Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh jakos te wyniki do mnie nie przemawiaja ale jeszcze 2 tyg i potarzamy hormony .. tuz przed wizyta.. zobaczymy.. ni wiem moze nie potrzebne robilam w innym labie .. te jeden wyniki..
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Zuza jeszcze raz gratulacje
Asha tulam
My juz po badaniach nasienie.. generalnie nie jest zle bo zwiekszyla sie objetosc uplynnienie bardzo ladne..niestety plemnikow nadal brak
hormony Testosteron wzrosl pieknie .. z 536 na 766
niestety to co mnie martwi to wzrost FSH i LH ..
FSH po 6 tyg kuracji 56 po 8 tyg (unny lab) 48 dzis po 6 tyg II etapu kuracji 52 ;/
LH po zakonczeniu I etapu kuracji 17 dzis 19 ...
ehh nie wiem jak to sie skonczy .. ale juz mam dosc
moj e FSH 5,86 LH 4, 27 Prolaktyna 14 , TSH wzroslo bylo 1,84 a mam 2,34 ;/
A tak to moja beta 78,8 IU/L ohhh jestem szczęśliwa przerażona i wszystko Mąż się poryczał z resztą ja nie lepiej
Teraz siedzę z kumpelą i myslę jak stoł ustawić żeby się 10 osób zmieściło Kocham Was i dziękuję za wszystkie słowa wsparciaAnia_84, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuuzaa piekny wynik ahhh.. slicznie .. macie pikeny prezent na wigilie co nie
25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Zuuzaa piekny wynik ahhh.. slicznie .. macie pikeny prezent na wigilie co nie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:No mamy mamy :)teraz czekać aż do 8 tygodnia na pierwszą wizytę <O to jest najgorsze a tutaj dopiero w 12 tyg robia pierwsze usg będę musiała zrobić prywatnie gdzieś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza piekna beta i dosc wysoka jak na 11dpo moim zdaniem GRATULACJE cudasne swieta beda a ty teraz sie oszczedzaj nie targaj za duzo i w ogole
Aniu spokojnie musicie poczekac, ja caly czas bede trzymac kciuki
Jowi znowu u dziadkow
ja robie ogolne ogarnianie chatyAnia_84, rybka lubią tę wiadomość
-
Cwalinko wiem.. po porstu chyba za duzo sobei wyobrazilam..
ale co ma byc to bedzie jak nie to mamy jesczze opcje z dawca i adopcjaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe mi tez.. ale mi to dlatgeo bo jak wyszlismy o 8 tak wrocilismy o 16 i ciagle w biegu ..
teraz mysle nad prezentem dla tesciowej .. i tescia ;/ -
nick nieaktualnyhihi ja wybieglam domu o 6:35 wrocilam 15:30
zjedlismy obiad i na 17 pojechalimy do weta gizmem
potem odwiozlam Gizm do domu, JOwi do babci i skoczylam do domku mamci po moje stroiki, pozyczyc mikser i wziasc grzybki suszone i orzechy i migdaly
i na dobra sprawe dopiero tera moge sie a cos zabrac do ogarnianiaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza kochana gratuluje Ci z calego serca macie z Arkiem najwspanialszy prezent jaki mogliście sobie wymarzyć...az mi sie lezka w oku kręci...cudnie
przepraszam, ze malo mnie ale naprawdę czasu mi brak a tak na chwilke to tez do dupy gadanie ...mysle, ze po świętach sie to wszystko rozejdzie po kościach
zagladam tylko i poki co caluje Was mocnoCwalinka, Redhotka, rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Izus trzymaj sie tam
mowisz ze swiatecnie brak czasu
cwalinka gratuluje zdolności teraz mi sie przypomniało...
uciekam mlodego do kapania zatargac...buziakiCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny