Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:tak. dokładnie nie pamiętam co tam jeszcze było no i posiew ujemny. dostaje l-karnityne 1000mg i witaminy (dużo selenu, cynku, wit c, kw foliowego, itp.) - Olimp vita-min multiple sport. całkiem dobry stosunek jakości do ceny.
Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Koniecznie...powaznie ci mowie, wietrzyc sie maja, zwlaszcza ze lato idzie
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:to jeszcze mu l-argininę dorzuć, a z cynku salfazin, u nas z 4% weszło na 11 a ruchliwość z 20 % na 75%
salfazin kupię, a arginina jest już razem z l-karnityną. ooo to ładnie bardzo!Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:salfazin kupię, a arginina jest już razem z l-karnityną. ooo to ładnie bardzo!
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:salfazin kupię, a arginina jest już razem z l-karnityną. ooo to ładnie bardzo!
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:my kupiliśmy czystą l-karnitynę naturell bo tylko z tej firmy była czysta (reszta miała w składzie zieloną herbatę i nam to odradzano na różnych forach) i oddzielnie właśnie l-arginine no i poprawiło się naprawdę super i mamy 140 mln plemników w nasieniu więc od cholery
no ja mam samą karnitynę z argininą. oby pomogło:) mi się od czerwca zaczyna ubezpieczenie w medicover więc będę się badać, monitoringi cuda. bo podejrzewam że z owulacja nie jest ok, o ile w ogóle jest.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
mik82 wrote:Aaaaa i jeszcze dotik na ruchliwość jest super wit C. Mój brał 200 trzy razy dziennie No i po tym całym zestawie mu się ciągle bzykać chce więc jak teraz byłam w ciąży i był post to biedny musiał wszystko odstawić bo powiedział że go rozszadzi bidulek
mik82 lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:no ja mam samą karnitynę z argininą. oby pomogło:) mi się od czerwca zaczyna ubezpieczenie w medicover więc będę się badać, monitoringi cuda. bo podejrzewam że z owulacja nie jest ok, o ile w ogóle jest.