X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a ja czekam na ksiedza od 13, nienawidze czekania

Aniu myslisz ze ten mail cos da?
    to kiedy refundowane jest in vitro? bo z tego co wiem to jezeli para posiada juz dziecko nie zalicza sie do programu refundowanego in vitro
    :D cierpliwości kochana :P chociaż z tym czekaniem to masz rację najgorsze co może być ...
    <3

Cwalinka lubi tę wiadomość

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co odp wiem co odp.. ze dawstwo nasienia i komorek .. nie jest prawnie uregulowane w Polsce.. ale mamjuz sporo dziewczyn aby sporobowac zzawalczyc :) o in vitro dla bezplemnikowcow :)

Cwalinka.. co do refunadcji jesli masz dziecko nie wiem jak to jest ale wg mnie powinno byc kwalifikowane.bo przez kilka lat sporo moze sie zmienic.. jesli chodzi o zdrowie kobiety i mezczyzny .. trzeba by sie dowiedziec ..

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz po kolendie w koncu
    robie sobie kolacyjke
    brzucho mnie ciutke pobolewa chyba powoulacyjnie

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane,
    widze ze po nowym roku pustki nadal...
    ja walcze z chorobą od sylwestra, najpierw glutek..cała sylwestrowa noc nieprzespana :-/ ...juz mu lepiej na szczęście ale za to ja i Bartek sie rozłożyliśmy :-/

zagladam tylko na forum...

Zuza ogromnie sie cieszę, że jest pęcherzyk i we właściwym miejscu :-) będzie z niego wspaniała dzidzia :-)
    dotik mam nadzieje za chwile dołaczy ;-) :-)

Ania trzymam kciuki za wizyte 8-go

cwalinka wspolczuje problemów z autem, tak na dzien dobry w nowym roku..widze nie tylko u mnie pechowo sie zaczał...

miki wspieram..żałuje, ze sie nie udało tym razem :-(

Asienka nasza sie szykuje na 14go wiec stresów nie uniknie ale za to bedzie zajebista panna młoda z zajebistym panem młodym u boku :-)
    14go mnie czeka mniej przyjemne wydarzenie...bede miala zabieg laserowy na oczy w związku z moja jaskra..okulistka niestety nie zgodziła sie zebym kolejna ciąże była bez leku bo choroba sie posuwa..i ta trabekuloplastyka selekcyjna jest najlepszym wyjsciem. Podobno nie boli itd, zabieg jest bardzo często stosowany wlasnie u kobiet w ciązy...i ok, przezyje...hahahha tylko jakos tak mi odrazu przychodzi do głowy film Oszukac przeznaczenie..nie wiem w której to częsci było ale było coś własnie z laską i laserem w oku...moze kojarzycie ;-)

czuje sie ok, wizyte u gina mam w sobote i mam nadzieje, ze bedzie ok

myśle o Was <3

no cóż..zaraz zjemy sobie kanapki z czosnkiem hahahah jak to stare dobre małżeństwo hahahha i pojdziemy w kojo..

buuuuzia :-)

Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojenej nocki kochane <3

ja lekko zdycham, na przemian boli mnie raz jeden jajnik raz drugi

jutro do pracy

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczynki :*:* :* :*

Trzymaj się Izunia <3 zdrowiej szybciutko :* :* :* Będzie tak jak do tej pory czyli zajebiście :* a niestety wyleczyć musisz :) Dasz radę (dacie w zasadzie ;) )

Kasia mocno tulam :* Śpij dobrze :*

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc
    witam z kawka z pracy
    Izus trzymam kciuki za zabieg

kochane dziewczeta <3

• mik82 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki
    Ja dziś mam wolne więc pospaliśmy sobie a teraz kawkę szykuję i zaglądam do Was a zaraz biorę się za pieczenie chleba orkiszowego :-)
    Izunia wizyta w sobotę będzie git...zobaczysz...już teraz musi być tylko dobrze.... I zdrówka Wam życzę
    Kasiu czemu dziś bezsenna noc? przez to Twojej owu nie widzę :-/
    Zuza jak się czujesz Kochana?
    Asiu where are you?????????
    Doticzku zdrowiej...do dupy tak z chorobą od nowego roku, ale może chociaż jakiś teścik z dwoma kreseczkami??? :-/
    Aniu dobrze że napisałaś ten list ale nie sądzę żeby ktoś się nad tym pochylił :-/ A ten forumowy ekspert chyba pisał komuś że jak się ma jedno dziecko to można się ubiegać przy drugim o refundację z in vitro....tak mi się kojarzy ale nie jestem tego pewna

Cwalinka, Asha, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Mik
    fajnie ze pospaliscie
    a ja po prostu zasnac nie moglam
    usypiajac Jowi zasnelam z nia
    a potem zapomnij o spaniu o zasnelam dopiero kolo 3 w nocy a pobudka 5:30

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane ;-)

Zuza...pikny fasolek <3 niech rosnie cudnie <3 niech do mamy przytuli <3

Izunia....piknie bedzie u gina jak zawsze <3 co do oczu to nie bede sie odzywac bo fobie mam :-D :-P bedzie git ale tulam :-/ :-D

Ania obawiam sie ze ten email to takie gadanie do sciany ale dobrze ze wyslalas, bo ktos musi powiedziec co jest na rzeczy bo inaczej to oni nie beda wiedziec co jest potrzebne nam <3 wspieram i dziekuje <3 bo nie wszystkich na to stac zeby sie odezwac ;-)

Dotik...tulam...i czekamy ;-)

Cwalinka, Ryba, Red <3

Mik...jestem kochana nigdzie nie poszlam...tylko jakos nie bardzo chce wam gadac o slubie, a to mam teraz w glowie :-/ ....staremu grypa przechodzi wiec :-P no....hahhahaha.....poza tym czas leci :-/ juz bedziemy sie pomalu pakowac bo troche tego jest, a w niedziele wyjezdzamy...jeszcze lekarz w srode i w piatek tez jeszcze sprawy do zalatwienia :-/ wiec ten tydzien lekki zapierdol bedzie :-/ czy mam stresa? Narazie chyba do mnie nie dociera :-D ale pewnie ok srody mnie scisnie :-/ czasami ryja wydre na starego wiec chyba mam tylko sie nie przyznaje hahahha....ale chyba nie mam stresa zeby wyjsc za maz tylko z ta cala jebana ceremonia itd :-/ i rodzina itd :-/ za czym nie przepadam ...nie lubie byc w centrum uwagi...na scenie ...jezeli wiecie o co mi chodzi...:-/
    Tesknie za wami, za tymi wieczorami kiedy sie smialysmy z glupot...ale nie za staraniami :-/ i dlatego trudno mi to wywazyc, bo podczytuje was , ale nie tesknie do rozmow o staraniach i czasami poprostu wylaczam , zeby nie myslec o tym znowu :-/ nie wiem czy to rozumiecie, ale tak to widze w tym momencie :-/ byc moze jak wroce z wenecji to znowu bede tu 24/7 i myslec o staraniach non stop ale teraz odpoczywam i mi dobrze z tym :-D wiec sie prosze nie gniewajcie na mnie :-( ja wroce ...tylko teraz mam glowe w wenecji hahahahha....i watpie zebyscie chcialy o tym sluchac ;-)

Kocham was wszystkie i nadal wspieram i pamietam i codziennie podczytuje ;-) <3 co by nie musiec nadrabiab 2000 stron pozniej hahahah

Jestem z wami , pamietajcie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 09:42

Cwalinka, mik82, Zuzia.zuzia, Iza75 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Asha super ze sie odezwalas :D
    a ja tam chetnie o slubie poslucham bo tez musze z glowy wywalic starania :)

Asha, mik82, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    czesc Asha super ze sie odezwalas :D
    a ja tam chetnie o slubie poslucham bo tez musze z glowy wywalic starania :)

Taaa? To co chcecie wiedziec?

Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko :D co pakujesz, czy masz juz wszystko na noc poslubna, kto w koncu bedzie na slubie co bedziecie wcinac :D i takie tam

mik82, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty w robocie jestes czy na chacie?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w robocie juz
    dosc tego wolnego ile mozna ze starym pod jednym dachem siedziec

• mik82 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiunia <3
    Ja też tęsknię za tymi wieczornymi rozmowami o wszystkich głupotach poza staraniami...mus coś z tym zrobić :-D
    Mam z wieloma rzeczami podobnie jak Ty i dlatego pojawiam się tu na chwilunię podczytać, bo też tęsknię za Wami jak cholera
    Daj znać jak po wizycie...Ale Ci tej Wenecji zazdraszczam :-)

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczęłaś pisać o ślubie???? :-D to partiami wrzycaj żebyśmy wiedziały że jesteś :-D

Starania od 12.2012
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    wszystko :D co pakujesz, czy masz juz wszystko na noc poslubna, kto w koncu bedzie na slubie co bedziecie wcinac :D i takie tam

Nocy poslubnej wlasnie chyba nie bedzie bo szmata bedzie wiec chujnia po calosci :-/ odechcialo mi sie :-/ mam wszystko, tylko co z tego :-/ nawet bielizny pod sukienke ladnej zalozyc nie bede mogla bo @ :-/
    Co do jedzenia to jest normalne menu wiec kazdy bedzie zamwial co chcial, wiec jest najlatwiej zamiast decydowac za wszystkich i potem beda marudzic :-/
    Musze spakowac 2 odzielne walizki..jedna do Londynu na trzy dni...a druga do Wenecji na tydzien...jeszcze nie pakuje ale dzisiaj juz walizki wytargam i zaczne....nadal mi torebka nie przyszla :-/ w piatek jeszcze do fryzjera itd

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    w robocie juz
    dosc tego wolnego ile mozna ze starym pod jednym dachem siedziec

Hahahha no tak...rzygnac mozna hahhaha

• Asha Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Asiunia <3
    Ja też tęsknię za tymi wieczornymi rozmowami o wszystkich głupotach poza staraniami...mus coś z tym zrobić :-D
    Mam z wieloma rzeczami podobnie jak Ty i dlatego pojawiam się tu na chwilunię podczytać, bo też tęsknię za Wami jak cholera
    Daj znać jak po wizycie...Ale Ci tej Wenecji zazdraszczam :-)

<3 no mus zrobic mus :-D z piwkiem :-D i jazda hahahah
    Ja sobie tez zazdraszczam hahahah

Cwalinka, mik82, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość

‹‹ 3630 3631 3632 3633 3634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ