Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Czesc kochana ,jak sie czujesz???
No ja nadal sie kiepsko czuje wiec jak moge to spi bo sie budze w nocy z bolem brzucha -
nick nieaktualnyAsha wrote:Czesc kochana ,jak sie czujesz???
No ja nadal sie kiepsko czuje wiec jak moge to spi bo sie budze w nocy z bolem brzucha
Eh to odpoczywaj jak najwięcej a jak sprawy ze ślubem juz wsio załatwione? Sory ze tak pytam ciągle ale chyba z tobą przeżywammik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:ja tak normalnie
Eh to odpoczywaj jak najwięcej a jak sprawy ze ślubem juz wsio załatwione? Sory ze tak pytam ciągle ale chyba z tobą przeżywam
Ty tu nie ściemniaj tylko powiedz jakie masz objawy25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej mik
Chyba już każda na wykończeniu a u Ciebie?25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:u mnie też zajeb konkretny ale tak prawdę mówiąc to mi się dopiero zacznie sajgon w pierwszy dzień świąt jak będę szykowała imprezę na 25 luda
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Wow no to pięknie Ci się szykuje ja dla 10 osób nie ogarniam
25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Haha nie no oprócz tego że bolą mnie cyce to w porządku serio
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:ja to uwielbiam takie imprezy świąteczne...zjebana potem jestem ostro ale lubię jak są wszyscy razem i zazdroszczę mojemu Tomkowi że ma tyle rodzeństwa ale przed tą imprezą zawsze mu się i tak dostaje
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny