Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze lepeij strone zaloz na fejsie jestem pewna ze laski beda wchodzic, bedziesz miec podstawe tylko o nazwie ogolnej a nie ze brak plemnikow...to bedzie szerszy profil i wiecej problemow wyjdzie
Cwalinka, Ania_84, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie tak sobie ..raz lepiej raz gorzej .. stres sie odbija na mnie ;/ i na mezu
generalnie niby to co najwazniejsze troche spadlo ale martwi mnie ze w ciagu 10 dni test spadl u meza z 766 na 369 ;/
niby jak gadam z dziewczynami to przy tych kuracjach to normlane.. i ze test moze tak skakac.. wiec zrobimy badaniejeszcze w srod lub rano w czwartek.. 8 stycznia wizyta wiec ede juz wiedziala co i jak
maz mowi zebym sie nie zamartwiala .. bo nie znamy zachowania hormonow przy jego wadzie i moze to normlane ..
fakt jest faktem ze spadek FSH u meza w ciagu 10 dni z 52 na 43 jest imponujacy.. jedna z dzieczyn pisala ze u nich tak bylo w moemncie kiedy jadra zaczely funckjonowac.. i po porstu zuzywaly test a inne wyniki spadaly bo wracal proces spermatogenezy
zobaczymy
nie ma co gdybacZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
a coi do udobruchania mnie chodzilo o to ze najpierw chodzil za man jak pies .. narobil mi ochoty ..po czym jak bprzyszlo co do czego to wlaczyl tv ;/ ijak zaczelam sie od niego dobbierac to powiedzial ze teraz jest ciekawy film.. wiec odwrocilam sie tylkiem i poszlam spac na drugi dzien zaczal sieprzymilac.. wiec mu powiedzialam ze to nie bylo mile.. a ten noo ale ten film byl taki ciekawy .. ja mowie ciekawszy niz zobna..a ten powiedzial ze no wiesz.. wiec sie znerwilam pi powiedzialamze skoro film ogladany 3 raz jest ciekawszy niz zona i sex to jak ma ochote to niech se sam strzepie i wyszlam..
wkurzylam sie na niego ;/
ja jak glupia latam za niam.. czy dobrze sie cuzje i takie tam.. a ten mi z takim tekstem.. niech teraz troche poprzepraszaAsha, Cwalinka, Zuzia.zuzia, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a coi do udobruchania mnie chodzilo o to ze najpierw chodzil za man jak pies .. narobil mi ochoty ..po czym jak bprzyszlo co do czego to wlaczyl tv ;/ ijak zaczelam sie od niego dobbierac to powiedzial ze teraz jest ciekawy film.. wiec odwrocilam sie tylkiem i poszlam spac na drugi dzien zaczal sieprzymilac.. wiec mu powiedzialam ze to nie bylo mile.. a ten noo ale ten film byl taki ciekawy .. ja mowie ciekawszy niz zobna..a ten powiedzial ze no wiesz.. wiec sie znerwilam pi powiedzialamze skoro film ogladany 3 raz jest ciekawszy niz zona i sex to jak ma ochote to niech se sam strzepie i wyszlam..
wkurzylam sie na niego ;/
ja jak glupia latam za niam.. czy dobrze sie cuzje i takie tam.. a ten mi z takim tekstem.. niech teraz troche poprzeprasza
No troche nie ladnie tulamZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
chodzi o to ..ze niby testosteron jest w normie..ale.. ciegle mam w glowie jak dr mowil nam jak maz mial 536 terstosteron.. ze to dobrze bo jak dalej pociagniemy to organizm bedzie mial nadmiar i czas oczekiwania na biopssje 1 miesiec.. powoli spadnie ten testosteron.. do tej granicy okolo 400 . i wteyd mozemy robic biopsje..
bnowiec teraz jak wiodze ze ma 369 to jak spadnie jeszcze to z biopsji dupa
ake z drugiej storny moze faktycznie cos zaczyan sie ruszac skoro inne hormony spadaja.. - w dobrym kierunku.. sama nie wiem..stresuje sie ze tyle miesiecy .. i ze moze znowu powie ze trzeba jesczze .. a to juz zaczyna byc .. psychicznie meczace bo wole wiedziec czy sa szanse czy nie.. jak nie to beirzemy sie za dawce ;/Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nie wiem..moze ja cos zle robie moze to ze mna jest cos nie tak
zauwazylam ze juz nawet jak widze ze oglada tv.to nawet nie zaczynam sie przytulac.. nie wiem.. moze juz go nie pociagam ..Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:chodzi o to ..ze niby testosteron jest w normie..ale.. ciegle mam w glowie jak dr mowil nam jak maz mial 536 terstosteron.. ze to dobrze bo jak dalej pociagniemy to organizm bedzie mial nadmiar i czas oczekiwania na biopssje 1 miesiec.. powoli spadnie ten testosteron.. do tej granicy okolo 400 . i wteyd mozemy robic biopsje..
bnowiec teraz jak wiodze ze ma 369 to jak spadnie jeszcze to z biopsji dupa
ake z drugiej storny moze faktycznie cos zaczyan sie ruszac skoro inne hormony spadaja.. - w dobrym kierunku.. sama nie wiem..stresuje sie ze tyle miesiecy .. i ze moze znowu powie ze trzeba jesczze .. a to juz zaczyna byc .. psychicznie meczace bo wole wiedziec czy sa szanse czy nie.. jak nie to beirzemy sie za dawce ;/
To znaczy ok 400 jest prawidlowy?
A lekarz co mowi? Ze sa szanse czy nie? Kiedy nastepne badania i wogole? Ile musicie czekac teraz? Dal mu cos na to?Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja nie wiem..moze ja cos zle robie moze to ze mna jest cos nie tak
zauwazylam ze juz nawet jak widze ze oglada tv.to nawet nie zaczynam sie przytulac.. nie wiem.. moze juz go nie pociagam ..
Kochana co ty mowisz....czasami sie nie ma ochoty...przeciez wiesz samaZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja nie wiem..moze ja cos zle robie moze to ze mna jest cos nie tak
zauwazylam ze juz nawet jak widze ze oglada tv.to nawet nie zaczynam sie przytulac.. nie wiem.. moze juz go nie pociagam ..
Moze to on mysli ze ciebie nie pociaga i dlatego tak robi zeby sobie udowodnic ze jednak takAnia_84, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
ehhh dziewczyny ja nie wiem.. zobaczcie nawet ile razy my dzis 18 dc i co 2 razy w ciagu 18 dni ;/
ja wiem ze nie raz moze sie nie chcec..
normy testosteronu to 280-800 jestesmy na dobrym torze..ale czy to wystarczy zeby zrobic biospje tego nie wiem ..
szanse znalezienia plemnikow w biopsji sa i to 57% tyle ze sa to dane nie z Polski a innych krajow.. w Polsce jeszcze nie bylo takiego przypadku .. ;/ i to mnie dobija .. a co dr powie okaze sie 8 stycznia po 16
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Moze to on mysli ze ciebie nie pociaga i dlatego tak robi zeby sobie udowodnic ze jednak tak
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu nie analizuj tak wszystkeigo bo idzie zwariowac
ja czasem tez wole cos obejrzec bo mnie interesuje a potem ewentualnie sobie uprzyjemnic wieczor
u mnie tez nie raz tak bylo ze mezul caly dzien za mna chodzil i chodzil a jak przyszedl wieczor to padl pierwszy :pAnia_84, Zuzia.zuzia, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny