Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane
z okazji zblizajacych sie swiat pragne wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia zdrowka,radosci,szczesia,spelnienia wszystkich marzen tych wypowiedzianych glosno jak i tych noszonych gleboko w serduszku..zaciazonym zycze bezobjawowej ciazy a staraczka fasolki
kochane pamietam o was bezustannie bardzo tesknie ale przez najblizsze pare dni niedam rady wejscuwielbiam was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 19:31
Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybko, Tobie też wszystkiego dobrego!
Dziewczyny mało mnie ostatnio, ale nie mam niestety natchnienia na pisanie, a w najbliższych dniach to i czasu zabraknie...
Też chciałabym Wam złożyć najszczersze życzenia spełnienia marzeń - wszystkie wiemy, których najbardziej,,,Spędźcie ten czas miło i w ciepłej, przyjaznej atmosferze...
Amelia, Ania
, Asha
, Cwalinka
, Dotik
, Iza
, Marnut
, Mik
, Staraczka
, Rybka
rybka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane.. Redhotka chyba mamy podobnie
my niedawno wrocilismy od lekarza Michal wzial I dawke szczepionkirybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje...red, rybciu, Kasieńko dziękuję za życzenia...
Ja mam nadzieję, że jutro z rana uda mi się do Was wpaść ale już teraz życzę Wam spełnienia jednego marzenia...wy już dobrze wiecie jakiego
Mam nadzieję, że w Nowym Roku znów spotkamy się tu jak dawniej na rozmowach o wszystkim i chcę wierzyć że wrócą też te dziewczyny daaaawno nie czytane....amelia do Ciebie szczególnie puszczam teraz oko
Kocham Was dziewczynki i życzę Wam Spokojnych Świąt
Kasiu a Ty mi koniecznie musisz podać przepis na ciasto z gotowanymi mandarynkami bo mocno mnie zaintrygowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:22
Cwalinka, rybka, Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Ja również życzę Zdrowych Spokojnych i Radosnych Świąt Kochane !!!! :* :* :* :* :* :* :* :*
rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:mikus widzialas doktor odpisal ci na to pytanie ale szczerze haha ale sie wysilil
kochane jeszcze raz wszystkiego naj!!!!
nawet nie komentowałam Wam tutaj ale po prostu ręce mi opadły...i po chuj ja mam zrobić badanie kariotypu. Mam dziecko zdrowe i straconą ciążę z dzieckiem chorym to nawet jak mi wyjdzie kariotyp nieprawidłowy to co? leki mi na to znajdą? bez sensu.... a z tą analizą poprzedniej ciąży, porodu i połogu to też przemilczę...
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Mik mowisz masz
http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-klementynkowe-clementine-cakeCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze dziewczynki w razie gdybym jutro sie nie pojawila
tego wam zycze na swita
Zdrowka, szczecia pomyslnosci
abycscie jak najkrocej walczyly, a jak juz osiagniecie cel abyscie spokojnie przszly przez ciaze a pozniej cieszyly sie malenstwem
duzo sily, wytrwalosci
milosc oraz zrozumienia
dziekuje ze jestescie ..bo naparwde jestescie wspaniałe
Redhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jestem zmęczona serio mam dość
... Trochę poklociłam się z Arkiem i niech spada już mi się nie chce tych Świąt robić
Nie ważne nie psujmy atmosfery ...
Niech już to mija wszystko i będzie "normalnie"
Tęsknie myslę i wspieram :* :* :*
Ściskam mocno każdą z Was !!!!
Śpijcie smacznie -
nick nieaktualny