Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dupa po całości... ale może wydziergacie cuś tym wzorkiemAsha wrote:No i test mam pozytywny
szmata jak nic na slubie
kurwa mac ....zawsze na sylwka mialam to teraz kurwa na slube mus miec 
Szkoda slow
noż kurwa niech się zadzieje coś dobrego chociaż u Ciebie bo ja już resztki złudzeń tracę...
-
mik82 wrote:dupa po całości... ale może wydziergacie cuś tym wzorkiem
noż kurwa niech się zadzieje coś dobrego chociaż u Ciebie bo ja już resztki złudzeń tracę...
Sama nie wierzysz w to co mowisz hahaha u mnie cos wydziergam?? Predzej skarpete hahaha -
Hej kochane usg wyszlo dobrze!!!!!!! Aaaaaaa kurwa jestem zajebiscie szczesliwa
plakalam przez cale usg jak tylko gin podawal kolejny wynik i slyszalam, ze jest ok...ale chuj z tym hahhah...on juz zaczal do Bartka mówić bo mówi, ze zona sapie hahhahah ale on tak z humorem...jezu tak sie balam...z Dawidem w ciąży wyszlam z tego usg cala we lzach ale ze strachu..a teraz ze szczescia...oczywiscie to nie daje 100% pewnosci wiadomo ale musi byc dobrze i koniec
...zastanawiam sie jeszcze nad testem pappa ale raczej go nie zrobie bo boje sie, ze znowu wyjdzie zafalszowany wynik...z Dawidem mialam ryzyko 1:11 i dlatego robilam amniopunkcje...a skonczylo sie przecież dobrze...tak wiec nie wiem raczej nie...
dzieki kochane, ze myslicie o mnie
jedziemy teraz na zakupy...aaaa Glutka juz obkupilam przed usg a teraz cos d żarcia...
kurwa jak ciesze!!!!
Zuzia.zuzia, mik82, Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Zajebiście Izunia zajebiście teraz już z górki
super kochana bardzo się cieszę razem z Tobą
nie zawracaj sobie głowy testami jeśli nie masz takiej dużej potrzeby
dodatkowy stres
o kochana miłego dnia
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat
-
izunia jestem mega prze-szczęśliwa razem z Tobą

daj na luz z tym testem bo tylko stresa bedziesz mieć i po cholerę Ci to...jest dobrze i tak zostanie a wiek i to że to była ciąża mnoga
zafałszują wynik testu pappa bankowo a wiadomo że to tylko statystyka...ciesz sie tą ciążą i oszczędź Wam stresu bo i tak dużo juz przeszliście...buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 16:01
Asha, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej kochane usg wyszlo dobrze!!!!!!! Aaaaaaa kurwa jestem zajebiscie szczesliwa
plakalam przez cale usg jak tylko gin podawal kolejny wynik i slyszalam, ze jest ok...ale chuj z tym hahhah...on juz zaczal do Bartka mówić bo mówi, ze zona sapie hahhahah ale on tak z humorem...jezu tak sie balam...z Dawidem w ciąży wyszlam z tego usg cala we lzach ale ze strachu..a teraz ze szczescia...oczywiscie to nie daje 100% pewnosci wiadomo ale musi byc dobrze i koniec
...zastanawiam sie jeszcze nad testem pappa ale raczej go nie zrobie bo boje sie, ze znowu wyjdzie zafalszowany wynik...z Dawidem mialam ryzyko 1:11 i dlatego robilam amniopunkcje...a skonczylo sie przecież dobrze...tak wiec nie wiem raczej nie...
dzieki kochane, ze myslicie o mnie
jedziemy teraz na zakupy...aaaa Glutka juz obkupilam przed usg a teraz cos d żarcia...
kurwa jak ciesze!!!!
O kurwa
piknie
zajebicie...to wyluzuj kapunie..piwko pocisnij ...szklaneczke dla uczczenia
tulam, zajebioza hahahaha
Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no coz njpierw wiadomosc od kolezanki
a po pracy podjezdzam pod dom a przede mna podjechala straz pozarna pd dom tesciow bo im sie palil budynek gospodrczy
no to zajebiście się rok kończy
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
włóczę się po domuCwalinka wrote:a co ty Zuza porabiasz?
przed chwila skończyłam czytać
teraz trochę po forum skaczę a potem to nie wiem 
arek wyjdzie z pracy po 23 ale dzisiaj to nawet lepiej bo mi podniósł wystarczająco ciśnienie dzisiaj
no i jutro najgorzej znów sama od samego rana
-
nick nieaktualny
-
bo dzisiaj takie porządki robiliśmy większe a kiedyś wspomniałam że trzeba fryturę wyczyścić i kurde wlał do niej wody z płynem i włączył ku... na 190 stopniCwalinka wrote:a czym cie wnerwil?
i odszedł i cała woda zalała kuchnie kurwa . Nigdy tak nie robiłam wylewałam olej i myłam tyle a nie jakieś gotowanie wody w fryturze
a szkoda gadać i jeszcze do mnie z aluzją co się drę
no normalnie miałam ochotę mu przywalić ....
faceci i ich pomysły
-
nick nieaktualny