Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc Zuza
a ja nie odpoczywam latam ze szmatka
wstawilam i rozwiesilam pranie
posprzatalam szufldke z dokumentami
a zaraz jak skoncze z kurzami biore sie za odkurzanie a potem jeszcze mycie podlog
przydalo by sie i Jowi pokoj ogarnac i sciagnac posciel w goscinnym i koldry przewietrzyc ale sredniawo mnie sie chce ale pewnie sie rozwine i to pojdzie
mysle tez nad wymyciem szkla w szfkach ale nie wiem czy nie zrobic tego bardziej przed sylwkiem czyli za tydzien
a jak ty sie czujesz?25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:czesc Zuza
a ja nie odpoczywam latam ze szmatka
wstawilam i rozwiesilam pranie
posprzatalam szufldke z dokumentami
a zaraz jak skoncze z kurzami biore sie za odkurzanie a potem jeszcze mycie podlog
przydalo by sie i Jowi pokoj ogarnac i sciagnac posciel w goscinnym i koldry przewietrzyc ale sredniawo mnie sie chce ale pewnie sie rozwine i to pojdzie
mysle tez nad wymyciem szkla w szfkach ale nie wiem czy nie zrobic tego bardziej przed sylwkiem czyli za tydzien
a jak ty sie czujesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza super ze lepiej sie czujesz
Red co tam u Ciebei ??
Cwalinka..widze ze Ty masz podobnie jak ja .. z tym sprzataniem
a ja znowu popadlam w zly nastroj.. ryczec mi sie chce.. generalnie nie mam ochoty na jedzenie .. wogole..teraz wmusilam w siebie 2 kanapki od rana .. nastawilam rosolek..moze zjem ..25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Zuza super ze lepiej sie czujesz
Red co tam u Ciebei ??
Cwalinka..widze ze Ty masz podobnie jak ja .. z tym sprzataniem
a ja znowu popadlam w zly nastroj.. ryczec mi sie chce.. generalnie nie mam ochoty na jedzenie .. wogole..teraz wmusilam w siebie 2 kanapki od rana .. nastawilam rosolek..moze zjem ..
Przytulam mocno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehh ..nie wiem..po porstu ..jak slysze piosenki swiateczne .. patrze bna pokoj.. i ..czegos brakuje ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam ponownie
Ania tulam dlatego ja nienawidze swiat zawsze czegos albo kogos nie ma zwlaszca ze ja tutaj jestem beznadzieja kurwa mac
Co do tematu dawcy z rodziny .... To jest to decyzja indywidualna , ale...osobiscie bym nie doradzala....bo nawet jezeli bracia maja teraz najlepsze stosunki i chca sobie pomoc to nie wiadomo co moze sie w przyszlosci zmienic i moga byc wypominki i zazdrosc i nawet upominanie sie o starania sie brata o dziecko moim zdaniem decyzja jest zupelnie nie przemyslala i trochce desperacja....zakladaja oczywiscie i tylko i wylacznie najlepszy scenariusz, ktory jak wiemy w zyciu sie nie sprawdza, bo z rodzina to na zdjeciu dobrze sie wychodzi ...w tej sytuacji jest wiecej nie niz za niestety ale to decyzja indywidualna -
ehh przytulilam sie do meza.. poglaskal mnie po glowce i juz mi lepiej ..
kurdse tylko ja sie zgrac z Wami nie mogeCwalinka lubi tę wiadomość