Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No to chujnia ze torbiel ale moze tak mialo byc zebys odpoczela psychicznie troche
Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To napewno...bo musi mi pomoc przy gorsecie hahhah dopasowac go i wogole hahah sie naoglada jak nic
-
mik82 wrote:po ostatniej torbieli zaszłam w ciążę więc może nie taka chujnia a poza tym jest jeszcze coś śmiesznego, bo jak zachodziłam w ciążę z Mikołajem i w tą drugą to cykl menstruacyjny pokrywał mi się z księżycowym a po poronieniu wszystko się zjebało i dopiero teraz mi się to pokryje bo będę mieć wcześniej @ z tydzień...może 10 dni przez ten progesteron teraz
no to nic nie mowie i trzymam kciukiCwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:no to nic nie mowie i trzymam kciuki
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMik to trzymam kciuki
ja sie smieje ze z Jowi to ja wlasnie w okolicach 4 stycznia zaszlam i tak teraz mi mniej wiecej owu wypadla
no chyba ze mi sie przesunieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 10:14
mik82, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a potem wrzuce fote mojego kącika
-
mik82 wrote:no no...jakoś muszę się pocieszać bo przecież jak już żadnej nadziei nie ma to też chujowo żyć z tą świadomością i Tobie nawet nie muszę tego mówić
No....
Tylko ze ja juz jestem na etapie ze ja nie chce miec tej nadzieji, bo sie tylko dobijam za kazdym razem tylko -
nick nieaktualnymik82 wrote:się doczekać już nie mogę....ja jestem antytalent w tym temacie więc tym bardziej mi się podoba jak ktoś się tak bawi
Asha, mik82, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Mik to trzymam kciuki
ja sie smieje ze z Jowi to ja wlasnie w okolicach 4 stycznia zaszlam i tak teraz mi mniej wiecej owu wypadla
no chyba ze mi sie przesunieCwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No....
Tylko ze ja juz jestem na etapie ze ja nie chce miec tej nadzieji, bo sie tylko dobijam za kazdym razem tylkoAsha, Cwalinka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:ja mam naprzemiennie...raz nie chcę mieć tej nadziei żeby się nie dobijać a potem ciężko mi bez niej żyć bo jakoś nie dociera do mnie do końca że drugiego może nie być... do dupy...zmiana tematu
To co na obiad dzisiaj? Jaka pogoda u was ? Hahahhahamik82, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:ja mam naprzemiennie...raz nie chcę mieć tej nadziei żeby się nie dobijać a potem ciężko mi bez niej żyć bo jakoś nie dociera do mnie do końca że drugiego może nie być... do dupy...zmiana tematu
-
nick nieaktualny