Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No i test mam pozytywny szmata jak nic na slubie kurwa mac ....zawsze na sylwka mialam to teraz kurwa na slube mus miec
Szkoda slow -
mik82 wrote:dupa po całości... ale może wydziergacie cuś tym wzorkiem noż kurwa niech się zadzieje coś dobrego chociaż u Ciebie bo ja już resztki złudzeń tracę...
Sama nie wierzysz w to co mowisz hahaha u mnie cos wydziergam?? Predzej skarpete hahaha -
Hej kochane usg wyszlo dobrze!!!!!!! Aaaaaaa kurwa jestem zajebiscie szczesliwa plakalam przez cale usg jak tylko gin podawal kolejny wynik i slyszalam, ze jest ok...ale chuj z tym hahhah...on juz zaczal do Bartka mówić bo mówi, ze zona sapie hahhahah ale on tak z humorem...jezu tak sie balam...z Dawidem w ciąży wyszlam z tego usg cala we lzach ale ze strachu..a teraz ze szczescia...oczywiscie to nie daje 100% pewnosci wiadomo ale musi byc dobrze i koniec ...zastanawiam sie jeszcze nad testem pappa ale raczej go nie zrobie bo boje sie, ze znowu wyjdzie zafalszowany wynik...z Dawidem mialam ryzyko 1:11 i dlatego robilam amniopunkcje...a skonczylo sie przecież dobrze...tak wiec nie wiem raczej nie...
dzieki kochane, ze myslicie o mnie
jedziemy teraz na zakupy...aaaa Glutka juz obkupilam przed usg a teraz cos d żarcia...
kurwa jak ciesze!!!!Zuzia.zuzia, mik82, Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Zajebiście Izunia zajebiście teraz już z górki super kochana bardzo się cieszę razem z Tobą nie zawracaj sobie głowy testami jeśli nie masz takiej dużej potrzeby dodatkowy stres o kochana miłego dnia
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
izunia jestem mega prze-szczęśliwa razem z Tobą
daj na luz z tym testem bo tylko stresa bedziesz mieć i po cholerę Ci to...jest dobrze i tak zostanie a wiek i to że to była ciąża mnoga zafałszują wynik testu pappa bankowo a wiadomo że to tylko statystyka...ciesz sie tą ciążą i oszczędź Wam stresu bo i tak dużo juz przeszliście...buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 16:01
Asha, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej kochane usg wyszlo dobrze!!!!!!! Aaaaaaa kurwa jestem zajebiscie szczesliwa plakalam przez cale usg jak tylko gin podawal kolejny wynik i slyszalam, ze jest ok...ale chuj z tym hahhah...on juz zaczal do Bartka mówić bo mówi, ze zona sapie hahhahah ale on tak z humorem...jezu tak sie balam...z Dawidem w ciąży wyszlam z tego usg cala we lzach ale ze strachu..a teraz ze szczescia...oczywiscie to nie daje 100% pewnosci wiadomo ale musi byc dobrze i koniec ...zastanawiam sie jeszcze nad testem pappa ale raczej go nie zrobie bo boje sie, ze znowu wyjdzie zafalszowany wynik...z Dawidem mialam ryzyko 1:11 i dlatego robilam amniopunkcje...a skonczylo sie przecież dobrze...tak wiec nie wiem raczej nie...
dzieki kochane, ze myslicie o mnie
jedziemy teraz na zakupy...aaaa Glutka juz obkupilam przed usg a teraz cos d żarcia...
kurwa jak ciesze!!!!
O kurwa piknie zajebicie...to wyluzuj kapunie..piwko pocisnij ...szklaneczke dla uczczenia tulam, zajebioza hahahahaIza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no coz njpierw wiadomosc od kolezanki
a po pracy podjezdzam pod dom a przede mna podjechala straz pozarna pd dom tesciow bo im sie palil budynek gospodrczyCwalinka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a co ty Zuza porabiasz?
arek wyjdzie z pracy po 23 ale dzisiaj to nawet lepiej bo mi podniósł wystarczająco ciśnienie dzisiaj
no i jutro najgorzej znów sama od samego ranaKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a czym cie wnerwil?
faceci i ich pomysłyKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny