Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Wirltam się
ASHA tulam wredna szmata łączę sie w bolu ja dalej Niagara masakra
My wvzoraj poznio wrocilismy ale film nie zachwycil malo akcji
Ide po kawunie -
Ania_84 wrote:Wirltam się
ASHA tulam wredna szmata łączę sie w bolu ja dalej Niagara masakra
My wvzoraj poznio wrocilismy ale film nie zachwycil malo akcji
Ide po kawunie
Tulam rowniez
To kiepsko ze film nie zabardzo warty kasy
Ja juz nastepna kawusie pociskam -
nick nieaktualny
-
nie no zawsze to jakis relax
teraz siedze z kawunia i mysle gdzie postawic choinke
Asha powiedz mi tak z czystej ciekawosci od str sychologicznej..
czy przykladowo .. maz nie moze miec dzieci.. jak u nas.. czy przeszlo by wam przez mysl zeby wziasc nasienei od brata meza.. ??
bo jedna dziewczyna tak pomyslala na bezplemnikowcach.. ale.. ni ewiem.. moze jesteminna bo nawet mi to przez mysl nie przeszlo.. wydaje mi sie ze lepiej zeby dawca byl anonimowy .. -
notabene ostatnio moj michal mnie rozwalil..
w ten dobry sposob
bo tak siedzi i mowi .. wiesz co .przeciez ci dawcy nie sa anonimowi.. po dna mozna wszytsko znalesc -
Cwalinka wrote:witam i ja
z kawka i z bolem brzucha @ dzis sie rozkreci
Zuza czekam na twoj test
choc mnie dzien przed to tak napieprzaly jajniki ze sozk.. myslalam ze albo to wyrostek.. bo po prawej str glownie..albo ze mi sie cos tam tworxyz typu torbiel ;/ale ustalo z I dniem @ -
nick nieaktualny
-
Cwalinka jak ma przyjsc niech przychodzi i ci da szybko spokoj ;/
mojemu wczoraj kupilam gre na XBOXa ,..wiem bede tegozalowala ale chcial barzo sobie kupic jakies wyscigi ..ale jest postep.. nooo to bedzimey razem grac
a co do dawcy ..brata.. ja nawet o tym ni emyslalam.. i Michal tez.. jak mu powiedzialam ta historie to powiedzial ze on by nie chcial po pierwsze jego brat jest zawsze .. wedle rodziny lepszy .. po drugie wypeplal by wsio.a po trzecie,...nie chcialby zeby jego czesc bylaw we mnie.. i on woli dawce anonimowego .. wiecie co .. ostatnio nawtet michal nie wiem skad mu sie to wzielo powiedzial mi ze jesli by nam sie udalo..a mielibysmy mozliwosc to moze bysmy adoptowali tez dziecko.. troche mnie zszokowal..bo myslalam ze on tylko traktuje adopcje jako ..ewentualnie jakby sie nie udalo.. a on serio myslio adopcji nawet jesli sie uda i bedzie nas stac..Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Ania dokladnie lepiej anonimowy dawaca, bo mysl ze to dziecko brata moze nie dawac spokoju, a adopcja jezeli jestescie gotowi to pewnie, ale trzeba byc na to gotowym
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:musialabym sobie jakies sniadanko zrobic ale nie wiem na co mam ochote
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane ja dzisiaj nie testuje pisałam że w niedzielę chcę odczekać jak wyjdzie ciemna krecha jadę w poniedziałek na betę od rana już biegam ale atmosfera się poprawiła
Asha przytulam kochana i pisz jak przygotowania wszystko jest?
Kasia Ciebie również tulam i odpoczywaj jak się źle czujesz :-*
Aniu ciężki temat to jest każda z nas do sprawy podeszłaby inaczej . Ale rzadko która kobieta (tak mi się wydaje) chciałaby wziąć nasienie najbliższej rodziny . Dla mnie to dziwne tak mi się wydaje że jak nie od razu to po jakimś czasie dochodziłoby do sprzeczek ale pewności nie mam . Ciężki temat jak dla mnie
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny