Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:czesc Zuza
ty wez nie msutaj napij sie zbozowki i humorek powroci
ASha jak jestes stalym pacjentem to w sumie nie sprawdzaja, ale jak rzadko odwiedzasz przychodnie to tak wpisuja twoj pesel w system i im sie wyswietla
-
Ania_84 wrote:kochana za kazdym raem cie sprawdzaja nawet jesli byc przyszla codziennie to musza spr w ewusiu inaczej jak nie sprawdza to im nie zaplaca bo nie maja potwierdzenia..ze cie sprawdzili
Ja pierdole...zyc nie umoeracAnia_84, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Zuza hej bierz zbozowke
Asha bezdomni i ludzie nie posiadajacy ubezpieczenia zazwyczaj maja inna opieke tzn np maja ubezpieczenia z tytulu Mops lub woojta czy domu opieki spolecznej i to juz sie inaczej rozlicza -
Asha wrote:Hey Zuza...kochana
Troche sie zmartwilam pewna jestes ze teraz chcesz latac w pierwszym trymestrzeKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Cwalinka wrote:czesc Zuza
ty wez nie msutaj napij sie zbozowki i humorek powroci
ASha jak jestes stalym pacjentem to w sumie nie sprawdzaja, ale jak rzadko odwiedzasz przychodnie to tak wpisuja twoj pesel w system i im sie wyswietla
bleee zbożówki normalną kawusię sobie popijamCwalinka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
" dzien Dobry
Dzien Dobry...
W czym moge pomoc?
A wie pani mam nawrot chyba....(raka)
Aha...to chwilke tylko sprawdze czy ma pani prawo byc chora ....oj przykro mi ....nie moge pani leczyc ...do widzenia "
Kurwa no co to ma byc????mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:" dzien Dobry
Dzien Dobry...
W czym moge pomoc?
A wie pani mam nawrot chyba....(raka)
Aha...to chwilke tylko sprawdze czy ma pani prawo byc chora ....oj przykro mi ....nie moge pani leczyc ...do widzenia "
Kurwa no co to ma byc????Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja pierdole...zyc nie umoerac
ja do stomatologa raz poszlam .. przechodzilam akurat wtedy z preferencyjnego zusu na zwykly
zaplacilam skadki.. ale nie zlozylam deklaracji- bo nie wiedziala,.. spokojnieposzlam do lekarza a ci mi mowia ze nie jestem ubezpieczona.. wiec to jest wogole paranoja ze maszoplacone a im wychodzi ze nie -
Ania_84 wrote:dokaldnie
ja do stomatologa raz poszlam .. przechodzilam akurat wtedy z preferencyjnego zusu na zwykly
zaplacilam skadki.. ale nie zlozylam deklaracji- bo nie wiedziala,.. spokojnieposzlam do lekarza a ci mi mowia ze nie jestem ubezpieczona.. wiec to jest wogole paranoja ze maszoplacone a im wychodzi ze nie
Onisa pojebani jacys
To wychodzi na to ze my tu zajebiscie mamy hahahahahAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:tez chyba wolalabym samochodem jechac bo latanie to najlepiej w drugim trymestrze,Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
Ania_84 wrote:dokaldnie
zaplacilam skadki.. ale nie zlozylam deklaracji- bo nie wiedziala,.. spokojnieposzlam do lekarza a ci mi mowia ze nie jestem ubezpieczona.. wiec to jest wogole paranoja ze maszoplacone a im wychodzi ze nieKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuza a rozmawialas z ginem czy mozesz latac..ja sie nie znam ..
dziewczyny ..co do onkologicznych.. to wogole jest paranoja.. wujek michala tylko dlatego ze po znajomosci chemie mial po miesiacu.. a tak to kaza czekac na chemie 3 miechy ;/
a dwa.. pacjeci onkologiczni zazwyczaj maja inne choroby..
i jesli pacjent dostaje chemie.. konczy cykl chemi i w ciagu 2 tyg trafi do szpitala np.. z sercem i mamiec robiony zabieg wartosc tego zabiegu jest wyzsza niz chemii..to zaplaca tylko za ten zabieg a za chemie placi szpital z wlasnej kieszeni.. teraz pytanie dziwci sie czemu szpitale tona w dlugach ??
albo operacja na otwartym sercu wczesniej placili za nia okolo6 tys teraz 1500 .. pomyslowi sa nie ma co ;/