Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nocy poslubnej wlasnie chyba nie bedzie bo szmata bedzie wiec chujnia po calosci odechcialo mi sie mam wszystko, tylko co z tego nawet bielizny pod sukienke ladnej zalozyc nie bede mogla bo @
Co do jedzenia to jest normalne menu wiec kazdy bedzie zamwial co chcial, wiec jest najlatwiej zamiast decydowac za wszystkich i potem beda marudzic
Musze spakowac 2 odzielne walizki..jedna do Londynu na trzy dni...a druga do Wenecji na tydzien...jeszcze nie pakuje ale dzisiaj juz walizki wytargam i zaczne....nadal mi torebka nie przyszla w piatek jeszcze do fryzjera itd -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jestem jestem, tylko was nie ma teraz
Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:no mus zrobic mus z piwkiem i jazda hahahah
Ja sobie tez zazdraszczam hahahahCwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Asha a tampon nie zalatwi sprawy czy nie lubisz? ja tam ostatnio wcale bielizny nie lubie tylko rajtki naciagam po domu
Kochana ja mam takie szmaty, ze ja musze i tampona i najwieksza podpaske zakladad bo inaczej to mi po nogach cieknie...i wymieniac co godzine ale najgorszy to ten cholerny bol ...i nie wiem tez jak ja kurwa wymienie cokolwiek w tej sukience chyba bede musiala cala zdejmowac -
Asha wrote:kurwa no juz gorzej byc nie moze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Kochana ja mam takie szmaty, ze ja musze i tampona i najwieksza podpaske zakladad bo inaczej to mi po nogach cieknie...i wymieniac co godzine ale najgorszy to ten cholerny bol ...i nie wiem tez jak ja kurwa wymienie cokolwiek w tej sukience chyba bede musiala cala zdejmowac
mik82, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no może się jakoś przesunie...może jakbyś z trzy dni wcześniej lutę zaczęła brać to przesuniesz kilka dni...wiem, że u Ciebie luta kiepsko działa ale może wzięta przed samą @ ją ztrzyma
Co ty...nie ma sensu luty marnowac i szmate mam bolesna w chuj bo tej lucie -
Asha wrote:Kochana ja mam takie szmaty, ze ja musze i tampona i najwieksza podpaske zakladad bo inaczej to mi po nogach cieknie...i wymieniac co godzine ale najgorszy to ten cholerny bol ...i nie wiem tez jak ja kurwa wymienie cokolwiek w tej sukience chyba bede musiala cala zdejmowac
Zuzia.zuzia, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:oj pojechalabym ze swiezym ...mielismy maszyne ale sie zjebala mus nowa kupic
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:oj pojechalabym ze swiezym ...mielismy maszyne ale sie zjebala mus nowa kupic
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:moj maz kupujac mi prezent pod choinke zastranawial sie wlasnie miedzy robotem kuchennym a masyznka do chleba ale wybral robot i bardzo dobrze, maszynke kiedys se kupimy
Oj kochana zapach swiezego chleba w domu bije wszystkie roboty kuchennemik82, Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość