Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
Witam się tylko bo praca
Dotik Ty wiesz że ja świra do 30-tej temp dostanę...jak jutro nie spadnie to sikasz na test ponownie ok?
Kasia niezła jesteś, bo ja nawet nie wiem kto wychowawca w pierwszych klasach będzie
Co tam u Was Kochane?Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej laski
Witam się tylko bo praca
Dotik Ty wiesz że ja świra do 30-tej temp dostanę...jak jutro nie spadnie to sikasz na test ponownie ok?
Kasia niezła jesteś, bo ja nawet nie wiem kto wychowawca w pierwszych klasach będzie
Co tam u Was Kochane?
Hey kochana...no wez jej przemow do rozsadku z tym testem
U mnie chyba ok, brzuch mnie przestal bolec a tak poza tym to norma, pogoda w miare nar,emszcie
A u ciebie?mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Jak sie wczoraj zagniezdzilas to test jeszcze moze nie wyjsc w sumie
Beta juz wyjdzie
Dotik pytałam ile masz fazę lutealną cholero to pisz mnie tu
Asia cieszę się że brzuch nie boli już...mnie za to boli coraz częściej boję się że to może oznaczać szpital i czyszczenie Ale nie chcę się nakręcać...w czwartek idę do gina to będzie wiadomo czy weekend w szpitalu -
właśnie tak myślałam że Ty owu ciut później miałaś bo pamiętam z Twoich poprzednich wykresów że Ty owu miałaś tak jak już te tempki Ci rosły powoli Jeeeeeejuuu doczekac się jutra nie mogę już
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Wyjdzie jej już test tylko blady...gigsie wyszedł poranny dzień po zagnieżdżeniu to i dotikowi wyjdzie
Dotik pytałam ile masz fazę lutealną cholero to pisz mnie tu
Asia cieszę się że brzuch nie boli już...mnie za to boli coraz częściej boję się że to może oznaczać szpital i czyszczenie Ale nie chcę się nakręcać...w czwartek idę do gina to będzie wiadomo czy weekend w szpitalu
Cholera, oby nia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny