Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ps wkurzylam sie bo oplacaja z tych skladek bog wie co ..bo tego pozal sie boze eksperta to nie wiem..ale bym nie oplacila ;/ a dwa.powiedzcie co oni z tego oplacja z tych abonamentow..powinni byc fair..skoro pobieraja oplaty.. ja bym przeczytala uwaznie regulamin.. i doczepial sie ;/
bo po porstu zle to swiadczy o nich jako adminach .. jesli jest awaria to powinini ja naprawic..i jelsi problem jest z winy ich serewra to zapewnic obsluge na tym samym poziomie..czyt.. przedluzyc abonament na drugim koncie ..
ps wkurzyla bym sie i z drugiej str.. duzo rtu piszemy..jestesmy rozpoznawlane po nickach ..w wieluw atkch z problemami.. i co z racji tego z eim sie cos spieprzylo mam pisac na kazdym watku hej to ja .. ANia_84..Zuzia.zuzia, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
reaguja na kurwy w postach a na taka sytuacje nie ??
Zuzia.zuzia, Cwalinka, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania dobra przekonałaś mnie będę walczyć :-*
Asha eno normalnie szalejecie bawcie się dobrze kochana!!!!! :-*
Czuje się lepiej wzielam ten buscopan przeczytalam ze praktycznie to samo dziękuję że pytasz :-*
Bigos już zaczyna pachniećAnia_84, Cwalinka, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
heheh Zuza.. wiesz .. wkurzyla bym sie tez z tego wzgl..mam pamietnik w koreym zpaisuje sporo info.. dwa mam juz kilkanascie cykli.. i wszytskie moje obserwacje poszly by w pizduu..
no litosci skoro maja zapisane twoje posty bo sa.. to maja tez dostep do innych danych..jak sie logowalas to wszytsko przechodzi przez admina..rybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:heheh Zuza.. wiesz .. wkurzyla bym sie tez z tego wzgl..mam pamietnik w koreym zpaisuje sporo info.. dwa mam juz kilkanascie cykli.. i wszytskie moje obserwacje poszly by w pizduu..
no litosci skoro maja zapisane twoje posty bo sa.. to maja tez dostep do innych danych..jak sie logowalas to wszytsko przechodzi przez admina..Ania_84, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
Zuzia.zuzia wrote:Tak dla nas to proste ale widzisz no nic będę jakoś argumentować to wszystko
ja wlasnie ogladam na TLV iN vitro - czekajac na dziecko .. jest para z podobnym problemem tez brak plemnikow.. i wiem z pozniejszch odcinkow ze im sie udalo
ehh jak widze ta klinike.. to juz chce 8 styczniaZuzia.zuzia, Cwalinka, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:sprobuj..moze tylko zbywaja bo im sie nie chce po swietach siasc
ja wlasnie ogladam na TLV iN vitro - czekajac na dziecko .. jest para z podobnym problemem tez brak plemnikow.. i wiem z pozniejszch odcinkow ze im sie udalo
ehh jak widze ta klinike.. to juz chce 8 styczniaAnia_84, Cwalinka, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
Zuzia.zuzia wrote:Też bardzo lubiłam ten program z każdego problemu da się wyjść na to wychodzi tylko trzeba walczyć wam też się uda wiem o tym!
Zuzia.zuzia, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania popieram do dupy mus sie im dobrac bo to sie prowadzi dla historii staran tez itd..jak ciebie Zuza oleja to innych tez jedziesz jedziesz kochana i niech ci kontonto o kase uzupelnia
My ba kolacyjke zaraz smigamy moze cos bzykne po drodze w jakies krzaczory go zatargam czy cus hahahah zobaczymy
Dzisiaj juz nie bede miala kiedy zajrzec pewnie..trzymajcie sie cieplo kochane...dobrze Zuza ze te prochy maszAnia_84, Zuzia.zuzia, Cwalinka, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ania popieram do dupy mus sie im dobrac bo to sie prowadzi dla historii staran tez itd..jak ciebie Zuza oleja to innych tez jedziesz jedziesz kochana i niech ci kontonto o kase uzupelnia
My ba kolacyjke zaraz smigamy moze cos bzykne po drodze w jakies krzaczory go zatargam czy cus hahahah zobaczymy
Dzisiaj juz nie bede miala kiedy zajrzec pewnie..trzymajcie sie cieplo kochane...dobrze Zuza ze te prochy maszCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyczesc Kochane
jestem
wczoraj po urodzinach chrzesniaczki wpadli znajomi i sie siedialo troszke
a dzis sniadanko i zakupy ubraniowe jestem bogtsza o 3 spodniczki skorzane, jedne spodnie do smigania do pracy, 2 bluzki i 4 pary rajstop i perfum
jowi bogatsza o zabawka plyte dvd pizame i rajtki, majtki i skarpetki
mezu o 2 koszule i spodnie
zwierzaki tez cos dostaly
tak wiec dzien udany
Ania za wizyte trzymam kciuki
Zuza nie odpuscilaby z tym kobntem jaja se robia czy co
Asha ciesze sie ze seks sprawia teraz frajdeZuzia.zuzia, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Zuza ale jest twoje stare konto weszlam na twoj wyrkes
Wiem że jest też mogę sobie na nie wejść i co z tego ehhh nerwaaaa mam tylko przez to
Też chce takie zakupy Cieszę się że miło spędziłaś po-Świąteczny weekend
Śpijcie dobrze kochane :* :* :*
Izunia pamiętam pisz od razu porybka, Iza75, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
Hej dziewuszki
Zuza to jutro dopiero przełożyłam wizyte o 1 dzien bo godzina mi nie pasowala...jutro..
a z tym kontem Twoim to jakas porażka ja sie na tym nie znam ale skoro dziewczyny mówia, ze bzdury Ci wciskaja to walcz z nimi.. chamowa straszna
ja juz nie mysle o świetach, dobrze ze minely..nastepny przystanek wielkanoc
i nic poza tym u mnie..czekam na to usg
buziaki i miłego dniaCwalinka, Zuzia.zuzia, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Ja tylko na chwilę, bo w pracy jestem, ale chciałam się przywitać po swiętach. Było sporo wolnego więc nadrobiliśmy rozjazdy po chrzesniakach i nie miałam nawet jak do Was zajrzeć
Izunia trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Zuza to że Ci "zniknęło" konto to świństwo i ja bym tego nie zostawiła...a jak Twoja fasolinka? Czytałam że brzuch Cię pobolewa? Jak sie dziś czujesz?
Asia Tobie juz tylko dwa tygodnie do ślubu zostały Masz nerwa Kochana czy lajcik?
Aniu do 8 stycznia już mała chwilka została Trzymam kciuki &&&
Kasia niezły shopping wymyśliłas po świętach...mnie by wołami nie zaciągnęli do sklepów
Dobrego dnia dziewczynki....potem zajrzę bo teraz muszę troszkę podziałaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 09:07
Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:czesc kochane
ja zaspalam godzinke do pracy a w pracy komputer odmowil dzialania dopiero teraz dzialaCwalinka, Zuzia.zuzia, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kochane wtam sie z kawka z McDonalda
Asha jak tam zaszaleliscie
Mik jak tam po swietach ??
Cwalinka Jowi zadowolona z prezentow ??
Iza czekamy na info z wizytyCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny