Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Ja po wczorajszych gościach wypompowana... Za dużo ludzi na taki mały metraż.
My dziś do znajomych uderzamy na domówkę. Jeszcze coś do jedzenia muszę przygotować.
Izus bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku! Tak trzymać!Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ja dopiero wstałam potrzebowałam tego z reszta dobrze szybciej zleci za nim arek wróci
Kochane Szczęścia pomyślności i dużo zdrówka dla każdej z WasAsha, mik82, Cwalinka, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki
Dla wielu z Was był to bardzo dobry rok i tym z Was życzę aby w przyszłym roku dopełniło się to szczęście...dla tych dla których ten rok nie był tak łaskawy życzę aby ten kolejny przyniósł upragnione szczęście
Dla mnie niestety był to najgorszy rok ever więc liczę że limit niepowodzeń już wykorzystałam
Radości, zdrowia i szczęścia Kochane moje w Nowym Roku Wam życzę
Ja dziś zaczynam nowy cykl...więc i nowe możliwości hahahahaZuzia.zuzia, Cwalinka, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dziewczynki
Dla wielu z Was był to bardzo dobry rok i tym z Was życzę aby w przyszłym roku dopełniło się to szczęście...dla tych dla których ten rok nie był tak łaskawy życzę aby ten kolejny przyniósł upragnione szczęście
Dla mnie niestety był to najgorszy rok ever więc liczę że limit niepowodzeń już wykorzystałam
Radości, zdrowia i szczęścia Kochane moje w Nowym Roku Wam życzę
Ja dziś zaczynam nowy cykl...więc i nowe możliwości hahahahamik82 lubi tę wiadomość
No hej dziewuszki kochane
wiecie czego Wam życzę - tego czego Wy same sobie życzycie...i nie chce żeby to brzmialo jak frazes bo naprawdę z calego serca jak najlepiej dla Was
i zebysmy nadal byly w kontakcie
bawcie sie dobrze i wypijcie za mnie tez, ja sporo moge wiec nie wiem ktora sie tego podejmie hahahah
namozdzalam sie wczoraj z Bartkiem co do tego testu pappa i doszliśmy do wniosku, ze nie robie...ze musi byc dobrze
nie chce dodatkowych stresów
buziakimik82, Zuzia.zuzia, Cwalinka, Redhotka, Asha lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:No hej dziewuszki kochane
wiecie czego Wam życzę - tego czego Wy same sobie życzycie...i nie chce żeby to brzmialo jak frazes bo naprawdę z calego serca jak najlepiej dla Was
i zebysmy nadal byly w kontakcie
bawcie sie dobrze i wypijcie za mnie tez, ja sporo moge wiec nie wiem ktora sie tego podejmie hahahah
namozdzalam sie wczoraj z Bartkiem co do tego testu pappa i doszliśmy do wniosku, ze nie robie...ze musi byc dobrze
nie chce dodatkowych stresów
buziaki
ja też mogę dużo wypić ale za Ciebie i za siebie się nie podejmuję hahahahaZuzia.zuzia, Cwalinka, Redhotka, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Zycze wam dziewczynki, aby rok 2015 byl lepszym rokiem, spelnienia wszystkich noworocznych zyczen, milosci, pociechy z dzieci- tych obecnych i tych ktore nie dlugo beda. Tym ktore sie staraja zycze aby nie musialy dluzej czekac na swoje malenstwo a tym ktorym juz sie udalo spokojnej ciazy.
Udanych imprez sylwestrowych
Bardzo duzo mysle o was i caly czas kibicuje.Redhotka, Cwalinka, mik82, Zuzia.zuzia, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Zycze wam dziewczynki, aby rok 2015 byl lepszym rokiem, spelnienia wszystkich noworocznych zyczen, milosci, pociechy z dzieci- tych obecnych i tych ktore nie dlugo beda. Tym ktore sie staraja zycze aby nie musialy dluzej czekac na swoje malenstwo a tym ktorym juz sie udalo spokojnej ciazy.
Udanych imprez sylwestrowych
Bardzo duzo mysle o was i caly czas kibicuje.amelia04072006 lubi tę wiadomość
Hej kochane
Noworoczne zyczenia bo wczoraj nie mialam jak napisac dluzszych
Ja ze swojejj strony dziewczynki zycze Wam i Waszym parterom/mezom duzo sily i wytrwalosci ..oby ten rok byl lepszy i bardziej owocny od poprzedniego.. aby wyniki w Nowym roku was zaskoczyly i zakonczyly sie zielonoscia
Ciezróweczkom ... mega duzo pocieschy ispokojnej ciazy
a od str nie dzieciastej .. zycze Wam zdrówka bo to najwazniejsze, szczescia spełnienia osobistego, zawodowego, parterskiego abyscie w tym roku i w nastepnych robily to co lubicie, rozwijaly swoje pasje i z kazdym dniem odnajdywaly w sobie to co w Nas jest najlepsze .. wspolnego gotowania, spacerow, wycieczek zarabistego sexu kupe kasy co by sobie dogadzac
i tego czego nam wszytskim chyba brakuje..troche spokoju .. i mozliwosci zadbania o nasze kobiece ja duzo sexapilu
Buziaki
ale sie rozpisalam chyba jestem jeszcze pod wplywemZuzia.zuzia, Redhotka, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane
Noworoczne zyczenia bo wczoraj nie mialam jak napisac dluzszych
Ja ze swojejj strony dziewczynki zycze Wam i Waszym parterom/mezom duzo sily i wytrwalosci ..oby ten rok byl lepszy i bardziej owocny od poprzedniego.. aby wyniki w Nowym roku was zaskoczyly i zakonczyly sie zielonoscia
Ciezróweczkom ... mega duzo pocieschy ispokojnej ciazy
a od str nie dzieciastej .. zycze Wam zdrówka bo to najwazniejsze, szczescia spełnienia osobistego, zawodowego, parterskiego abyscie w tym roku i w nastepnych robily to co lubicie, rozwijaly swoje pasje i z kazdym dniem odnajdywaly w sobie to co w Nas jest najlepsze .. wspolnego gotowania, spacerow, wycieczek zarabistego sexu kupe kasy co by sobie dogadzac
i tego czego nam wszytskim chyba brakuje..troche spokoju .. i mozliwosci zadbania o nasze kobiece ja duzo sexapilu
Buziaki
ale sie rozpisalam chyba jestem jeszcze pod wplywemKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat