Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Mus to mus, masz isc
-
mik82 wrote:jak to?????? paranoja
-
amelia04072006 wrote:chamstwo ale jednak. bylam w labo na glukozie. ledwo stalam tyle ludzi zeby jakas franca chociaz krzeslo dala ale nie, bo przeciez po co. dobrze ze glukoze dostalam to troche mnie zasycila ale myslalam ze wykopyrtne. nie wiem co sie z ludzmi zrobiło
Polskie podejscie...chcialas to masz -
Asha wrote:No ale to wazniejsze jest teraz bo sobie nie wybaczysz
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:wiem wlasnie, amelie widze i wiem ze krzywda jej sie nie dzieje a maludy nie widze tylko czuje. zaluje ze nie kupilam dedektora tetna asienka twoj pierwszy zakup to detektor w tym zabójczym kraju przyda sie na bank
Ale to mnie jeszcze bardziej bedzie nerwowac bo bede sprawdzac co 5 minut, nie ja nie wyrobie z tym i tak mam szczescie bo moja ciaze traktuja jak zagrozona wiec bede miala wiecej badan i czesciejmik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ale to mnie jeszcze bardziej bedzie nerwowac bo bede sprawdzac co 5 minut, nie ja nie wyrobie z tym i tak mam szczescie bo moja ciaze traktuja jak zagrozona wiec bede miala wiecej badan i czesciej
oby te pajace tam sie przykladali bo cholera trzeba bedzie wyslac ich na madagaskar zeby pingwiny leczyli