Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:A Aniu mam taki sam storczyk i tez mi jaki czas temu zaczal kwitnac ale od maja drugi raz
wesz ja juz go na stratry spisalam bo mowei 2 lata i nic..i juz nawet podlewalam go jak misie przypomnialo.. a tu bach przed swietami zaczal paki puszczac nawet nie zauwazylam tlyko siostra Michala mowi oo widze ze kwietniesz ..a ja yy ze co ?? patrze oo faktycznieAsha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:boja mam dwie lewe rece do kwiatkow
wesz ja juz go na stratry spisalam bo mowei 2 lata i nic..i juz nawet podlewalam go jak misie przypomnialo.. a tu bach przed swietami zaczal paki puszczac nawet nie zauwazylam tlyko siostra Michala mowi oo widze ze kwietniesz ..a ja yy ze co ?? patrze oo faktycznie
Haahhah piknie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Przejebane hahahaahah
snilo misieze bylam jakby w jakims magazynie.. i kobieta dziabala faceta tluczkiem do ziemniakow.. mieso odchodzilo mu od kosci krew sie lala.. pozniej facet bral cos a'la lopata czy cos..i nastepnego ... blee.. i co zobaczylikogos to z usmiechem powtarzalil te czynnosci ..
-
Cwalinka wrote:no co ty takie oczy robisz
dopiero jak nowe paki wypuscil to przycielam stare pedy
poza tym ja tez mam dwie lewe rece do kwiatow
a stroczyki to jedne z niewielu ktore sie mnie trzymaja -
Ania_84 wrote:nooprzejebane... a to co misie dzis snilo to juz jakis meksyk
snilo misieze bylam jakby w jakims magazynie.. i kobieta dziabala faceta tluczkiem do ziemniakow.. mieso odchodzilo mu od kosci krew sie lala.. pozniej facet bral cos a'la lopata czy cos..i nastepnego ... blee.. i co zobaczylikogos to z usmiechem powtarzalil te czynnosci ..
Pieknie hahahhaah a ty jak sie czulas ogladajac to? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamy dwa psy na jakis czas..ktos przyprowadzil do nas sunie sasiadow miala chip - blakala sie po lesie .. a ze sasiadow nie ma a facet dostal namiary od wet to nam go zostawil..teraz bedziemy lookac czy juz wrocili
ale masakra.. te pies nie umie wysiedzie.c.
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:sliczny piesek
wpadla mialam kanapke na talerzu a ta bach.. juz z talerza.. wpierdzielila razem z ogorkiem konserwowym
dostala miske z zarciem,m i wode.. bo jak tak latala to pewnie glodna.. . nie bede jej tez duzo dawac bo nie wiem czym karmia ja wlasicicele wiec moze jeszcze jakiegos rozstroju zoladka dostanie
na szczescie najpozniej jutro ja wezma bo maja firme obok nas wiec musza byc -
Asha wrote:Siema laski...sie najebalam wczoarj hahah kacyka kawka lecze hahahah jak tam jak tam ?
Malo nie rzyglam hahhaha
Aniu to pięknie Cię progesteron dopadł w tym cyklu
Co słychać kobietki ?? Ja dopiero wstałam biorąc pod uwagę że poszliśmy spać po 4 to chyba nieźle
Takiego ubawu jak wczoraj nie miałam nigdy Dopóki się pije z kimś i się nie "stoi z boku" to się nie wie czego można się dowiedzieć A że teraz trzeba na trzeźwo słuchać to padłamAnia_84, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
noo progesteron poszedl na maksa
a psina lezy teraz na fotelu znalazla sobie miejscowkeZuzia.zuzia lubi tę wiadomość