Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:
do jutra laseczki....mam nadzieję i śpijcie dobrze, bezpiecznie i w ogóle wspaniale...
Asha masz priv to doczytajAsha, dotik lubią tę wiadomość
-
Arizona_R wrote:wyszłam na chwilę a tu kuźwa kilka stron do przodu, eh nie nadążam, jutro poczytam ale generalnie podoba się...jakoś tak wesoło tutaj...ale, że ja mam tem. unieważnione?
nie kumam -
amelia04072006 wrote:no wlasnioe zastanawialam sie gdzie ty znowu jedziesz ze tak dlugo cie nie ma ?? doticzku trzymam kciuki za tik taka
byłam u weta. niestety babeszjoza potwierdzona. dostał lek i zobaczymy. wet jest dobrej myśli, szybko zareagowalismy.
jutro, jak temp nie spadnie pójdę na betę przed pracą.mik82, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
mik82 wrote:no przecie jutro też jest dzień tak?? trzy miechy nas tu nie było i żyłaś a tera grymasisz
do jutra laseczki....mam nadzieję i śpijcie dobrze, bezpiecznie i w ogóle wspaniale...
Asha masz priv to doczytaj
jak ja sie ciesze ze znow ta sama kupa zrytychAsha, mik82 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:byłam u weta. niestety babeszjoza potwierdzona. dostał lek i zobaczymy. wet jest dobrej myśli, szybko zareagowalismy.
jutro, jak temp nie spadnie pójdę na betę przed pracą.
Cholera a jednak no ale leki macie wiec bedzie dobrze
To czekamy na wynikimik82 lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:byłam u weta. niestety babeszjoza potwierdzona. dostał lek i zobaczymy. wet jest dobrej myśli, szybko zareagowalismy.
jutro, jak temp nie spadnie pójdę na betę przed pracą.
szybko zareagowaliście i szybko jest diagnoza wiec leki zalatwia wszystko. biedna psinkaAsha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:kurwa ze tez musial zlapac akurat zarazonego kleszcza wez go uswiadom zeby takich omijal nastepnym razem.
szybko zareagowaliście i szybko jest diagnoza wiec leki zalatwia wszystko. biedna psinka
przemowie do tego tik takowego rozumku
i to akurat pierwszy kleszcz w tym rokujestem w ciąży, urojonej i spożywczej.