Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Amelia ja Ciebie podziwiam że ty dajesz radę mierzyć, grzebać, obserwować tak długi cykl. Cierpliwość to ty masz! A lekarz co mówi na te twoje długie cykle?
bardzo dziekuje ale to czekanie jeste trudne. czekalam na kurewska owu bo mialm nadziej .... . widzialam takie wykresy ze nie moglam uwiezyc ze moze sie udac. a jednak. dodawalo mi to skrzydelek. ale jak widac szczescie omija mnie szerokim łukiem . ginekologicznie nigdy nic mi nie dolegalo a wszystko psuja moje hormony. porobie badania i sie okaze co tam slychcac -
nick nieaktualnyDobra dziewczynki moje kochane ja też uciekam, zakupy, sprzątanie i takie tam pierdoły. Będę później, proszę ładnie trzymać kciuki za moje jajeczko, bo się buntuje. Ja standardowo - tradycyjnie trzymam kciuki za wasze fasolki (co by zdrowo rosły), jajeczka (co by przyjęły plemniorka) i małpeczki (co by szybko poszły i przyniosły owu). Buźki!!!
Asha, amelia04072006, mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:bardzo dziekuje ale to czekanie jeste trudne. czekalam na kurewska owu bo mialm nadziej .... . widzialam takie wykresy ze nie moglam uwiezyc ze moze sie udac. a jednak. dodawalo mi to skrzydelek. ale jak widac szczescie omija mnie szerokim łukiem . ginekologicznie nigdy nic mi nie dolegalo a wszystko psuja moje hormony. porobie badania i sie okaze co tam slychcac
Czekam na te wyniki z niecierpliwosciaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:bardzo dziekuje ale to czekanie jeste trudne. czekalam na kurewska owu bo mialm nadziej .... . widzialam takie wykresy ze nie moglam uwiezyc ze moze sie udac. a jednak. dodawalo mi to skrzydelek. ale jak widac szczescie omija mnie szerokim łukiem . ginekologicznie nigdy nic mi nie dolegalo a wszystko psuja moje hormony. porobie badania i sie okaze co tam slychcac
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Niech idzie idzie idzie do góry bo oszeleję! Po poronieniu nigdy nie wiadomo co z cyklem może się dziać w końcu, nie?
Amelia ja Ciebie podziwiam że ty dajesz radę mierzyć, grzebać, obserwować tak długi cykl. Cierpliwość to ty masz! A lekarz co mówi na te twoje długie cykle?amelia04072006, Asha, Katjaa, pompon lubią tę wiadomość