Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry
Zuza pieknie gratuluje tylko ta lute bierz kochana ....
Mik jak sie czujesz? Jak sprawy sie maja?
Izunia, o ktorej ty masz gina?
U mnie chyba zaraz owu bo mi juz test prawie pozytywny wyszedl ...chujnia normalnie ...bo to oznacza ze szmate bede miala na slubie i na calym wyjezdzie kurwa juz gorzej sie nie dalo odechciewa sie normalnie
Caluje was mocno laseczki wszystkie Cwalinka, Red, Ryba
Co sie dzieje z Dotik????Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mik...tam paczalam na twoich wykresach...zrob moze test jeszcze raz bo normalnie mialas szmate 3 dni po odstawieniu luty albo wczesniej, dzisiaj juz jest 4... Tak na wszelki wypadek moze testa jeszcze zapodaj albo bete moze
Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki nie ma po co testa robić W sobotę ostatni dzień luty miałam Dziś jest trzeci dzień bez luty i jutro szmata jak w zegareczku będzie...żadnych testów
Asiu a nie możesz tej @ jakoś progesteronem przesunąć? -
mik82 wrote:Dziewczynki nie ma po co testa robić W sobotę ostatni dzień luty miałam Dziś jest trzeci dzień bez luty i jutro szmata jak w zegareczku będzie...żadnych testów
Asiu a nie możesz tej @ jakoś progesteronem przesunąć?
Na mnie progesteron nie dziala kochana ..u mnie jest jak w zegarku czy z luta czy bez...u mnie nie ma ze 3 /4 dni pobraniu luty szmata jest...ja mam na drugi dzien albo nawet w ten sam...nie ma znaczenia luta wogole, juz nie biore nawet teraz bo bez sensu...dopiero jak poz test zobacze , czyli wogole tez tak na poczatku myslalam , ale jak zobaczylam jak szmata przychodzi to bez sensu...teraz dostalam w 8 dniu brania luty hahahha bo owu mialam wczesniej no to bez sensu przeciez nie da rady jak w zegarku kurwa i zjebany caly slub i wyjazd
A ciebie tulam slonce...chujniamik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:Zuza beta superasna
a widoki jeszcze lepsiejsze
a ta pierwsza fotka to co to za zamek? bo reszta to Londyn nie?
Cześć tak w ogóle...
Ta szmata to zawsze wie kiedy jest "najmilej" widziana.Zuzia.zuzia, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki
Asia mam nadzieje, ze szmata sie jednak zlituje tym razem...bez sensu kurwa
Madzia tulam kochana...
Kasia wspolczuje koleżance...sie jebany wstrzymal do po świętach z ta wiadomością...laskawca w dupe ze
na chwile tylko zajrzalam...nosi mnie...usg mam na 15 ale chcemy jechac wczesniej, moze do promenady na jakas wyprzedaż moze dla Dawida cos kupie...musze sie czymś zająć bo zajoba dostane...wiec sie zbieramy
dam znac potem
calujeZuzia.zuzia, mik82, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja wstałam dopiero
Madzia dzięki wielkie i mocno ściskam :-* Strasznie mi przykro
Kasia to zajebisty szefuncio naprawdę
I ten zamek to tak jak red pisała tower of London
Asia biorę ale mam ostatnie 2 h chujowo to wyszło bo Święta itd nie mam gdzie kupić liczę że ta ginka na usg da mi receptę to będę jedna do tyłu jak tego nie zrobi to się pochlastam normalnie na razie jestem dobrej myśli :-* u Ciebie też Lipnie to wypada ale oby ten stres przed ślubny zadziałał na szmate
Izunia słonko trzymamy kciuki
Redzik jak tam u Ciebie?? Wypoczęta? caluje mocno wszystkie
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Asha wrote:Na mnie progesteron nie dziala kochana ..u mnie jest jak w zegarku czy z luta czy bez...u mnie nie ma ze 3 /4 dni pobraniu luty szmata jest...ja mam na drugi dzien albo nawet w ten sam...nie ma znaczenia luta wogole, juz nie biore nawet teraz bo bez sensu...
no to dupa... może się opóźni albo wcale nie przyjdzie
Asha wrote:dopiero jak poz test zobacze , czyli wogole
widzę że pozytywne myślenie masz jak ja...jeszcze do drugiej iui nie podeszłam a i tak wiem że to bez sensu bo dupa z tego będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 12:01
-
Zuza mam nadzieję, że uda Ci się skołować tą lutę...dawaj nam tu znać co i jak
Iza będzie dobrze na pewno tylko daj nam tu znać od razu bo my tego zajoba razem z Tobą dostaniemy...Zuzia.zuzia, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a mnie sie wlasnie humor spieprzyl
kolezanka do mnie zadzwonila ze dostala wypowiedzienie przepracowala u goscia 10 lat i ja zwalnia ( tak zwana likwidacja stanowiska pracy)Asha lubi tę wiadomość
-
Zuzia.zuzia wrote:Hej dziewczyny ja wstałam dopiero
Madzia dzięki wielkie i mocno ściskam :-* Strasznie mi przykro
Kasia to zajebisty szefuncio naprawdę
I ten zamek to tak jak red pisała tower of London
Asia biorę ale mam ostatnie 2 h chujowo to wyszło bo Święta itd nie mam gdzie kupić liczę że ta ginka na usg da mi receptę to będę jedna do tyłu jak tego nie zrobi to się pochlastam normalnie na razie jestem dobrej myśli :-* u Ciebie też Lipnie to wypada ale oby ten stres przed ślubny zadziałał na szmate
Izunia słonko trzymamy kciuki
Redzik jak tam u Ciebie?? Wypoczęta? caluje mocno wszystkie
A nie mozesz od tej laski zalatwic co ostatnio???mik82 lubi tę wiadomość