Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZostawić Was na chwilę... Chyba robię się stara bo znowu nie będę nadążać.
Dotik - sik popołudniowy się nie liczy! A i dobrze, że z psiną rokowania są dobre!
No i dobranoc - gaszę światło!
PS. A co do mojego "wykresowego" tematu, taka oto perełka:PrimaSort wrote:Ja mierzę temperaturę termometrem bezstykowym - z czołaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 23:07
-
Dzien Dobry
U mnie 5:30 a ja juz galy otworzone oczywiscie bo co tam
Dotik..ja tu waruje, jak mowilam
Redhotka...a to nie jest termo akwariowy ? Hahahhaah tak mi sie cos kojarzy co to ludzie za pomysly maja hahahahah
Czekam na was z kawkadotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dotik a ty robilas testa dzisiaj? Zobacz na ten wykres...
https://ovufriend.pl/graph/307a45c6967abf523d6b51fdd3c10141
nie robiłam. no ja też widziałam ciążowe wykresy ze spadkami ale nie tym razem. dałam się oszukać tempjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Nie podobie mi sie
A jak Tik Tak?
nie polepszyło się od wczoraj, ale też nie pogorszyło.czekamy.
mik82 wrote:Hej laski
Dotik a Wy w końcu robiliście badanie nasienia czy też nie?
robiliśmy. raczej nie ma tragedii, 4% prawidłowych, ruchliwość trochę słaba ale suplementujemy.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:robiliśmy. raczej nie ma tragedii, 4% prawidłowych, ruchliwość trochę słaba ale suplementujemy.
-
mik82 wrote:4 % to mówisz o morfologii tak? a co bierzecie?
tak. dokładnie nie pamiętam co tam jeszcze było no i posiew ujemny. dostaje l-karnityne 1000mg i witaminy (dużo selenu, cynku, wit c, kw foliowego, itp.) - Olimp vita-min multiple sport. całkiem dobry stosunek jakości do ceny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 10:02
mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:tak. dokładnie nie pamiętam co tam jeszcze było no i posiew ujemny. dostaje l-karnityne i witaminy (dużo selenu, cynku, wit c, kw foliowego, itp.)
Moj przede wszystkim majtki zmienil na przewiewne i to duzo zmienilo no i wynik wiadomo jakidotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny