Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To co na obiad dzisiaj? Jaka pogoda u was ? Hahahhaha
Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:obiad dziś standard...kotlecik ziemniaczki i suróweczka...mam kluski więc na obiad muszę jakąś zupę z kluskami wymyśleć...może grzybowa bo mam mrożone borowiki
Ooooooo grzybowa ooooooooooooooo fuck oooooooCwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ooooooo grzybowa ooooooooooooooo fuck ooooooo
-
Asha wrote:Ja uwielbiam pieczarkowa z kluskami i kartoflami oooo juz dawno nie robilam...aaaa takiej prawdziwej grzybowej to juz nawet nie pamietam kiedy jadlam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Asha .. niech szmata spierdala na drzewo.. ;/ nie ma w taki dzien ..nieeee ;/
Mik.. mamnadzieje ze bedzie tak jak mowisz z ta torbielka i poniej zajdziesz w ciaze
Cwalinka moj maz wczoraj zrobil barszczyk.. chcial mnie uglaskacAsha, Cwalinka, Zuzia.zuzia, mik82 lubią tę wiadomość
-
A tak wogole.. Asha wrocilas i ledwo moglam nadrobic
a co do mojejgo maila .. moze nie odniesie skutku ..ale .. planuje co innego tylko musze poczytac troche konstytucje i inne dupereleAsha, Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
Asha .. niech szmata spierdala na drzewo.. ;/ nie ma w taki dzien ..nieeee ;/
Mik.. mamnadzieje ze bedzie tak jak mowisz z ta torbielka i poniej zajdziesz w ciaze
Cwalinka moj maz wczoraj zrobil barszczyk.. chcial mnie uglaskac
Hey slonce...co u ciebie? Cos czytalam ze jakis wyniki testosteronu nie bardzoAnia_84, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A tak wogole.. Asha wrocilas i ledwo moglam nadrobic
a co do mojejgo maila .. moze nie odniesie skutku ..ale .. planuje co innego tylko musze poczytac troche konstytucje i inne duperele
Dobrzez dobrze dzialaj dzialaj mus im sie do dupy dobrac hahahah petycje szykuj na fejsa wrzuc niech sie laski podpisujaAnia_84, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość