X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello hello co tam jak tam?? :-D

Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc
    ja tam dzisiaj ide jeszcze dzis do tesciow na obiad
    a jutro do chrzesnicy na urodziny :D

jak sie masz Zuza?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dzieczynki :)

my dwa dni poza domem prawie ;)
    dzis leniuchujemy tylko o 14 na obiad do tesciow :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej dziewuszki, nie macie dość jeszcze bo ciesze sie ogromnie, ze to juz koniec :D
    przeżarta jestem ale to nie nowość ;-)
    grunt, ze Dawidek zadowolony :-)
    teraz z tatusiem pociagiem sie bawia, tatusia szlag trafia hahahah bo on swoje a glut swoje..i tatus sobie ustawia tory a glut przestawia hahhah
    zaraz będzie ryk tylko nie wiem czyj ;-)

na wigilii babcia sie za mikolaja przebrala...maly sie nie przestraszyl, nawet rączkę podal a ja myslalam, ze padnę ze smiechu...babcia zamowila przebranie na allegro z jakiegoś chujowego ala polaru i jak zakladala to juz jej sie spodnie podarly wiec wygladala bosko hahhah ale dzieciaki sie cieszymy (oprócz mojego byla jeszcze dwójka maluchów i jedna niechodzaca)

niestety jutro i tak musze przy garach od rana stanąć bo po południu przyjezdza chrzestny Glutka z dziewczyna...no ale to jeszcze jutro i powoli życie wroci mam nadzieje do normalnosci ;-)

buziaki <3

Cwalinka, Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K
    Iza75 wrote:
    No hej dziewuszki, nie macie dość jeszcze bo ciesze sie ogromnie, ze to juz koniec :D
    przeżarta jestem ale to nie nowość ;-)
    grunt, ze Dawidek zadowolony :-)
    teraz z tatusiem pociagiem sie bawia, tatusia szlag trafia hahahah bo on swoje a glut swoje..i tatus sobie ustawia tory a glut przestawia hahhah
    zaraz będzie ryk tylko nie wiem czyj ;-)

na wigilii babcia sie za mikolaja przebrala...maly sie nie przestraszyl, nawet rączkę podal a ja myslalam, ze padnę ze smiechu...babcia zamowila przebranie na allegro z jakiegoś chujowego ala polaru i jak zakladala to juz jej sie spodnie podarly wiec wygladala bosko hahhah ale dzieciaki sie cieszymy (oprócz mojego byla jeszcze dwójka maluchów i jedna niechodzaca)

niestety jutro i tak musze przy garach od rana stanąć bo po południu przyjezdza chrzestny Glutka z dziewczyna...no ale to jeszcze jutro i powoli życie wroci mam nadzieje do normalnosci ;-)

buziaki <3

Hahahahahha to przynajmniej wesolo bylo :-D

Ja sama posiedzialam ...dzien jak codzien :-/ filmy ogladam hahahah stary dzisiaj w robocie do 22 :-/ jutro ma na rano to go troche po widze hahahhah a w niedziele i pon ma wolne :-D a polem juz tylko odliczanie do slubu bo niecale 3 tygodnie zostaly :O 2 w zasadzie do kiedy wyjezdzamy bo w niedziele bedziemy jechac omg :O hahahah czas zapierdala :-/

Co tam u was....snieg widzialam troche spadl w pl :-D u nas sztopm po cholerze dzisiaj byl :-/ zimno jak cholera jasna i wieje strasznie :-/... Caluje

Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc
    Asha faktycnie odliczanie trwa :D
    u nas ciutke sniegu spadlo i sie ochlodilo
    dzis bylis,my u tesciow a teraz byczymy sie w domu
    jutro zakupy spoywcze i urodziny chrzesniaczki
    w niedziele zakupy ubraniowe a w poneidzialek juz do pracy

25staraczka25, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry co tam słychać?? :-) ja dzisiaj chillout na całego leżę nic nie robię :-D arek do pracy na 15 także sama jestem potem ;-)

Cwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc
    no ja dzis zakupy :)
    teraz wcinam na obiad resztki poswiateczne
    a na 16 na urodziny chrzenicy
    wieczorem maja wdepnac znajomi

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)

Co sie stao z Zuza..tak jakby skasowla konto ??

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny zepsuli mi ovu ~!!!!!!1!!!!!!!!!! Napisałam już tysiące wiadomości do admina :/ w ogóle nie mogłam założyć konta bo jedno już mam na komputerze . Musiałam czyścić całą historię i zainstalować jeszcze raz przeglądarkę :/ kurde mam nadzieję że odzyskam stare konto :O

Mam mega nerwa :/ co się mogło stać :/ czy mnie usunęli czy ktoś mi usunął nic na skrzynce email nie mam :/

Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat :-(
  • Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pustkowie tu dzisiaj :P Śpijcie dobrze Kochane i mam nadzieję że jutro wrócę na starym nicku :/ ...ujowo mi się tak pisze :/ :* :* <3

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry :-)

Widze ze sie opuscilismy deczko w pisaniu :-( ja sie osobiscie do tego przylozylam niestety ale jakos cholera nie mam weny :-/ a i odpoczynek od staran dobrze mi robi z drugiej strony...glowe mam zajeta czym innym :-D
    Szczerze to nawet nie wiem czy wroce do tego wszystkiego po slubie bo nie bardzo ma to sens :-/

Po tym co sie ostatnio wydarzylo...prawdopodobnie podejdziemy do in vitro i to bedzie na tyle :-/ ale jak sie to skonczy to nie wiem i wcale nie mowie tego z optymizmem tylko ze strachem o wlasne zycie i takie tam :-/ i nie mowcie proche ze bedzie dobrze :-/ bo cholerz wie :-/ jedyne to to, ze to jest jedyne wyjscie z sytuacji i prywatnie do iui podejsc nie da rady , wiec albo to albo nic...a czym sie to skonczy to nikt nie wie...i nie mowie tu o dziecku :-/
    Dlatego nie chce mi sie za bardzo roztrzasac tego teraz ani wogole tak naprawde i skupilam sie na tym co mnie czeka za dwa/trzy tygodnie :-) ale tez nie chce wam gadac o tym caly czas bo was zanudze :-/

Moje zabaweczki...jak pamietacie....7 muszkieterow hahhaha....otworzyly staremu oczy na nowe mozliwosci :-P na co tyle czekalam i zaczyna byc milutko :-P ....chociaz zawsze bylo, tyle ze teraz zaczyna byc cos zupelnie nowego...co jest mile po ponad 8 latach razem i w momencie jak sie chajtac bedziemy :-) czego tez nie chce psuc znowu gadaniem o staraniach znowu :-/
    I wszystko wraca do tych cholernych staran....dopiero teraz widac ile to zmienilo w naszym zyciu i jak bardzo odzylismy jak sie nie staramy i o tym nie myslimy non stop....straszne to jest :-/

Troszke sie rozpisalam :-)
    Caluje was mocno

Co tam u was???

Zuzia.zuzia, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Asha bardzo się cieszę że jest lepiej tak jak jest teraz ;)
    Na pewno zrobi Wam to dobrze :)
    Patrzę na te twoje suwaczki i muszę przyznać jak strasznie szybko czas leci :P Będę bardzo mocno trzymać kciuki za spotkanie jak do tej pory :) Musi się wszystko udać :) :)

Witam się z całą resztą :* :* <3

U mnie dzisiaj średniawo , brzuch boli i troszkę z sił opadłam tak w sumie nagle w zasadzie :/ Mam nadzieję że to nie wróży nic złego choć nakręcona jestem strasznie .... Zapisałam się na wizytę do Polskiej przychodni na 3 Stycznia choć wiem że to dużo za wcześnie może się uda coś zobaczyć ;)

Ściskam Was mocno i niestety jestem na tym nicku . Admin odpisał mi że nie mogę odzyskać starego konta :/ dlaczego tak się stało nikt kur... nie wie :/

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny...

Zuza jakto nikt nie wie? Już nawet nie widmo jest - nie ma tylko avatara. Co się z nim stało? A dolegliwościami się nie przejmuj co ma być to będzie.

Asha, kciuki trzymamy i tyle - NIE DAJ SIĘ! :-)

U mnie, tak jak się domyślałam, cykl się przesunął...
    Ja dziś chyba wyłączam budzik, jak się przebudzę o odpowiedniej godzinie (ostatnio otwieram oczy przed budzikiem, by zmierzyć i iść dalej spać) to zmierzę, jak nie, to trudno, teraz i tak to za dużo nie zmieni.

Ściskam Was! <3

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Hej dziewczyny...

Zuza jakto nikt nie wie? Już nawet nie widmo jest - nie ma tylko avatara. Co się z nim stało? A dolegliwościami się nie przejmuj co ma być to będzie.

Asha, kciuki trzymamy i tyle - NIE DAJ SIĘ! :-)

U mnie, tak jak się domyślałam, cykl się przesunął...
    Ja dziś chyba wyłączam budzik, jak się przebudzę o odpowiedniej godzinie (ostatnio otwieram oczy przed budzikiem, by zmierzyć i iść dalej spać) to zmierzę, jak nie, to trudno, teraz i tak to za dużo nie zmieni.

Ściskam Was! <3
    Zostało usunięte ale jak chce się dowiedzieć z jakiego powodu odpisuja tylko że nie jesteśmy w stanie przywrócić twojego konta :-/ już dałam sobie spokój żal mi tylko mojego wykresu :-D i mojego abonamentu :-D przyjaźnie na nowo muszę zawierać :-D
    Red ja tam mocno zaciskam kciuki <3 <3

Redhotka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza..slonce...nospe wez jak cie brzuch boli, to rozkurczowe to ci dobrze zrobi <3

Redchotka witaj...niemierzenie pomaga psychicznie wiec polecam bardzo :-)

Zuzia.zuzia, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia.zuzia wrote:
    Zostało usunięte ale jak chce się dowiedzieć z jakiego powodu odpisuja tylko że nie jesteśmy w stanie przywrócić twojego konta :-/ już dałam sobie spokój żal mi tylko mojego wykresu :-D i mojego abonamentu :-D przyjaźnie na nowo muszę zawierać :-D
    Red ja tam mocno zaciskam kciuki <3 <3

Najgorzej ze kasa przepadla :-/ chamowa troche :-/

Zuzia.zuzia, Redhotka lubią tę wiadomość

• Zuzia.zuzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Zuza..slonce...nospe wez jak cie brzuch boli, to rozkurczowe to ci dobrze zrobi <3

Redchotka witaj...niemierzenie pomaga psychicznie wiec polecam bardzo :-)
    Nie mam mam tylko buscopan nie wiem czy to to samo . Na razie daję radę ;-)
    A Ty co dzisiaj porabiasz słonko?? :-)

• Zuzia.zuzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Najgorzej ze kasa przepadla :-/ chamowa troche :-/
    No wlasnie :-/

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia.zuzia wrote:
    Nie mam mam tylko buscopan nie wiem czy to to samo . Na razie daję radę ;-)
    A Ty co dzisiaj porabiasz słonko?? :-)

Tez nie wiem czy to to samo :-/ w polskim sklepie powinni miec nospe a jak nie to zamow kochana bo napewno ci sie przyda jak nie teraz to pozniej <3

A my sie dziedzimy sobie ze starym ;-) bo ma wolne, pogodka dopisuje narazie, w nocy sztorm cholerny byl, myslalam ze okno mi wyjebie w sypialni :-/

A ty co tam? Maz w robocie?

Zuzia.zuzia, Cwalinka lubią tę wiadomość

‹‹ 3619 3620 3621 3622 3623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ