Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ostatnio siedzialam na FB a tam maz kolezanki bawiacy sie helikopterem na sterowanie a obok dziecko siedzi.. i podpis pod zdj Leos dostal helikopter tata go od dwoch dni probuje
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeh Aniu moj maz testowal sterowane autko siostrzenca, a on biedak tylko sie przygladalni opowiadal jak wczoraj nim jezdzil...ale najsmieszniej bylo jak zaczeli razem ze szwagrem bawic sie w atak na zamek...i strzelali z armat..hehe
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Cieszę się że u Was wszystko dobrze :-*
Izunia to nie wiedziałam w takim razie czekamy do jutra
Mik dziękuję czuję się lepiej to nie wypoczęłaś za bardzo w Swieta spokojnej pracy kochana i do później :-*
Asha mam nadzieję że nocka się udała i obydwoje zadowoleni
Kasia Ania witam z rana i miłego dnia
Ja się zbieram na betę :-*mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem Słonka i znów trzeba czekać koło 18 będą może wcześniej jestem dobrej myśli (jeszcze) dzięki Kasiu :-* idziemy teraz z arkiem przepłynąć się tramwajem wodnym pierwszy raz od kad tu jesteśmy wolne ma dzisiaj to trzeba wykorzystać i czas szybciej zleci . Napiszę od razu jak otrzymam wynik
Cwalinka, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
Hejka kochane u mnie dupa wymarzlam za wszystkie czasy piec nam sie popsol dokladnie slimak i dopiero dzis maz walczy slimak 300 zl kuzwa pozegnam sie z sylwkiem w tym roku za co?? Izus mocno kciukam juz za wizyte zuzinka kciukam mocno za bete bardzo wysoka redka milej wizyty gosci ania do 8 zleci jak z procy asha juz niebawem twoj slub mikus cwalinko niezasypiaj wiecej do pracy mamutek. Dotik buziaczki kochane!!!
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Hej dopiero wróciłam i patrzę na email i beta 2043.4 żyjemy kochane . Tak się cieszę wrzucę wam zaraz kilka fotek co słychać?? Bardzo dziękuję że trzymałyście kciuki normalnie łzy
Iza75, Ania_84, amelia04072006, rybka, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
Zuzia.zuzia wrote:Hej dopiero wróciłam i patrzę na email i beta 2043.4 żyjemy kochane . Tak się cieszę wrzucę wam zaraz kilka fotek co słychać?? Bardzo dziękuję że trzymałyście kciuki normalnie łzy
Zuzia.zuzia, rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Zuzia.zuzia wrote:Hej dopiero wróciłam i patrzę na email i beta 2043.4 żyjemy kochane . Tak się cieszę wrzucę wam zaraz kilka fotek co słychać?? Bardzo dziękuję że trzymałyście kciuki normalnie łzy
Zuzia.zuzia, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki
Zuuuuuza piknie jest Bardzo się cieszę i niech rośnie Maleństwo...
Iza czekam i wspieram
Buźka laski i dobrego dnia Wam życzęCwalinka, Zuzia.zuzia, rybka lubią tę wiadomość