Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Zuza - z kontem chamówa, ale są ważniejsze rzeczy - piękna beta !
Iza - super, że USG wyszło dobrze!
Cwalinka - .
Reszta dziewczyn - przepraszam, mam mózgojada i zapomniałam co komu pisać, ale za wszystkie trzymam kciuki!
Wszystkim Wam życzę pomyślnego Nowego Roku, oby był dużo lepszy niż poprzedni, przyniósł zadowolenie, szczęście i spełnienie marzeń !Zuzia.zuzia, Cwalinka, Redhotka, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Cześć dziewczyny!
Zuza - z kontem chamówa, ale są ważniejsze rzeczy - piękna beta !
Iza - super, że USG wyszło dobrze!
Cwalinka - .
Reszta dziewczyn - przepraszam, mam mózgojada i zapomniałam co komu pisać, ale za wszystkie trzymam kciuki!
Wszystkim Wam życzę pomyślnego Nowego Roku, oby był dużo lepszy niż poprzedni, przyniósł zadowolenie, szczęście i spełnienie marzeń !
No i żebyś w końcu lepiej się czuła
Cwalinka lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzieki Asha
ja to spokoj chyba osiagne jak do lapki dostane umowe, wiec nieswiadoma do konca co zemna pewnie bede do konca stycznia
a co do sylwka to fajnie bo to nasi tacy bardzo bliscy znajomi ale raczej z nieszczescia bedziemy pic jak ze szczescia bo ta znajoma wczoraj dostala to wypowiedzenie -
Cwalinka wrote:dzieki Asha
ja to spokoj chyba osiagne jak do lapki dostane umowe, wiec nieswiadoma do konca co zemna pewnie bede do konca stycznia
a co do sylwka to fajnie bo to nasi tacy bardzo bliscy znajomi ale raczej z nieszczescia bedziemy pic jak ze szczescia bo ta znajoma wczoraj dostala to wypowiedzenie
Pamietaj ze nic sie nie dzieje bez przyczyny...moze lepsza robota na nia czeka...tylko musi teraz ja znalezc...widocznie to nie bylo miejsce dla niejCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto ja tez tak powtarzam ze tam to nie bylo dla niej bo ja wykorzystywali
no ale wiesz musi zaczac wszystko od poczatku
a po 10 latach tam pewnie ciezkawo bedzie
chcieli niedlugo brac slub jak tylko znajomy znjadzie prace na dluzej a tu ona zostaje bez pracy, rozumiem ja bo chciala juz rodzine zakladac a tu dupa no ale fakt cos pozytywnego musi sie dziac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny