Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem kochan dobra juz sie nie zamartwiam
jestescie kochane
teraz walcze z naszym szanownym NFZCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:ehhh dziewczyny ja nie wiem.. zobaczcie nawet ile razy my dzis 18 dc i co 2 razy w ciagu 18 dni ;/
ja wiem ze nie raz moze sie nie chcec..
normy testosteronu to 280-800 jestesmy na dobrym torze..ale czy to wystarczy zeby zrobic biospje tego nie wiem ..
szanse znalezienia plemnikow w biopsji sa i to 57% tyle ze sa to dane nie z Polski a innych krajow.. w Polsce jeszcze nie bylo takiego przypadku .. ;/ i to mnie dobija .. a co dr powie okaze sie 8 stycznia po 16
Kochana mysmy mieli 4 w tamtym cyklu calym wiec nie roztrzasaj tak...czasem mus odpoczac poprostuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to co zaproponowal MZ to istna zenada.. pozatym.. on cche uratowac swoje dupsko bo maza zadanie zmniejszyc kolejki.. w jaki sposob a w taki aby ludzie musieli miec na wszytsko skierowanie ..wiekszosc sie wkurzy bo nie ma czasu latac do internisty.. i pojdzieprywatnie i tak o to chce zmniejszyc kolejki ;/
dwa pakiet onkologiczny ..kpina.. sama widzialam co lekarz musi zapewnic w tym pakiecie -
nick nieaktualny
-
Wcale sie Tobie nie dziwie.. mnie co najbardziej wkurza to fakt ze MZ klamie w zywe oczy ;/ i obwinia lekarzy .. fakt jest taki..ze np cos sie stanie z twoja sklada.. i wyjdzieszim na czerwono ze nie masz ubezpieczneia niby.. do tej pory bylo tak podpisujesz oswiadczenie .. nfz placi ..
teraz mimo iz podpiszesz oswiadczenie NFZ nam jako przychodni nie zaplaci ;/ bo zwala orobote na lekarzy aby ci dochodzili sie z pacjentem abby udowodnil ze jest ubezpieczony ..albi placil.. ;/ -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Wcale sie Tobie nie dziwie.. mnie co najbardziej wkurza to fakt ze MZ klamie w zywe oczy ;/ i obwinia lekarzy .. fakt jest taki..ze np cos sie stanie z twoja sklada.. i wyjdzieszim na czerwono ze nie masz ubezpieczneia niby.. do tej pory bylo tak podpisujesz oswiadczenie .. nfz placi ..
teraz mimo iz podpiszesz oswiadczenie NFZ nam jako przychodni nie zaplaci ;/ bo zwala orobote na lekarzy aby ci dochodzili sie z pacjentem abby udowodnil ze jest ubezpieczony ..albi placil.. ;/ -
nick nieaktualny
-
Hej kobietki :* :* :*
W końcu coś do nadrabiania
Asha kochana tak się martwiłam że coś się stało ... Dobrze że jesteś
Wszystko będzie piknie na Ślubie Nie ma że nie
Wcale Ci się nie dziwie że masz dość myślenia o tym wszystkim . Wierzę że po tych wszystkich wizytach po ślubie itd. wróci do normy forum i znów będzie jak było Przytulam mocno i jesteśmy z Tobą :*
U nas z pogodą też chujnia w Londynie strasznie Deszczowo czasem wietrznie ogólnie nie chce się nic człowiekowi przez to
Mik :* Grzecznie czekam na dalszy rozwój sytuacji :* I tak samo mocno wierzę że ten miesięczny pass i leczenie dużo "zmian wniesie" :* :*
Kasiu :* :* :* :* Ja też czekam na foto . Już Ci kiedyś pisałam że Ty zdolna jesteś i to bardzo ... Piękne torty piękne stroje , ozdoby kurde jakiś biznesik swój powinnaś otworzyć
Ania tulam mocno Nie przybieraj sobie najgorszych rzeczy do głowy . Myślę że i dla niego i dla Ciebie wszystko wiążę się z ogromnym stresem i nawet jeśli cały dzień robicie sobie ochotę przychodzi wieczór człowiek siądzie i czuje jak bardzo jest wypompowany i na nic nie ma już ochoty . My też to przerabialiśmy nie raz także dobrze dziewczyny piszą nie stresuj się nie potrzebnie i nie wkręcaj sobie że nie kręcisz męża itd. !!! :*
Buziaki mocne dla całej reszty Izunia Redzik Rybka
Ja nie dawno wstałam z bólem głowy siedzę i myślę chuj wie co czym taki lekki spadek A po za tym wszystko w porządku . Czekam tylko do 24 Stycznia żeby lecieć do Polski . Mieliśmy jechać autem bo byśmy przywieźli sporo rzeczy . zawsze bierzemy jakiś alko i fajki przynajmniej nam się zwraca za wszystko jak sprzedamy . Wczoraj tak gadałam z Mamuśką i jakoś mi się tęskno zrobiło ale z nimi to ja się może w Maju dopiero zobaczę ... Teraz przynajmniej z siostrą posiedzę i babcią ... Dobija mnie nie możność rozmowy tutaj nie ma z kim a czasem trzeba siąść posłuchać i móc też wyrzucić z siebie wszystko Nie chcę narzekać , postaram się przynajmniej Taki byle jaki poranek
Miłego dnia :* :* :*
Kurwa tyle pisałam tą wiadomość 20 minut Mózg mi się wyłącza ...Cwalinka, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Ania_84 wrote:Wcale sie Tobie nie dziwie.. mnie co najbardziej wkurza to fakt ze MZ klamie w zywe oczy ;/ i obwinia lekarzy .. fakt jest taki..ze np cos sie stanie z twoja sklada.. i wyjdzieszim na czerwono ze nie masz ubezpieczneia niby.. do tej pory bylo tak podpisujesz oswiadczenie .. nfz placi ..
teraz mimo iz podpiszesz oswiadczenie NFZ nam jako przychodni nie zaplaci ;/ bo zwala orobote na lekarzy aby ci dochodzili sie z pacjentem abby udowodnil ze jest ubezpieczony ..albi placil.. ;/
To jak idziesz do lekarza to oni was sprawdzaja czy placisz czy nie ???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha.. co do naszych wiem.. moze przesadzam..ale wiesz kobieta nie zapsokojona to kobieta zla
co do sł uzby zdorowia.. nie dziwie sie.. ja mimo iz znam to od podszewki tez nie ogarniam..
A Cwalinka a wiesz dlaczego lekarze zamkneli przychodnie dlatego ze jelsi by was przyjeli po 1 stycznia to zaplacili by kare..bo jest to niezgodne z prawem..wiec lekarze niestety byli postaieni pod murem.. nawet jelsi by chcieli w roli wolantariatu to nie mogliby przyjmowac ;/ -
nick nieaktualnyczesc Zuza
ty wez nie msutaj napij sie zbozowki i humorek powroci
ASha jak jestes stalym pacjentem to w sumie nie sprawdzaja, ale jak rzadko odwiedzasz przychodnie to tak wpisuja twoj pesel w system i im sie wyswietlaZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To jak idziesz do lekarza to oni was sprawdzaja czy placisz czy nie ???
-
Ania_84 wrote:Asha.. co do naszych wiem.. moze przesadzam..ale wiesz kobieta nie zapsokojona to kobieta zla
co do sł uzby zdorowia.. nie dziwie sie.. ja mimo iz znam to od podszewki tez nie ogarniam..
A Cwalinka a wiesz dlaczego lekarze zamkneli przychodnie dlatego ze jelsi by was przyjeli po 1 stycznia to zaplacili by kare..bo jest to niezgodne z prawem..wiec lekarze niestety byli postaieni pod murem.. nawet jelsi by chcieli w roli wolantariatu to nie mogliby przyjmowac ;/
Co za pojebany kraj -
Cwalinka wrote:czesc Zuza
ty wez nie msutaj napij sie zbozowki i humorek powroci
ASha jak jestes stalym pacjentem to w sumie nie sprawdzaja, ale jak rzadko odwiedzasz przychodnie to tak wpisuja twoj pesel w system i im sie wyswietla
Jakas masakra...to bezdomni i wogole umieraja na ulicy i chuj