Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Nien o % uleciały teraz moj brzuch troche daje znac czyt. biegunka zawsze tak mam po % ;/
ja od dZis wrocilam po 5 miesiacach do brania foliku no bo przecie trzeba sie szykowac
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Nien o % uleciały teraz moj brzuch troche daje znac czyt. biegunka zawsze tak mam po % ;/
ja od dZis wrocilam po 5 miesiacach do brania foliku no bo przecie trzeba sie szykowacKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Dostałam smsaka że jutro o 8:30 mam termin do położnej i powiedzcie mi jak ja mam nie walnąć w głowe tej recepcjonistce jak chciałam żeby mi dała termin do lekarza bo jestem w ciązy to mówiła ale pierwsza wizyta dopiero 8 tydz po czym minutę temu otrzymuję sms przypominający o wizycie o której nie miałam pojęcia cieszę się bo przynajmniej jutro pewnie założy mi kartę ciąży ale normalnie okrzyczę te baby tam
A wy co drogie kobietki śpicie jeszcze ???? ja krąże i krąże a tu nikogo nie maRedhotka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc kochane
Mik tulam
Zuza czekam na relacje z wizyty
wszystkiem dobrego na nowy rok
ja mam zrabay humor auto odmowilo mi posluszenstwa, dobrze ze dzis do pracy niemusialam jechac no ale wnerwa mam bo mialam jechac na zakupyZuzia.zuzia, mik82 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wróciliśmy byłam z mężem jeszcze na zakupach dlatego nam zeszło u położnej dość spoko było wydaje się fajna babka zmierzyła mnie całą waga itd dała skierowanie na ogólną morfologie i mocz . Pierwsze usg to jest wizyta w szpitalu będzie prawdopodobnie w drugiej połowie lutego ale to mówi że przyjdzie mi do domu automatycznie koło 12 tyg licząc od @ dała mi termin na 2 września tzn jeden dzień krócej niż belly mam już wybrać. szpital w którym chcę rodzić resztę dowiem się później . Progesteronu mi nie wypisze bo nie ma takiej potrzeby jak ciąża ma się utrzymać to się utrzyma bez tego ( mniej więcej takie coś powiedziała) nadzieja jutro podczas usg . Jak nie to nic innego nie wymyślę . Wierzę że wszystko jest dobrze Mam też jej numer telefonu i mam dzwonić jak się coś będzie działo itd . To mi się podoba ale jak ona to odbiera nie wiem . Przekonam się jaka jest opieka prenatalna na razie idzie w dobrym kierunku :-* miłego dnia dziewczyny
Cwalinka lubi tę wiadomość
Asha wrote:Mik..cholera tulam
Dotik sie zagniezdzila widze ...trzymam kciuki
Zuza jak sie czujesz?Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Cwalinka wrote:czesc kochane
Mik tulam
Zuza czekam na relacje z wizyty
wszystkiem dobrego na nowy rok
ja mam zrabay humor auto odmowilo mi posluszenstwa, dobrze ze dzis do pracy niemusialam jechac no ale wnerwa mam bo mialam jechac na zakupy
Hej Kasiu :-* jak tam z nowym roku oprócz auta kurde zawsze tak jest auto studnia bez dnaKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Hej kochane
Mik tulam ..
Dotik oby ten wykresik pieknie dalej tak wygladal
Zuza super info trzymam kciuki
Asha jak tam przygotowania
Ja dzis dostaalm tel.. posiew meza wydszedl jałowy wiec jak cos.. to nie opozni nam biopsjiZuzia.zuzia, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
Mik tulam ..
Dotik oby ten wykresik pieknie dalej tak wygladal
Zuza super info trzymam kciuki
Asha jak tam przygotowania
Ja dzis dostaalm tel.. posiew meza wydszedl jałowy wiec jak cos.. to nie opozni nam biopsjiKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Hej dziewczynki
Aniu bardzo dobre wieści od nowego roku
Kasiu dupa z autem no ale to tak jest ze zlosliwoscia rzeczy martwych
Dorotka trzymam za Ciebie mocno kciuki bo pięknie Ci tam spadło w 8dpo
Asia odliczanie czas zacząć
Zuza dobrze że jesteś zadowolona po wizycie ale nie podoba mi się odstawianie progesteronu Wiem ze nie stworzysz leku ale pomysl coś Jak nie dasz rady nic załatwić a będziesz chciała to ja Ci lute załatwię
U mnie miesiąc przerwy i muszę Wam powiedzieć że cieszę się bardzo bo mi tego potrzeba a sama bym się nie zdecydowała zawalić cykl No na szczęście mój organizm jest madrzejszy i sam to wymusil bo mam torbiel i muszę ją zaleczyć teraz Ostatnio po cyklu z torbiela zaszłam w ciążę więc może cud się powtórzy
Buziaki Kochane mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 17:13
Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej dziewczynki
Aniu bardzo dobre wieści od nowego roku
Kasiu dupa z autem no ale to tak jest ze zlosliwoscia rzeczy martwych
Dorotka trzymam za Ciebie mocno kciuki bo pięknie Ci tam spadło w 8dpo
Asia odliczanie czas zacząć
Zuza dobrze że jesteś zadowolona po wizycie ale nie podoba mi się odstawianie progesteronu Wiem ze nie stworzysz leku ale pomysl coś Jak nie dasz rady nic załatwić a będziesz chciała to ja Ci lute załatwię
U mnie miesiąc przerwy i muszę Wam powiedzieć że cieszę się bardzo bo mi tego potrzeba a sama bym się nie zdecydowała zawalić cykl No na szczęście mój organizm jest madrzejszy i sam to wymusil bo mam torbiel i muszę ją zaleczyć teraz Ostatnio po cyklu z torbiela zaszłam w ciążę więc może cud się powtórzy
Buziaki Kochane moje
Dziękuję kochana dam znać jutro po usg jeśli mi nie wypisze ginka to jak będziesz mogła to jak najbardziej Chociaż liczę na to że się uda i że da mi ten lek ...
Cichutko tutaj strasznie dzisiaj Gdzie się podziewacie wszystkie ??
mik82 lubi tę wiadomość
Zuzia.zuzia wrote::* :* Musi się powtórzyć :*
Dziękuję kochana dam znać jutro po usg jeśli mi nie wypisze ginka to jak będziesz mogła to jak najbardziej Chociaż liczę na to że się uda i że da mi ten lek ...
Cichutko tutaj strasznie dzisiaj Gdzie się podziewacie wszystkie ??
dawaj jutro znać co i jak po wizycie to jak Ci nie dadzą luty to jeszcze jutro Ci ją wyślę, bo akurat jedno opakowanie 100-tki mam w domuZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja korzystam z urlopu do 7 stycznia i nadrabiam czas z Mikołajem więc mało zaglądam...dziś i tak pół dnia mnie w domu nie było przez wizytę u ginka...
dawaj jutro znać co i jak po wizycie to jak Ci nie dadzą luty to jeszcze jutro Ci ją wyślę, bo akurat jedno opakowanie 100-tki mam w domuKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat