na forum nie ma..staram sie cos w chacie ogarniać a wieczorem padam...czekam aż swieta sie skończą, cieszą mnie jedynie ze względu na malego..nie lubie :-/

milego dnia :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki
    Widzę, ze wszystkie zabiegane przed swiętami. Nie ukrywam że ja tez mam co robić...wracam do domu około 17 to niewiele zdziałam ale zawsze coś porobię.
    Red mam nadzieję, że nie będzie jakiejś wielkiej lipy po tym spięciu z księgowym...daj znać
    Marnut tulam <3 oby Ci Kochana szybko przeszło
    Izuś Ty tak święta lubisz jak i ja :-/ , moi rodzice po rozwodzie więc latam w wigilię do wszystkich po kolei jak ta głupia :-/
    Kasiu ale masz dobrze z tą choinką...też bym chciała juz mieć ogarniety dom i choinkę ubraną :-/ Mam nadzieję że jutro lub w sobotę uda mi się to zrobić.
    Asia cieszę się że w końcu z restauracji jesteś zadowolona...i autko fajne...podoba mi się to <3 Wracajcie teraz bezpiecznie do domku bo przed świętami tam też pewnie większy ruch tak jak u nas.
    Wszystkie pozostałe laseczki ściskam mocno i życzę Wam dobrego dnia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 09:47

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Izus, a jak twoje samopoczucie??
    czesc Mik
    moi rodzice tez po rozwodzie, ale kolacje wigilijna jadalismy zawsze wspolnie
    widze dziewczyny ze wy lubicie swieta tak jak moj maz
    a ja lubie swieta te przygotowania z Jowi chce zeby Jowi milo to wszystko wspominala i zeby ona znowu do swojej kiedys rodziny przeniosla ze liczy sie czas spedzony razem a nie stanie przy garach ful sprzatania tylko wlasnie czas z bliskimi :)
    ja domu nie mam ogarnietego i jakos specjalnie ogarniac go nie bede

mik82, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    czesc Izus, a jak twoje samopoczucie??
    czesc Mik
    moi rodzice tez po rozwodzie, ale kolacje wigilijna jadalismy zawsze wspolnie
    widze dziewczyny ze wy lubicie swieta tak jak moj maz
    a ja lubie swieta te przygotowania z Jowi chce zeby Jowi milo to wszystko wspominala i zeby ona znowu do swojej kiedys rodziny przeniosla ze liczy sie czas spedzony razem a nie stanie przy garach ful sprzatania tylko wlasnie czas z bliskimi :)
    ja domu nie mam ogarnietego i jakos specjalnie ogarniac go nie bede
    Kochana ja przygotowania z Mikołajem i te wszystkie chwile spędzone z moimi chłopakami też uwielbiam, ale mnie to jeżdżenie wigilijne teście-mama-tata wkurwia niemiłosiernie :-/ Wspólna kolacja wigilijna odpada....dobrze że moi rodzice się nie zabili przez te lata po rozwodzie i że odkąd jest Mikołaj siadają razem przy stole u mnie i potrafią kilka zdań ze sobą zamienić, ale wspólna wigilia by ich chyba jeszcze przerosła ;-) Zdecydowanie bardziej lubię kolejne dwa dni. W tym roku np. w drugi dzień świąt wszyscy zwalają się do mnie więc będę miała bagatela 25 osób :-) bo mój mąż ma czwórkę rodzeństwa :-D więc ilościowo trochę nadrabiają :-)

Cwalinka lubi tę wiadomość

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas jest tak, kolacja wigilijna zawsze u mamy, tato przychodzil na nia sam , potem po kolacji kolo 20 szlismy do tesciow, pierwszego dnia swiat obiad u ojca, drugiego dnia swiat obiad u tesciow,
    hihi ja mam 3 rodzenstwa ale siostra w stanach, ale brat ma z kolei 3 dzieci :) wiec my ilosciowo tez nadrabiamy, jak jeszcze cale rodzenstwo brata mieszkalo w polsce a ja nie bylam mezatka to tez nas sporo bylo bo tato ma 3 braci kazdy z tych braci srednio po 3 dzieci :)
    u mnie jest problem posadzic tesciow i ojca przy jednym stole :/

• mik82 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz Kochana to Ty też masz liczne grono ludzi w święta :-) Fajnie....ja lubię jak jest dużo ludzi w domu :-) Masz też niezły galimatias :-) ale z tego co pisałaś wcześniej to mama teraz jest u siostry? to gdzie wigilie zaliczasz Kochana?
    swoją droga nie lubię jak się ma rodzinę w stanach :-/
    Ja mam tam siostrę mojej mamy i ciągle niemiłosiernie tęsknię za moimi braćmi (kuzynami) :-/ wprawdzie co roku przyjeżdżają ale w tym roku się złożyło tak że ich nie było, a cioci już 4 lata nie widziałam więc masakra :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 10:38

Cwalinka lubi tę wiadomość

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wigilie robimy u mojego starszego brata ale skladkowa, ja mam przyniesc piergo i ciasto, bedzie tam jeszcze moj mlodszy brat i rodzice bratowej
    no ja mam w stanach siostre, co roku tu przylatuje mnie nie stac zeby do niej poleciec
    w Kanadzie mam jeszcze dwoch wujkow z rodzinami, wyjechali jakies 7-8 lat temu, przylatuja co dwa lata srednio a zawsze byli na miejscu

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh straszna posucha
    tesknie za wami kochane <3
    ja wlasnie ide na spotkanie świateczne swojego działu

a po pracy Jowi ma Jasełka
    a na 17 jade do tego urologa

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halooo halooo
    Mik jak dlugo mam brac dupka?

mik82 lubi tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    halooo halooo
    Mik jak dlugo mam brac dupka?
    myślę że do poniedziałku wystarczy :-)

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy dupek mi zatrzyma @?bo ja z reguly mam 13 fl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 20:15

‹‹ 3592 3593 3594 3595 3596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ