Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
moze mni wreszcie zayla
co by moje zgagi i inne objawy ciazowe wreszcie nabraly sensuAsha, dotik lubią tę wiadomość
-
Cholera zdziska wróciła znów będę zawalac dom,pracę itd.
Asia testów miałaś nie robić o ile pamiętam cholero jedna ja bym wolała żeby za Ciebie dotik siknela teraz
Doticzku nie przyjmuje do wiadomości choroby Tysona ale jeśli to faktycznie bolerioza to gówno straszne
Red ja szczerze mówiąc wole tu pisać bo na fb nie mogę cytować i mnie to wkurza i jakoś to nie to żeby tak po prostu pogadać ale jak najbardziej możemy tam bardziej prywatne rzeczy pisac. W każdym razie ja jestem otwarta na propozycje
A tak w ogóle to chciałam się przedstawić Jestem Magdadotik, Redhotka, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Madzia Ty wiesz ja Cię strasznie mocno przytulam! :*
Tyson po weterynarzu, dostał antybiotyk, czekamy na wyniki krwi. na szczęście gorączki nie ma. ale i tak panikuje...
siknę siknę, na razie tkwię w polskim busie przez 5h. jak tylko dorwe aptekę, wykupię cały zapas testów i mi sików nie starczymik82, Redhotka, Asha lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Red ja szczerze mówiąc wole tu pisać bo na fb nie mogę cytować i mnie to wkurza i jakoś to nie to żeby tak po prostu pogadać ale jak najbardziej możemy tam bardziej prywatne rzeczy pisac. W każdym razie ja jestem otwarta na propozycje
No to jak zaczynamy, to Kasia, 31 lat i borykam się z otyłością... Normalnie jak w grupie AA.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 13:08
mik82, dotik, Asha lubią tę wiadomość
-
Wiem wiem Kochana
Ale mowie Ci ja po prostu rozwiązałam worek z pozytywnymi Twój jest następny
Trzymam kciuki za psisko Że też musiało mu to gówno wlezc Wcale Ci się nie dziwię że się denerwujesz Ja to już bym w zapasie ryczala
Czekam na te Twoje siki i nóżkami przebieram -
Redhotka wrote:Jak tak, to się zgadzam na te propozycję...
No to jak zaczynamy, to Kasia, 31 lat i borykam się z otyłością... Normalnie jak w grupie AA.
Witaj Kasia AA dla zrytych!mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Jak tak, to się zgadzam na te propozycję...
No to jak zaczynamy, to Kasia, 31 lat i borykam się z otyłością... Normalnie jak w grupie AA.Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Wiem wiem Kochana
Ale mowie Ci ja po prostu rozwiązałam worek z pozytywnymi Twój jest następny
Trzymam kciuki za psisko Że też musiało mu to gówno wlezc Wcale Ci się nie dziwię że się denerwujesz Ja to już bym w zapasie ryczala
Czekam na te Twoje siki i nóżkami przebieram
oby oby bo na razie się podniecam pięknym wykresem i urojonymi objawami.
no już zdążyłam się poryczeć jak z facetem przez tel rozmawiałam. kazał mi się puknąć w czółko bo na razie jest ok.
-
dotik wrote:oby oby bo na razie się podniecam pięknym wykresem i urojonymi objawami.
no już zdążyłam się poryczeć jak z facetem przez tel rozmawiałam. kazał mi się puknąć w czółko bo na razie jest ok.
Ale jak tik tak ma leki i wyciągniętego kleszcza to będzie git!!!Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:Red, widziałam że otworzylas profesjonalną poradnię interpretacji wykresów na of szacun
Sorki za zwłokę, mąż mnie dopadł choć ko trochę pokokietowałam - przyznaję...
A z piesełem będzie wszystko ok!dotik lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:O tam profesjonalną odrazu... Ale czasem się załamuje, dziewczyny biorą się niby za mierzenie, ale nie przeczytają wcześniej o co w tym wszystkim chodzi.
Sorki za zwłokę, mąż mnie dopadł choć ko trochę pokokietowałam - przyznaję...
A z piesełem będzie wszystko ok!
bardzo dobrze! taki ktoś się przyda na forum, czytający z wykresów
kokietka no! tak w niedzielę, w biały dzień?!?Redhotka lubi tę wiadomość