Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:kurna lepiej niech się nie rodzi za wcześnie...już wystarczająco martwię się o chłopaków gigsy kurwa mać siedzi mi to w bańce cały czas
u mnie cos sie nie tak dzieje. po nocy mam plamienia a od tygodnia jade na nospie. teraz mnie meczy kaszel i takl mnie wszystko naparza ze nie mam juz sil. jutro ide do lekarza bo boje sie czy nie mam zapalenia pluc. dzisiaj nie moglam zlapac powietrza i myslalam ze bede dzwonic na pogotowie. nie idzie to w dobrym kierunkuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 20:57
-
Asha wrote:Dawala znac?
Nie sądzę żeby miała żal że Wam powiedziałam bo o Was też dopytuje ale nie myślę że chciałaby żeby pisać tu na forum o jej dzieciach... -
amelia04072006 wrote:nie warz sie. uda sie i koniec ciagle to samo nie moze sie przydarzac. dostalas znak od Bozi ze masz szanse a teraz ten aniolek przysle ci swojego zmiennnika
-
amelia04072006 wrote:do trzech razy sztuka. mikus ne ma innej opcji. bedzie fasol jak sie patrzy
-
amelia04072006 wrote:u mnie cos sie nie tak dzieje. po nocy mam plamienia a od tygodnia jade na nospie. teraz mnie meczy kaszel i takl mnie wszystko naparza ze nie mam juz sil. jutro ide do lekarza bo boje sie czy nie mam zapalenia pluc. dzisiaj nie moglam zlapac powietrza i myslalam ze bede dzwonic na pogotowie. nie idzie to w dobrym kierunku
-
amelia04072006 wrote:jutro tuptam od samego rana. gorzej jak wywali mnie do szpitala. wrrrrrrr