Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No hej dziewuszki, nie macie dość jeszcze bo ciesze sie ogromnie, ze to juz koniec
przeżarta jestem ale to nie nowość
grunt, ze Dawidek zadowolony
teraz z tatusiem pociagiem sie bawia, tatusia szlag trafia hahahah bo on swoje a glut swoje..i tatus sobie ustawia tory a glut przestawia hahhah
zaraz będzie ryk tylko nie wiem czyj
na wigilii babcia sie za mikolaja przebrala...maly sie nie przestraszyl, nawet rączkę podal a ja myslalam, ze padnę ze smiechu...babcia zamowila przebranie na allegro z jakiegoś chujowego ala polaru i jak zakladala to juz jej sie spodnie podarly wiec wygladala bosko hahhah ale dzieciaki sie cieszymy (oprócz mojego byla jeszcze dwójka maluchów i jedna niechodzaca)
niestety jutro i tak musze przy garach od rana stanąć bo po południu przyjezdza chrzestny Glutka z dziewczyna...no ale to jeszcze jutro i powoli życie wroci mam nadzieje do normalnosci
buziakiCwalinka, Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
KIza75 wrote:No hej dziewuszki, nie macie dość jeszcze bo ciesze sie ogromnie, ze to juz koniec
przeżarta jestem ale to nie nowość
grunt, ze Dawidek zadowolony
teraz z tatusiem pociagiem sie bawia, tatusia szlag trafia hahahah bo on swoje a glut swoje..i tatus sobie ustawia tory a glut przestawia hahhah
zaraz będzie ryk tylko nie wiem czyj
na wigilii babcia sie za mikolaja przebrala...maly sie nie przestraszyl, nawet rączkę podal a ja myslalam, ze padnę ze smiechu...babcia zamowila przebranie na allegro z jakiegoś chujowego ala polaru i jak zakladala to juz jej sie spodnie podarly wiec wygladala bosko hahhah ale dzieciaki sie cieszymy (oprócz mojego byla jeszcze dwójka maluchów i jedna niechodzaca)
niestety jutro i tak musze przy garach od rana stanąć bo po południu przyjezdza chrzestny Glutka z dziewczyna...no ale to jeszcze jutro i powoli życie wroci mam nadzieje do normalnosci
buziaki
Hahahahahha to przynajmniej wesolo bylo
Ja sama posiedzialam ...dzien jak codzien filmy ogladam hahahah stary dzisiaj w robocie do 22 jutro ma na rano to go troche po widze hahahhah a w niedziele i pon ma wolne a polem juz tylko odliczanie do slubu bo niecale 3 tygodnie zostaly 2 w zasadzie do kiedy wyjezdzamy bo w niedziele bedziemy jechac omg hahahah czas zapierdala
Co tam u was....snieg widzialam troche spadl w pl u nas sztopm po cholerze dzisiaj byl zimno jak cholera jasna i wieje strasznie ... CalujeIza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc
Asha faktycnie odliczanie trwa
u nas ciutke sniegu spadlo i sie ochlodilo
dzis bylis,my u tesciow a teraz byczymy sie w domu
jutro zakupy spoywcze i urodziny chrzesniaczki
w niedziele zakupy ubraniowe a w poneidzialek juz do pracy25staraczka25, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny zepsuli mi ovu ~!!!!!!1!!!!!!!!!! Napisałam już tysiące wiadomości do admina w ogóle nie mogłam założyć konta bo jedno już mam na komputerze . Musiałam czyścić całą historię i zainstalować jeszcze raz przeglądarkę kurde mam nadzieję że odzyskam stare konto
Mam mega nerwa co się mogło stać czy mnie usunęli czy ktoś mi usunął nic na skrzynce email nie mamKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Dzien Dobry
Widze ze sie opuscilismy deczko w pisaniu ja sie osobiscie do tego przylozylam niestety ale jakos cholera nie mam weny a i odpoczynek od staran dobrze mi robi z drugiej strony...glowe mam zajeta czym innym
Szczerze to nawet nie wiem czy wroce do tego wszystkiego po slubie bo nie bardzo ma to sens
Po tym co sie ostatnio wydarzylo...prawdopodobnie podejdziemy do in vitro i to bedzie na tyle ale jak sie to skonczy to nie wiem i wcale nie mowie tego z optymizmem tylko ze strachem o wlasne zycie i takie tam i nie mowcie proche ze bedzie dobrze bo cholerz wie jedyne to to, ze to jest jedyne wyjscie z sytuacji i prywatnie do iui podejsc nie da rady , wiec albo to albo nic...a czym sie to skonczy to nikt nie wie...i nie mowie tu o dziecku
Dlatego nie chce mi sie za bardzo roztrzasac tego teraz ani wogole tak naprawde i skupilam sie na tym co mnie czeka za dwa/trzy tygodnie ale tez nie chce wam gadac o tym caly czas bo was zanudze
Moje zabaweczki...jak pamietacie....7 muszkieterow hahhaha....otworzyly staremu oczy na nowe mozliwosci na co tyle czekalam i zaczyna byc milutko ....chociaz zawsze bylo, tyle ze teraz zaczyna byc cos zupelnie nowego...co jest mile po ponad 8 latach razem i w momencie jak sie chajtac bedziemy czego tez nie chce psuc znowu gadaniem o staraniach znowu
I wszystko wraca do tych cholernych staran....dopiero teraz widac ile to zmienilo w naszym zyciu i jak bardzo odzylismy jak sie nie staramy i o tym nie myslimy non stop....straszne to jest
Troszke sie rozpisalam
Caluje was mocno
Co tam u was???Zuzia.zuzia, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Hej Asha bardzo się cieszę że jest lepiej tak jak jest teraz
Na pewno zrobi Wam to dobrze
Patrzę na te twoje suwaczki i muszę przyznać jak strasznie szybko czas leci Będę bardzo mocno trzymać kciuki za spotkanie jak do tej pory Musi się wszystko udać
Witam się z całą resztą :* :*
U mnie dzisiaj średniawo , brzuch boli i troszkę z sił opadłam tak w sumie nagle w zasadzie Mam nadzieję że to nie wróży nic złego choć nakręcona jestem strasznie .... Zapisałam się na wizytę do Polskiej przychodni na 3 Stycznia choć wiem że to dużo za wcześnie może się uda coś zobaczyć
Ściskam Was mocno i niestety jestem na tym nicku . Admin odpisał mi że nie mogę odzyskać starego konta dlaczego tak się stało nikt kur... nie wieAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualnyHej dziewczyny...
Zuza jakto nikt nie wie? Już nawet nie widmo jest - nie ma tylko avatara. Co się z nim stało? A dolegliwościami się nie przejmuj co ma być to będzie.
Asha, kciuki trzymamy i tyle - NIE DAJ SIĘ!
U mnie, tak jak się domyślałam, cykl się przesunął...
Ja dziś chyba wyłączam budzik, jak się przebudzę o odpowiedniej godzinie (ostatnio otwieram oczy przed budzikiem, by zmierzyć i iść dalej spać) to zmierzę, jak nie, to trudno, teraz i tak to za dużo nie zmieni.
Ściskam Was!Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Hej dziewczyny...
Zuza jakto nikt nie wie? Już nawet nie widmo jest - nie ma tylko avatara. Co się z nim stało? A dolegliwościami się nie przejmuj co ma być to będzie.
Asha, kciuki trzymamy i tyle - NIE DAJ SIĘ!
U mnie, tak jak się domyślałam, cykl się przesunął...
Ja dziś chyba wyłączam budzik, jak się przebudzę o odpowiedniej godzinie (ostatnio otwieram oczy przed budzikiem, by zmierzyć i iść dalej spać) to zmierzę, jak nie, to trudno, teraz i tak to za dużo nie zmieni.
Ściskam Was!
Red ja tam mocno zaciskam kciukiRedhotka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuzia.zuzia wrote:Zostało usunięte ale jak chce się dowiedzieć z jakiego powodu odpisuja tylko że nie jesteśmy w stanie przywrócić twojego konta już dałam sobie spokój żal mi tylko mojego wykresu i mojego abonamentu przyjaźnie na nowo muszę zawierać
Red ja tam mocno zaciskam kciuki
Najgorzej ze kasa przepadla chamowa trocheZuzia.zuzia, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Zuza..slonce...nospe wez jak cie brzuch boli, to rozkurczowe to ci dobrze zrobi
Redchotka witaj...niemierzenie pomaga psychicznie wiec polecam bardzo
A Ty co dzisiaj porabiasz słonko??Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuzia.zuzia wrote:Nie mam mam tylko buscopan nie wiem czy to to samo . Na razie daję radę
A Ty co dzisiaj porabiasz słonko??
Tez nie wiem czy to to samo w polskim sklepie powinni miec nospe a jak nie to zamow kochana bo napewno ci sie przyda jak nie teraz to pozniej
A my sie dziedzimy sobie ze starym bo ma wolne, pogodka dopisuje narazie, w nocy sztorm cholerny byl, myslalam ze okno mi wyjebie w sypialni
A ty co tam? Maz w robocie?Zuzia.zuzia, Cwalinka lubią tę wiadomość