Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Amelia ja Ciebie podziwiam że ty dajesz radę mierzyć, grzebać, obserwować tak długi cykl. Cierpliwość to ty masz!
A lekarz co mówi na te twoje długie cykle?
bardzo dziekuje ale to czekanie jeste trudne. czekalam na kurewska owu bo mialm nadziej .... . widzialam takie wykresy ze nie moglam uwiezyc ze moze sie udac. a jednak. dodawalo mi to skrzydelek. ale jak widac szczescie omija mnie szerokim łukiem. ginekologicznie nigdy nic mi nie dolegalo a wszystko psuja moje hormony. porobie badania i sie okaze co tam slychcac
-
nick nieaktualnyDobra dziewczynki moje kochane ja też uciekam, zakupy, sprzątanie i takie tam pierdoły. Będę później, proszę ładnie trzymać kciuki za moje jajeczko, bo się buntuje.
Ja standardowo - tradycyjnie trzymam kciuki za wasze fasolki (co by zdrowo rosły), jajeczka (co by przyjęły plemniorka) i małpeczki (co by szybko poszły i przyniosły owu). Buźki!!!
Asha, amelia04072006, mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:bardzo dziekuje ale to czekanie jeste trudne. czekalam na kurewska owu bo mialm nadziej .... . widzialam takie wykresy ze nie moglam uwiezyc ze moze sie udac. a jednak. dodawalo mi to skrzydelek. ale jak widac szczescie omija mnie szerokim łukiem
. ginekologicznie nigdy nic mi nie dolegalo a wszystko psuja moje hormony. porobie badania i sie okaze co tam slychcac
Czekam na te wyniki z niecierpliwosciaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:bardzo dziekuje ale to czekanie jeste trudne. czekalam na kurewska owu bo mialm nadziej .... . widzialam takie wykresy ze nie moglam uwiezyc ze moze sie udac. a jednak. dodawalo mi to skrzydelek. ale jak widac szczescie omija mnie szerokim łukiem
. ginekologicznie nigdy nic mi nie dolegalo a wszystko psuja moje hormony. porobie badania i sie okaze co tam slychcac
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Niech idzie idzie idzie do góry bo oszeleję!
Po poronieniu nigdy nie wiadomo co z cyklem może się dziać w końcu, nie?
Amelia ja Ciebie podziwiam że ty dajesz radę mierzyć, grzebać, obserwować tak długi cykl. Cierpliwość to ty masz!A lekarz co mówi na te twoje długie cykle?
amelia04072006, Asha, Katjaa, pompon lubią tę wiadomość