Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Co ty...nie ma sensu luty marnowac i szmate mam bolesna w chuj bo tej lucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:00
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:mam tylko nadzieje ze kibel bedzie duzy wystarczajaco
Zuzia.zuzia, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja musze poszukac przepisow na dobre chlebki bezglutenowe bo od wyplata wracam do tego zywienia,
Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Czemu bezglutenowe?
Asha, mik82, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:u mnie nie był świadkowa nikogo do holu nie wpuszczała przez 10 minut ale nie będę Cię dobijać...wiesz że nigdy nie może być idealnie
no to kurwa moze mi nie mow lepiej hahhaha...moj brat jest moim swiadkiem hahaha sie chlopak naoglada hahahahCwalinka, mik82, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Mik...co u ciebie kochana? Jak ty sie czujesz i co zamierzacie?
Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:U mnie na razie przerwa z musu bo mam torbiel i zajebiście mi z tym bo już mnie wkurwiają te wizyty u lekarza i potrzebuję przerwy a sama chyba bym się do niej nie zmusiła...na razie jestem na progesteronie, coś w stylu anty żeby wyciszyć torbiel a potem pewnie pojedziemy jeszcze z dwie inseminacje i koniec
No to chujnia ze torbiel ale moze tak mialo byc zebys odpoczela psychicznie trocheCwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:no to kurwa moze mi nie mow lepiej hahhaha...moj brat jest moim swiadkiem hahaha sie chlopak naoglada hahahah
Asha, Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość