Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:przemowie do tego tik takowego rozumku
i to akurat pierwszy kleszcz w tym rokuAsha, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ze byl w pl tylko jeden zarazony to nastepnych nie bedzie. ale kleszczowi tez trzeba współczuć , dopiero zaczal sezon i juz go usmiercili. uczcijmy go minuta ciszy
Hahhahahahah no w ciazy nie bedzie tezWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 21:29
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ty mi sie tu moim zgabczeniem nie zaslaniaj
-
amelia04072006 wrote:ale to bardzo prawidlowy objaw wkurwia jak jasna cholera ale tak sie juz ma. jedni maja mniej( jak ja) inni gorzej (jak ty ) ale za 8 miechow ustapi i bedziesz spac na stojaco luzik aaaaaaaaaaaaaaa i cycki ci w koncu urosna
Co do cyckow to licze na to bo jakies przyjemnosci mi sie naleza do cholery z tej racji....ale cos chyba nie szybko
A ty mi tu nie wciskaj ze na poczatku ty mialas male zgabczenie kurwa mac -
Asha wrote:Co do cyckow to licze na to bo jakies przyjemnosci mi sie naleza do cholery z tej racji....ale cos chyba nie szybko
A ty mi tu nie wciskaj ze na poczatku ty mialas male zgabczenie kurwa mac
co do cyckow to ja cie nie moge ja sie w zadnym cycku nie mieszcze. co miesiac kupuje inny, moje dziecko by glowe do miseczki zmiescilo a w obwodzie to juz mam przedluzacze pokupowane bo brakuje mi cm. kupilam sportowy z gumka i jest lepszy wiec teraZ cycki do karmienia muzse kupic
-
amelia04072006 wrote:matko ja mialam takiego big zgabczenie i od czasu do czasu jeszcze sie pojawia ale nie jestem juz taka spiaca wiec jest latwiej. teraz ty bedziesz sie meczyc a ja bede drzec z tego łacha fajnie sie zapowiada
co do cyckow to ja cie nie moge ja sie w zadnym cycku nie mieszcze. co miesiac kupuje inny, moje dziecko by glowe do miseczki zmiescilo a w obwodzie to juz mam przedluzacze pokupowane bo brakuje mi cm. kupilam sportowy z gumka i jest lepszy wiec teraZ cycki do karmienia muzse kupic
Naprawde ????? A jaki mialas rozmiar przed ciaza?