Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane z okazji zblizajacych sie swiat pragne wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia zdrowka,radosci,szczesia,spelnienia wszystkich marzen tych wypowiedzianych glosno jak i tych noszonych gleboko w serduszku..zaciazonym zycze bezobjawowej ciazy a staraczka fasolki
kochane pamietam o was bezustannie bardzo tesknie ale przez najblizsze pare dni niedam rady wejsc uwielbiam wasWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 19:31
Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybko, Tobie też wszystkiego dobrego!
Dziewczyny mało mnie ostatnio, ale nie mam niestety natchnienia na pisanie, a w najbliższych dniach to i czasu zabraknie...
Też chciałabym Wam złożyć najszczersze życzenia spełnienia marzeń - wszystkie wiemy, których najbardziej,,, Spędźcie ten czas miło i w ciepłej, przyjaznej atmosferze...
Amelia , Ania , Asha , Cwalinka , Dotik , Iza , Marnut , Mik , Staraczka , Rybkarybka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane.. Redhotka chyba mamy podobnie
my niedawno wrocilismy od lekarza Michal wzial I dawke szczepionkirybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje...red, rybciu, Kasieńko dziękuję za życzenia...
Ja mam nadzieję, że jutro z rana uda mi się do Was wpaść ale już teraz życzę Wam spełnienia jednego marzenia...wy już dobrze wiecie jakiego
Mam nadzieję, że w Nowym Roku znów spotkamy się tu jak dawniej na rozmowach o wszystkim i chcę wierzyć że wrócą też te dziewczyny daaaawno nie czytane....amelia do Ciebie szczególnie puszczam teraz oko
Kocham Was dziewczynki i życzę Wam Spokojnych Świąt
Kasiu a Ty mi koniecznie musisz podać przepis na ciasto z gotowanymi mandarynkami bo mocno mnie zaintrygowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:22
Cwalinka, rybka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Ja również życzę Zdrowych Spokojnych i Radosnych Świąt Kochane !!!! :* :* :* :* :* :* :* :*
rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:mikus widzialas doktor odpisal ci na to pytanie ale szczerze haha ale sie wysilil kochane jeszcze raz wszystkiego naj!!!!
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Mik mowisz masz
http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-klementynkowe-clementine-cakeCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze dziewczynki w razie gdybym jutro sie nie pojawila
tego wam zycze na swita
Zdrowka, szczecia pomyslnosci
abycscie jak najkrocej walczyly, a jak juz osiagniecie cel abyscie spokojnie przszly przez ciaze a pozniej cieszyly sie malenstwem
duzo sily, wytrwalosci
milosc oraz zrozumienia
dziekuje ze jestescie ..bo naparwde jestescie wspaniałe
Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jestem zmęczona serio mam dość ... Trochę poklociłam się z Arkiem i niech spada już mi się nie chce tych Świąt robić
Nie ważne nie psujmy atmosfery ...
Niech już to mija wszystko i będzie "normalnie"
Tęsknie myslę i wspieram :* :* :*
Ściskam mocno każdą z Was !!!!
Śpijcie smacznie -
nick nieaktualny