Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:huraaaaaaaaaaaaaaa bedziesz zyc
patrze wazna il jej..no 3 lyzeczki..huraaa pachnie pieknieCwalinka lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki
Ja tylko witam się w sobotni dzień i spadam dalej ogarniać chatę
Iza czekam na wieści z usg i wspieramZuzia.zuzia, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Hej kochaniutkie
wróciliśmy, z dzidzia wszystko dobrze tylko jeszcze nie wchlonal sie 1 pęcherzyk, cos dlugo i gin powiedział ze moze byc tak ze go sama wydalę, jakkolwiek to brzmi...mam nadzieje, ze sie sam wchlonie.
tez tylko na chwilke zajrzalam do Was...glut nie pozwala teraz
buziaki i dziekujemik82, Zuzia.zuzia, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej kochaniutkie
wróciliśmy, z dzidzia wszystko dobrze tylko jeszcze nie wchlonal sie 1 pęcherzyk, cos dlugo i gin powiedział ze moze byc tak ze go sama wydalę, jakkolwiek to brzmi...mam nadzieje, ze sie sam wchlonie.
tez tylko na chwilke zajrzalam do Was...glut nie pozwala teraz
buziaki i dziekujeIza75 lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
hej kochane
Izunia oby wszytsko poszlo po waszej mysli
Zuzia.. a mierzysz sobie cisnienie ?? moze bardzo ci skacze ??
ehh mam nadzieje ze ten moj humor poszedl sobie w pizdu..przepraszam was barszo ze te pesymistycne wpisy i wogole.. od dwoch dni gadam o sobie ..
podjelismy decyzje.. jedyne co teraz moze stanac na naszej drodze to kredyt .. dzis bylismy u tesciow..powiedzialam co mysle..dosc delikatnie podalam swoje argumenty..
niby wszytsko przetrawila.. ale na sam koniec powiedzial przeciez ludzie tez zyja bez dzieci.. chyba najbardziej adekwatna odp bylo to co moj maz powiedzial..
No tak M sie udalo..farciarz.. siostrze tez pewnie lada moment dpeiro po slubie .. ale zaraz pewnie bedziesz mala drugiego wnuka wnuczke..
chyba zrobilo jej sie glupio..a ja dodalam.. ze owszem ale w wiekszosci sa to ludzie ktorzy wybieraja bezdzietnosc.. badz nie sa swiadomi do konca gdzie tkwi problem..ja wiem ze maz chce dziecka i to jst dla mnie rpoirytetem..dodala pozniej tylko ze chcilaby nam pomoc ale jesli cos to dopieor w lutym..
po zdani mojego meeza.. zauwazylam ze bardzo go zabolalo to ze on nie moze miec tak hop siup dziecka ..
ale byle doprzodu..jedno wiem juz teraz Michal powiedzial z ejak teraz sie nic nie znajdzie nie podchodzimy do drugiej biopsji . tylko decyzdujemysie na dawce co by nie tracic czasu ..Zuzia.zuzia, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Hej Aniu nie masz za co przepraszać ...
Mocno Cię wspieram ... Teściowa widać mało przeszła i dlatego tak łatwo wszystko jej przychodzi ... Najważniejsze żebyście wy nawzajem się wspierali i byli za sobą :* :*Ania_84 lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Zuzia.zuzia wrote:Hej Aniu nie masz za co przepraszać ...
Mocno Cię wspieram ... Teściowa widać mało przeszła i dlatego tak łatwo wszystko jej przychodzi ... Najważniejsze żebyście wy nawzajem się wspierali i byli za sobą :* :*
niby mowila ze a pmoze to byla pozamaciczna i sie przesunela.. nie wiem jak pielegniarka moze takie gadac glupoty .. ;/
ale ewidentne widac ze cos w czasie ciazy sie dzialo.. a dr powiedzial nam ze wlasnie na etapie pierwszy tygodn doszlo do tej wady .. -
Ania_84 wrote:wogole o okazuje si eze jak byla w ciazy z Michalem. to dowiedziala sie bardzo pozno .. bo chyba w 3 miesiacu .. na poczatku byla u lekarza ale powiedzial jej ze ciazy nie ma.. pozniej miala mega ostry bol brzucha.. i dopeiro po tym jakis czas pozniej poszla do nnego a ten jej powiedzial ze w ciazy
niby mowila ze a pmoze to byla pozamaciczna i sie przesunela.. nie wiem jak pielegniarka moze takie gadac glupoty .. ;/
ale ewidentne widac ze cos w czasie ciazy sie dzialo.. a dr powiedzial nam ze wlasnie na etapie pierwszy tygodn doszlo do tej wady ..
AniuKiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wogole o okazuje si eze jak byla w ciazy z Michalem. to dowiedziala sie bardzo pozno .. bo chyba w 3 miesiacu .. na poczatku byla u lekarza ale powiedzial jej ze ciazy nie ma.. pozniej miala mega ostry bol brzucha.. i dopeiro po tym jakis czas pozniej poszla do nnego a ten jej powiedzial ze w ciazy
ale ewidentne widac ze cos w czasie ciazy sie dzialo.. a dr powiedzial nam ze wlasnie na etapie pierwszy tygodn doszlo do tej wady ..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Zuzia.zuzia wrote:Tematy eboli islamu polityki trochę po angielsku trochę po polsku kurwa nie mogę
Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość