Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Redhotka, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Ale kicha... i to pielęgniarka...
co tam u Was dziewczynyZuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Siema laski...sie najebalam wczoarj hahah kacyka kawka lecze hahahah jak tam jak tam ?
Malo nie rzyglam hahhaha
ja tez pije kawunie bo maz wczoraj sie zlitowal i kupilAsha, Zuzia.zuzia lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ano ty kawuci nie mialas tos bogata teraz hahahah
No winiacza obalilam
tyle ze na 4 osoby -
nick nieaktualny
-
A co do kawy ..mojmaz sie ze mnie smial.. bo cos mu mowie ze do dupy jestem bo nawet mu ciasta nie zrobilam i sie rozryczlaam ten ze lluzik nic sie nie dzieje ..a ja na to noo i nawet nie mam kawy - i sie rozryczalama
moj M zdebial.. isie pyta ze co kawa to powod do palzu ?? a ja na to noooo bo nawet nie umiem zaplanowac zakupow.. ten w brecht ..i mowi ty umiesz zaplanowac zakupy wiesz ze jade to ze ci kupie te kaweCwalinka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:witam
Asha zdroweczka
Ania ciesze sie ze decyzje podjeliscie i trzymam za was kciuki
jak tam wichura was nie dopadal bo u nas byla masakra -
Ania_84 wrote:A co do kawy ..mojmaz sie ze mnie smial.. bo cos mu mowie ze do dupy jestem bo nawet mu ciasta nie zrobilam i sie rozryczlaam ten ze lluzik nic sie nie dzieje ..a ja na to noo i nawet nie mam kawy - i sie rozryczalama
moj M zdebial.. isie pyta ze co kawa to powod do palzu ?? a ja na to noooo bo nawet nie umiem zaplanowac zakupow.. ten w brecht ..i mowi ty umiesz zaplanowac zakupy wiesz ze jade to ze ci kupie te kawe
Progesteron wali czy jak ?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Progesteron wali czy jak ?
progesteron swoja droga bo chyba juz po owu a dwa to chyab ostatnie dni daly moejj psychice popalic -
Ania_84 wrote:wez mi nie mow.. cycki mnie od dwoch dni naparzaja.. jak ta lala .. a moj placz bo kwiatek mi zakwitl bo kicia przyszla do mnei i polizala mnie po rece .. mnie dobija ;/
progesteron swoja droga bo chyba juz po owu a dwa to chyab ostatnie dni daly moejj psychice popalic
Przejebane hahahaahahAnia_84 lubi tę wiadomość