Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra niema was to zmykam milego dnia
cwalinko stroiki przecudowne i cora czytaj moja synowa piekna i kochana hihia
napisz mi potem wiadomosc jak beda wyniki bety zuzy oki?? niewiem czy dam rade wejsc ale sie postaram papaptkimik82, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:hej mikus co u ciebie???
pracy mam troszkę bo poświętach zaraz mam deklaracje do złożenia bo termin na 25.
w domu działam cały czas na święta a jeszcze prezenty mam do pakowania więc cały czas coś jest z mojej insemki pewnie wielka dupa bo czuję się jak w każdym cyklu25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:hej Kochana
pracy mam troszkę bo poświętach zaraz mam deklaracje do złożenia bo termin na 25.
w domu działam cały czas na święta a jeszcze prezenty mam do pakowania więc cały czas coś jest z mojej insemki pewnie wielka dupa bo czuję się jak w każdym cyklumik82, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:a ja mocno kciukam i mam nadzieje ze bedziesz miala cudowna niespodzianke kurde musi sie udac no ja tez zawalona praca ale w domu
25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRybcia pewnie ze dam znac ale usiasc napewno nie usiade
dzis w planach ciasteczka maslane i moze czesc prezentow zapakuje
jutro dwa ciacha i reszta prezentow
sroda lepienie peirozkow
w miedzy czasie ostatnie ogarniecie chatki
Mik ja za ciebie tez mocno kciukammik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Zuza lubi trzymać nas w niepewności i nie odpowiada na pytania...
Mi ostatnie dni w pracy widać mocno zaszkodziły... Pewnie się poprzestawiało wszystko, albo po prostu kolejny bezowulacyjny. Dong i Inofolic mi się w dodatku kończy, więc dupa po całości...25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze a moze warto pojsc do lekarza? wspomnialas chyba cos o policystycznych jajnikach, tego sie jakos nie leczy? bo to one chybwa powoduja dlugie lub bezowulacyjne cykle?Redhotka wrote:Cześć dziewczyny!
Zuza lubi trzymać nas w niepewności i nie odpowiada na pytania...
Mi ostatnie dni w pracy widać mocno zaszkodziły... Pewnie się poprzestawiało wszystko, albo po prostu kolejny bezowulacyjny. Dong i Inofolic mi się w dodatku kończy, więc dupa po całości...25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:kurcze a moze warto pojsc do lekarza? wspomnialas chyba cos o policystycznych jajnikach, tego sie jakos nie leczy? bo to one chybwa powoduja dlugie lub bezowulacyjne cykle?
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhmm to dosc dziwne podejscie, Pani schudnie jest na wszytko lekarstwem wnerwia mnie takie gadanie i jakie pozniej niby zawsze mowi sie ze rok czasu a potem sie martwmy, taa a ja sie juz tak martwie 3 lata, bo zaden lekarz wczesniej nie mowil ze warto sie wczesniej niz po roku zainteresowac czemu nie wychodzi
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:hej Kochana
w domu działam cały czas na święta a jeszcze prezenty mam do pakowania więc cały czas coś jest z mojej insemki pewnie wielka dupa bo czuję się jak w każdym cyklurybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny