Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:Łażę od wątku to wątku i nie wiem co z sobą zrobić...generalnie zrobiłam dobrego murzynka....
wczoraj:P
witam wszystkich, w związku z faktem, że czeka mnie tydzień wyczekiwania to pewnie na chwilę się rozgoszczę
A no to sie rozgosc, pewnie, co tam jak tam u ciebie? -
Arizona_R wrote:Łażę od wątku to wątku i nie wiem co z sobą zrobić...generalnie zrobiłam dobrego murzynka....
wczoraj:P
witam wszystkich, w związku z faktem, że czeka mnie tydzień wyczekiwania to pewnie na chwilę się rozgoszczę
Czemu masz temp uniewaznione na wykresie? -
Asha wrote:Czemu masz temp uniewaznione na wykresie?
-
Asha wrote:Zaczelo sie od oczyszczenia atmosfery to zacznijmy od nowa
Witam sie laseczki jestem Asia...milo mi was poznac co tam u was
Asha, dotik, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
testy mam ale nie wiem ja sie je robi
z objawow to kicha oprocz tego ze palcow u nog nie widze to jeszcze pierdze . nic takiego co mogloby wskazywac na zaciazenie . nie znam sie na tym wiec szukam wsparcia. podobno tys z tych lepiej wiedzacych wiec luknij na moj wykres i kiedy @ wrozysz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 20:01
Asha lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:kupiłam, siknęłam i negatyw
ile Ty masz fl?Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:testy mam ale nie wiem ja sie je robi
z objawow to kicha oprocz tego ze palcow u nog nie widze to jeszcze pierdze . nic takiego co mogloby wskazywac na zaciazenie . nie znam sie na tym wiec szukam wsparcia. podobno tys z tych lepiej wiedzacych wiec luknij na moj wykres i kiedy @ wrozysz ?
Pierdzisz??? Jak ty wogole sie tu wyrazasz?? obrzydliwe...kurwa mac paczam na wykres i szmate widze w lipcu to nie ciaza napewnoamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:O to to to...siema kochanie
Jak się czujesz? O brzuch pytam bo głowa to na bank ma zryte dalej i minimum z 8 miesięcy jeszcze jej tak zostanie
amelia04072006 lubi tę wiadomość