Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Z fota jedziesz mi tutaj odrazu, bo jak i tak od 5 nie spie wiec bede czekac na wiesci
Ale temp pikna
no sama oczy przecieram ze zdumienia, wtf!
ale ja dopiero po pracy paczkę odbiorę, więc po południu dopiero albo we wtorek ranojestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
noo widze ze sie ruszamy
Dotik ten Twoj wykres piekny mam nadzieje ze oszczany bedzie pozytywniedotik lubi tę wiadomość
-
aaa szkurde ale ze mnie nie wychowana kobieta nie przedstawilam sie .. mam na imie Ania mam 30 jeszcze lat hahah
jestem uzalezniona od forumAsha lubi tę wiadomość
-
juz ugniatam miejscowke jak to robi moja kicica .. zaczynam mruczec i juz klade tylek
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
moj no jest dostepny
a tempke od jutra zaczne mierzyc bo wczoraj popilam wino:PWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 12:09
-
Asha wrote:Objawy masz jakies do piczy czy nie? 3 raz sie pytam musze armatke moja wyszukac
wyciągaj! uroiłam sobie wszystkie możliwe. boli mnie podbrzusze,ciągnie strasznie, cycki czuję, mdli mnie. dziś nie mogłam wypić porannej kawy bo była wstrętna. czyli cały pakiet jest
Cześć Aniamik82, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ashunia kochana jakos nie mierze bo nie widze w tym sesnu ale teraz bede musiala bp jak cos musze wiedziec kiedy owu
-
dotik wrote:wyciągaj! uroiłam sobie wszystkie możliwe. boli mnie podbrzusze,ciągnie strasznie, cycki czuję, mdli mnie. dziś nie mogłam wypić porannej kawy bo była wstrętna. czyli cały pakiet jest
Cześć Ania
Ooooo to piknie hahahhaha jak ciaze potwierdzic to polowa ci odejdzie hahahahdotik, mik82 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:wyciągaj! uroiłam sobie wszystkie możliwe. boli mnie podbrzusze,ciągnie strasznie, cycki czuję, mdli mnie. dziś nie mogłam wypić porannej kawy bo była wstrętna. czyli cały pakiet jest
Cześć AniaAsha lubi tę wiadomość