X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra niema was to zmykam :-\ milego dnia :-)
    cwalinko stroiki przecudowne i cora czytaj moja synowa piekna i kochana :-) hihia :-D
    napisz mi potem wiadomosc jak beda wyniki bety zuzy oki?? niewiem czy dam rade wejsc ale sie postaram :-) papaptki :-)

mik82, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hej mikus co u ciebie???
    hej Kochana
    pracy mam troszkę bo poświętach zaraz mam deklaracje do złożenia bo termin na 25.
    w domu działam cały czas na święta a jeszcze prezenty mam do pakowania więc cały czas coś jest :-) z mojej insemki pewnie wielka dupa bo czuję się jak w każdym cyklu :-/

25staraczka25 lubi tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    hej Kochana
    pracy mam troszkę bo poświętach zaraz mam deklaracje do złożenia bo termin na 25.
    w domu działam cały czas na święta a jeszcze prezenty mam do pakowania więc cały czas coś jest :-) z mojej insemki pewnie wielka dupa bo czuję się jak w każdym cyklu :-/
    a ja mocno kciukam i mam nadzieje ze bedziesz miala cudowna niespodzianke kurde musi sie udac no :-) ja tez zawalona praca ale w domu :-\

mik82, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• mik82 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a ja mocno kciukam i mam nadzieje ze bedziesz miala cudowna niespodzianke kurde musi sie udac no :-) ja tez zawalona praca ale w domu :-\
    to działaj Kochana...ja dom juz mam w miarę ogarnięty przez weekend ale i tak coś tam jeszcze zostało. Buźka słońce :-)

25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ppracy czy w domciu tyle roboty?
    mik82 wrote:
    hejo Kochana
    mnie teraz do świąt to nie ma szans złapać bo i tak nie mam w co łap wsadzić :-D ale ściskam Was Kochane <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia pewnie ze dam znac ale usiasc napewno nie usiade
    dzis w planach ciasteczka maslane i moze czesc prezentow zapakuje
    jutro dwa ciacha i reszta prezentow
    sroda lepienie peirozkow
    w miedzy czasie ostatnie ogarniecie chatki

Mik ja za ciebie tez mocno kciukam

mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koło 17 18 wynik ;-) normalnie jestem przerażona :-/ mam mega nerwa jadę teraz do galerii wysiedziałam się w tej przychodni bo nie miałam terminu i musiałam czekać . Ale ważne że pobrali :-) ściskam <3

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana a testa robilas?
    zaciskam mocno mocno kciukaski
    jedziesz do galerii sie odstresowac?

• dotik Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę że o tej porze na zakupach może być trudno się odstresować :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 12:31

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fakt wczoraj musialam po kilka rzeczy wyskoczyc do sklepu bo mi sie pokonczyly to mialam problem z zaparkowaniem bo miejsca nie bylo :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do mnie sie zgaga przyczepila, mam juz jej dosc :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Zuza lubi trzymać nas w niepewności i nie odpowiada na pytania... :-P

Mi ostatnie dni w pracy widać mocno zaszkodziły... :-/ Pewnie się poprzestawiało wszystko, albo po prostu kolejny bezowulacyjny. :-| Dong i Inofolic mi się w dodatku kończy, więc dupa po całości... :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a moze warto pojsc do lekarza? wspomnialas chyba cos o policystycznych jajnikach, tego sie jakos nie leczy? bo to one chybwa powoduja dlugie lub bezowulacyjne cykle?
    Redhotka wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Zuza lubi trzymać nas w niepewności i nie odpowiada na pytania... :-P

Mi ostatnie dni w pracy widać mocno zaszkodziły... :-/ Pewnie się poprzestawiało wszystko, albo po prostu kolejny bezowulacyjny. :-| Dong i Inofolic mi się w dodatku kończy, więc dupa po całości... :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    kurcze a moze warto pojsc do lekarza? wspomnialas chyba cos o policystycznych jajnikach, tego sie jakos nie leczy? bo to one chybwa powoduja dlugie lub bezowulacyjne cykle?
    Oczywiście, że byłam... Duphaston jako lek na nowy cykl, a z zaleceń "to Pani schudnie, to się unormuje", rok ma Pani spokojnie na starania, a jak nie to "później będziemy się martwić"...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm to dosc dziwne podejscie, Pani schudnie jest na wszytko lekarstwem wnerwia mnie takie gadanie :/ i jakie pozniej niby zawsze mowi sie ze rok czasu a potem sie martwmy, taa a ja sie juz tak martwie 3 lata, bo zaden lekarz wczesniej nie mowil ze warto sie wczesniej niz po roku zainteresowac czemu nie wychodzi

Redhotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4ce9eb40.jpg

Cwalinka, dotik, Redhotka, Iza75, mik82, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam wątpliwości grzecznie czekam na betę :D

Redhotka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ręce i wszystko mi lata ze strachu :/ jestem głupia zamiast się cieszyć biorę wszystko pod uwagę cholera :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    hej Kochana
    <3 <3 <3

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza no nie ma wątpliwości, trzyamam mocno kciuki zeby wszystko ladnie szlo , a ty sie nie nerwuj bo fasolinka tego nie lubi

rybka lubi tę wiadomość

‹‹ 3609 3610 3611 3612 3613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ