Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Nawet Was nie nadrabiam, tak mnie dziś zgięło nad toaletą .
Napiszę tylko:
Staraczka :*******************, niech ciąża będzie nudna i bezobjawowa!
Buziaki wszystkim i już "na zaś" życzę wesołych, ciepłych Świąt, pełnych relaksu, oderwania się od codzienności i skoncentrowania myśli na karpiu oraz uszkach .
Pozdrawiam!rybka, 25staraczka25, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Zuzinko gratuluje bardzo bardzo serdecznie i mocno!!!super ale sie ciesze bardzo bardzo mocno zdrowej i spokojnej ciazy ci slonko zycze!!! aniu asha mamutek redka Izus Mikus . Ale sie ciesze ja pitole!!! asha zycze lepszego samopoczucia tule mocno
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Izunia Asha marnut i rybko
Ja mam to samo brak czasu niestety ale jutro się to skończy będę miała dzień dla Was . Na spokojnie kochana sobie rób buziaki :-*
Kasia mówisz że jeszcze dajesz radę z cierpliwością
Marnut współczuję mam nadzieję że Ci przejdzie szybko :-*
Asiu jak się czujesz słonko?
Mam nadzieję że mi wypisza jutro i tak będę dzwonić do gp na razie mi wystarczy , mam jeszcze 10 sztuk napiszę też email do tej dziewczyny właśnie to taki głupi okres bo Święta ale będę kombinowaćCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Cwalinka wrote:Mamuciku kochany trzymaj sie
Trzymam się, trzymam - muszli klozetowej .
Idę chatę ogarniać, jutro rodzicielka przyjeżdża a tu w domu syf w granulkach . Ale nie mogłam się wczoraj zwlec .
Miałam nadzieję na białe święta, bo wczoraj i przedwczoraj sypało u nas śniegiem, ale dziś 6st na + i wszystko stopniało, więc święta jak co roku - po błocie. Może chociaż Wielkanoc będzie biała .
Pozdrawiam!25staraczka25, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTO sie nazywa wylaczania budzika i nie wstawanie
a tak powaznie nie ma kiedy odpoczac?
no bo jak jak dziecie w weekendy spac nie daje
wczoraj znowu weta z Gizmem, dzis kolejny raz a jeszcze troszke rzeczy do zrobienia25staraczka25 wrote:Zmęczenie materiału? Powinnaś odpocząć i to porządnie -
nick nieaktualnyCwalinka wrote:TO sie nazywa wylaczania budzika i nie wstawanie
a tak powaznie nie ma kiedy odpoczac?
no bo jak jak dziecie w weekendy spac nie daje
wczoraj znowu weta z Gizmem, dzis kolejny raz a jeszcze troszke rzeczy do zrobieniaCwalinka lubi tę wiadomość