Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Tez nie wiem czy to to samo w polskim sklepie powinni miec nospe a jak nie to zamow kochana bo napewno ci sie przyda jak nie teraz to pozniej
A my sie dziedzimy sobie ze starym bo ma wolne, pogodka dopisuje narazie, w nocy sztorm cholerny byl, myslalam ze okno mi wyjebie w sypialni
A ty co tam? Maz w robocie?
Idzie na 3 teraz sączymy kawę i plotkujemyKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Hej kochane o zguby sie odnalazly
Zuziza a juz sie wystraszylam ze skasowalas konto
Asha .. noo szybciutko czas leci niedlugo bedziecie po slubie
ja sie mniej udzielam bo nie chce smecic o wizycie .. i o tym ze sram w gacie
ale ogolnei jest ok
tylko wczoraj mialam mega klucjace, bolace, ciagnace jajnik.. ale na owu to za wczensie..masakra jaks.. na dodtaek bol promienuje mi na plec..i nie wiem czy to moj kamyk w woreczku tak daje czsadu czy jajniki ;/
Ps ja siedze z kawa z Orlenu z czekoladka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 12:48
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Hej kochane zuzia nie kumam jak mogli czy cos moglo usunac ci konto przeciez mialas tam abonament tak??niemozesz jakos wyslac im adminowi ze mialas wykupiony i juz niemasz?? asha super ze seks zaczyna znowu byc zajebisty i bez mysli o dzidzi ania redka wazne ze jest owu teraz trzymamy kciuki cwalinko izka mikus co u ciebie??powiedzenie swieta swieta i po swietach jest prawdziwe dziekuje bogu ze juz po bo moje obzarstwo siegalo zenitu pozatym luz niemierze i jak pisze asha seks jest zarabisty niema czy plodna jestesm czy nie czy mam spadek tempki czy nie itp.luzik pelen i jestem heppy. bardzo heppy kocham was kochane moje
Ania_84, Asha, Zuzia.zuzia, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
ja tez nie meirze.. i nawet moj maz dwa razy pod rzad
Asha, Zuzia.zuzia, rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:Hej kochane zuzia nie kumam jak mogli czy cos moglo usunac ci konto przeciez mialas tam abonament tak??niemozesz jakos wyslac im adminowi ze mialas wykupiony i juz niemasz?? asha super ze seks zaczyna znowu byc zajebisty i bez mysli o dzidzi ania redka wazne ze jest owu teraz trzymamy kciuki cwalinko izka mikus co u ciebie??powiedzenie swieta swieta i po swietach jest prawdziwe dziekuje bogu ze juz po bo moje obzarstwo siegalo zenitu pozatym luz niemierze i jak pisze asha seks jest zarabisty niema czy plodna jestesm czy nie czy mam spadek tempki czy nie itp.luzik pelen i jestem heppy. bardzo heppy kocham was kochane moje
Spali się Rybko te dodatkowe kalorie nie Przejmuj się ja też mam dość do dzisiaj zjadamy pozostałości najgorzej z ciastamiKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualnyZuzia.zuzia wrote:tak pisałam im naprawdę mnóstwo i cały czas tylko piszą że bardzo im przykro ale oni nie przechowują danych i nie są w stanie odzyskać mojego konta trudno się mówi Rybko :* może mnie ktoś pozgłaszał nie wiem tak mi się wydaje bo nagle by mi nikt nic nie usunął nie ważne
Śmierdzi to!Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
od sexu nikt nie zwariowal wiec mozemy sie sexik
chco u mojemgo M to troche ztym popedem marnie .. ale na to juz nie mamy wplywuZuzia.zuzia, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Nie przechowują danych? Kłamstwo w żywe oczy albo ignorancja... A i większość dostawców hostingowych sama robi kopie, więc jeśli użytkownik tego nie robi, to nic straconego...
Śmierdzi to!Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuzia.zuzia wrote:tak mi napisali nic nie zrobie
szczegolnie ze wystarczylo by z danego kontak ktore podajesz im pryz logowaniu przerzucic abonament na drugie konto.. jelsi faktycznie nie daja rady ;/ -
Ania_84 wrote:ja bym sie chyab wkurzyla ;/ przeciez maja wlasna baze na serwerze.. takie forum jak to ma baze.. i nawet sa Twpke wpisy .. wiec dla mnie to nonsens..
szczegolnie ze wystarczylo by z danego kontak ktore podajesz im pryz logowaniu przerzucic abonament na drugie konto.. jelsi faktycznie nie daja rady ;/Redhotka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuzia.zuzia wrote:dla mnie to też chore ale szczerze nie mam ochoty się już wkurzać strona jest spoko itd. ale jeśli przychodzi problem ciężko go rozwiązać bo w zasadzie każdy może sobie tak po prostu utracic konto ja miałam do lutego ale sa dziewczyny co kupuja na rok lub więcej
-
Zuzia.zuzia wrote:dla mnie to też chore ale szczerze nie mam ochoty się już wkurzać strona jest spoko itd. ale jeśli przychodzi problem ciężko go rozwiązać bo w zasadzie każdy może sobie tak po prostu utracic konto ja miałam do lutego ale sa dziewczyny co kupuja na rok lub więcej
Asha, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Hey laski....
Widze sie Ania niezle wkurwilas na admina hahahha odwalaja po calosci
My na kolacyjke smigamy na 7 ze starym do 5* hotelu juz doczekac sie nie moge
Jak tam bigos Zuza? Jak sie czujesz?Ania_84, Zuzia.zuzia, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asia ulallaa szalejecie i dobrze korzystac ile wlezie
co do wkurzenia sie ..pewnie..szczegolnie ze mam torch ewiedzy informatycznj i kitu by mi nie mogli wciskac.. ;/ '
wystawila bym im FV z firmowego konta .. hihihZuzia.zuzia, Cwalinka lubią tę wiadomość