Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a co u Ciebie?
bo mnie znowu wrzucili do sekretariatu jak to juz kolezanka z dzialu powiedziala ze ja to skoczek jestem ;P
umieram z nudów w pracy. w ramach świąt chyba mi się bezowulacyjny szykuje.
wybrałam sobie prezent pod choinkę, naszyjnik z takim tycim diamentem z yes, przyszła paczka, wisiorek bez diamentu... i zostałam bez prezentujestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnymasakra nie fajnie i ze sie nudisz w pracy i ze ten bezowulacyjny, chociaz moze akurta na swieta a z tym wisiorkiem totalnie dupa
moj mi cos kupic a nie mam pojecia co, on zawsze mial problemy z kupowaniem dla mnie prezentow, a teraz pojechal kupil i w ogole a on ogolnie mnie rzadko cos kupuje na swieta z reguly sama sobie kupowalam bo mi dawal kase -
może go akurat w tym roku olśniło i dostaniesz jakieś cudo! mój też raczej nie ma weny, ja mam coś wymyślać zawsze, w tym roku nie mam żadnych pomysłów. jego jedyny pomysł to tablet, ale po co mi tablet, rzucę go w kat i tylejestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ZUZA TESTA ROBILAS?????
Dotik no niezlego cwieka mi zabil bo ja nie mam pomyslu, tzn mam ale nie wiem czy bylby na tyle inteligentny zeby go zrealizowal
dowiesz się wszystkiego pojutrzerybka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:halo halo a co tu taka cisza
Ashaaaaaaaaaaaaaaa
Reddddddddddddd
Rybcia wstawaj dosc spania
Mamucik
Mik
izusssssssssss
AMELIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mnie teraz do świąt to nie ma szans złapać bo i tak nie mam w co łap wsadzić ale ściskam Was KochaneCwalinka lubi tę wiadomość
-
hejka ja tylko znowu na chwile mam znowu duzo do zrobienia staraczko jak test dzis??
cwalinko ty jak wrocisz do domku masz w koncu usiasc i odpoczac
asha tulam
dotiku moze owulka sie opozni i jednak zrobi niespodzianke i przyjdzie
amelko mamucik ania kciukaski za badania &&&&&&&&&&
mikus co u ciebie jak samopoczucie?? ty wiesz ze mocno kciukam no nie???
izus jak u ciebie???
jesli o kim zapomnialam to bardzo przepraszam
u mnie lodowka nam siadla bylo trzeba zrobic se przymuszony prezent i wziasc na raty nowa ale nowa jest super!!! zamrazalka w koncu pojemna i duza na trzy szuflady teraz sie ze wszystkim napewno zmieszcze
a teraz bierzeemy sie za wieszanie szafki ktora byla nad stara lodowka a teraz nad ta nie wejdzie potem wieszamy polke potem obiad potem myje akwarium by rybki widzialy gdzie plyna i czas zapiepsza mi mega ostatnio
caluje was kazda z osobna i wszystkie razem :-*mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość