Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry kochane moje jak milo Was tu widzieć to nie macie pojęcia, jakoś fb mnie wkurwia osobiście
nie nadrobię teraz wiec jeśli cos sie dzieje, poza oczekiwaniem na testa dotik , to poprosze o infodotik, mik82, Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!Iza75 wrote:nie nadrobię teraz wiec jeśli cos sie dzieje, poza oczekiwaniem na testa dotik , to poprosze o info
Właśnie, jak tam psina?
No i tupię nóżkami na tego teściora, bo inaczej a Asha z pojedzie...
Mik, daj koniecznie znać po wizycie!
Ja dziś do ginka idę na 15. Może w końcu trafię na jakiegoś normalnego co mi trochę z tym PCO pomoże i z walką z tymi kilogramami... Ostatnio ograniczam się mocno a i tak + 1kg na wadze. Kompletny brak motywacji przy takim stanie rzeczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 11:45
Iza75, dotik, Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
babeszjoza. no jest duuuużo lepiej:) właśnie zapomniałam powiedzieć! wet powiedział że w porę zareagowalismy, jeden dzień później i mogłoby być inaczej... jest osłabiony, anemia, maloplytkowosc, enzymy watrobowe podwyzsz. ale zareagował na lek i będzie tylko lepiej. za 2tyg powtórka badań żeby spr czy Babesia wybita. no i oszczędny tryb życia - zero biegania a dziś rano juz przynosił zabawkę. mój silny bokserotiktak!
Red, a może nie patrz na kilogramy tylko centymetry bo to często nie idzie w parze. trzymam mocno kciuki za motywację i niech ubywa! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 11:52
mik82, Cwalinka, Redhotka, Asha lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Trochę podczytalam Was juz...
dotik mam nadzieje, ze tik tak wyzdrowieje, najwazniejsze ze nie jest gorzej
mik obstawiam, ze żadnego szpitala u Ciebie nie będzie trzeba, daj znac
red oby jakiś konkretny lekarz Ci sie trafil
a ja z mlodym na podwórku, wreszcie, bo ostatnio bez przerwy chorowal i juzmi ręce opadaly na to -
Izuś Biedny Glutek... forumowe ciocie mu zdrówka życzą Musi chłopak formę trzymać bo kto będzie siostrze dawał popalić?
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Zawsze muszę coś popierdolić z tymi nazwami...
no borelioza też była możliwa, nie wiem co lepsze... wstrętne kleszcze!
Cwalinka wrote:A ja sie pierdzielnelam mlotkiem w paluch i jak to kurwa boli
oj:( a Ty bob budowniczy jesteś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 12:34
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny