Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
co tu taka cisza mezu juz odal krew na badania.. ehh teraz czekamy..choc na wiele nielicze licze ..
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Cwalinka widze z e dajecie czadu
Zuza jak tam samopoczucie
Cwalinka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
mnie czkawka zawsz emeczyla jak roslam.. lekarzmi tlumacyzl ze serce za szybko pracowalo.. i po porstu nie wsyztsko nadazalo
i ze genralnie czkawka jest przy niedotlenieniu .. moze przejdz sie po swiezym powietrzuZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
mamy wyniki
ja nie wiem co sie stalo..
slicznie spadlo FSh 22 grudzien 52
dzis 43
tez ładnie spada Lh 22 grudnbia 19,76
dzis19,18
tym sie zalamalam Testosteron 22 grudnia 766
dzis 396
w ciagu 1,5 tyg ..jest na tabsach.. nie jarze.. -
nick nieaktualny
-
nie no dopeiro 8 stycznia wizyta.. i sie zastanwiam czy nie zrobic tych badan a przynajneij testosteronu jesczze raz. .. bo troche dziwne ze az tak polecia.. jakby spadl do 700 noto ok..ale o polowe.. cos tu jest nie tak ;/
-
Ania_84 wrote:mamy wyniki
ja nie wiem co sie stalo..
slicznie spadlo FSh 22 grudzien 52
dzis 43
tez ładnie spada Lh 22 grudnbia 19,76
dzis19,18
tym sie zalamalam Testosteron 22 grudnia 766
dzis 396
w ciagu 1,5 tyg ..jest na tabsach.. nie jarze..
Mam nadzieję że lekarz wam udzieli odpowiedzi i sprawdzi co się dzieje z tymi hormonami . Wspieram Aniu :-*Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Ania_84 wrote:nie no dopeiro 8 stycznia wizyta.. i sie zastanwiam czy nie zrobic tych badan a przynajneij testosteronu jesczze raz. .. bo troche dziwne ze az tak polecia.. jakby spadl do 700 noto ok..ale o polowe.. cos tu jest nie tak ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
niby na innym forum gdzie mezowie dziewczyn biopra te same leki mowia ze tak jest bardzo czesto bo test wariuje ;/
-
Jest pęcherzyk ciążowy , boże dziękuję na miejscu! Nie słychać serduszka ale to wcześnie . Ogólnie wyszło mi 5 tydzień i 1 dzień ale ona mówi że na tym etapie to równie dobrze może być 5 i 5 dzień także tym mam się nie przejmować . Mam zrobić jeszcze raz bete albo przyjść za tydzień czy bije serducho jeśli nie chce czekać do badaniu z gp a gorsza wiadomość mam mięśniaka 1 cm ale powiedziała mi ze jest bardzo stary generalnie to może być przyczyna moich nie powodzen dała mi cyclogest tylko ze względu ze juz brałam jak zaszłam a nie powinno się odstawiać i aspirynę mam brać najmniejsza dawkę 75 do 12 tyg potem odstawić . Strasznie się trzęseKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat