Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
sorry kurwa poniosło mnie
no dawno @ była ale ja z tych dlugodystansowcow jestem wiec czekam. musze cos na wywolanie wziąć , nie mam doswiadczenia co i jak wiec szukam wrozek na ofie ktore cos podpowiedza. a ty widze juz po fioletowej sie bujasz , jak ty to zrobiłas?? sluchy chodza ze domowe in vitro metoda -sperma na palec i w elzbiete- dziala??
dotik lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:A siemanko Widzę że humorek lepszy i cieszy mnie to bardzo
Jak się czujesz? O brzuch pytam bo głowa to na bank ma zryte dalej i minimum z 8 miesięcy jeszcze jej tak zostanie
Hahhah no leb to tylko sie moze pogorszyc hahahah
Brzuch boli jak do kibla mi sie chce, tak piecze a potem przechodzi, nie wiem o co chodzi...czy mi to naciska tam czy co jest, jajniki mnie dalej ciagna...nospe biore to pomagamik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No tak myslalam alwe chcialalm zeby sama powiedziala
o fuck zawsze sie wyrwe przed szereg dobra ktora rozbija 3700 ta urodzi dziecko 3700Asha, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:sorry kurwa poniosło mnie
no dawno @ była ale ja z tych dlugodystansowcow jestem wiec czekam. musze cos na wywolanie wziąć , nie mam doswiadczenia co i jak wiec szukam wrozek na ofie ktore cos podpowiedza. a ty widze juz po fioletowej sie bujasz , jak ty to zrobiłas?? sluchy chodza ze domowe in vitro metoda -sperma na palec i w elzbiete- dziala??
Cholera wie jak ja to zrobilam nawet nie jestem pewna czy przy tym bylam hahhahaamelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahhah no leb to tylko sie moze pogorszyc hahahah
Brzuch boli jak do kibla mi sie chce, tak piecze a potem przechodzi, nie wiem o co chodzi...czy mi to naciska tam czy co jest, jajniki mnie dalej ciagna...nospe biore to pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 20:10
-
Asha wrote:Hahhah no leb to tylko sie moze pogorszyc hahahah
Brzuch boli jak do kibla mi sie chce, tak piecze a potem przechodzi, nie wiem o co chodzi...czy mi to naciska tam czy co jest, jajniki mnie dalej ciagna...nospe biore to pomaga
Hej Bunia! A jak u Ciebie? Imię dla córy macie już wybrane?
-
jajniki bola bo pracuja a za chwile bedzie cie bolal brzuch bo bedziesz rosla ale to pieczenie mnie zastanawia. ja od poczatku latalam na kibel i jak przetrzymalam to mnie pecherz bolal. po badaniach czystosci zdzichy okazalo sie ze jest jakas bakteria ktora w badaniach moczu nie wychodzila. musialam sie zakwaszac i pomogło
-
amelia04072006 wrote:jajniki bola bo pracuja a za chwile bedzie cie bolal brzuch bo bedziesz rosla ale to pieczenie mnie zastanawia. ja od poczatku latalam na kibel i jak przetrzymalam to mnie pecherz bolal. po badaniach czystosci zdzichy okazalo sie ze jest jakas bakteria ktora w badaniach moczu nie wychodzila. musialam sie zakwaszac i pomogło
No ja latam latam, ale pecherza nie czuje zbytnio tylko jak mnie zaczyna bolec wlasnie to wiem ze to juz czas na kibel hahahhah
Teraz i tak zbytnio nic mi tu nie poradza