Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemanko laski
Dotik ale masz na tym teście tego cienia czy nie bo ja zwariuję zaraz bo już nic nie wiem
A swoją drogą ja też zrobiłam dziś betę Tylko że ja bym chciała pierwszy raz w życiu żeby wynik był 0
Więc trzymam kciuki żeby dotik miała >5 a Wy trzymajcie żebym ja już nic nie miała ok?
Kasia przestań sprzątać bo potem będziesz żałować straconego czasu z Jowi. Ja też tak miałam ale mi na całe szczęście przeszło...Cwalinka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Siemanko laski
Dotik ale masz na tym teście tego cienia czy nie bo ja zwariuję zaraz bo już nic nie wiem
A swoją drogą ja też zrobiłam dziś betę Tylko że ja bym chciała pierwszy raz w życiu żeby wynik był 0
Więc trzymam kciuki żeby dotik miała >5 a Wy trzymajcie żebym ja już nic nie miała ok?
Kasia przestań sprzątać bo potem będziesz żałować straconego czasu z Jowi. Ja też tak miałam ale mi na całe szczęście przeszło...
No to trzymam kciuki za wszystkichCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No to trzymam kciuki za wszystkich
A Ty jak się czujesz? Ciążowo już czy jeszcze masz luksusCwalinka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Trzymaj Kochanie
A Ty jak się czujesz? Ciążowo już czy jeszcze masz luksus
Jescze luksus mozna przyjac ze bez objawow odpukac tylko to wstawanie rano mnie wkurwiaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 09:31
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Mik!
zapomniałam powiedzieć że za betę zapłaciłam, w warszawie, 25 ziko
jesli o test chodzi, normalny człowiek zobaczy tylko jedną kreskę a jak ktoś ma urojenia to będzie sobie wmawiał że coś tam jednak jest. czekam do 16! i za Twoją betę też trzymam kciuki! żeby już było po wszystkim!Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
No ale przecie my tu normalne nie jesteśmy 25 zł??? Moje zdzierusy pociągnęły ze mnie 35 zł Trzymam kciuki za Twoje urojenia I dawaj tu koniecznie znać jak tylko odbierzesz wynik. Ja mam o tyle dobrze że z netu sobie ściągnę swój
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:No ale przecie my tu normalne nie jesteśmy 25 zł??? Moje zdzierusy pociągnęły ze mnie 35 zł Trzymam kciuki za Twoje urojenia I dawaj tu koniecznie znać jak tylko odbierzesz wynik. Ja mam o tyle dobrze że z netu sobie ściągnę swój
ale 35 to i tak nie jest chyba tak dużo. jak kiedyś patrzyłam, to znalazłam za 45 a nawet 60zl... no ja robiłam w jakiejś nędznej przychodni, więc oni tam o wynikach elektronicznych nie słyszeli; )
i znowu beżowe plamienie, co za shit.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 11:22
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Dotik jeśli wyjdzie Ci beta dodatnia to zapierdalasz po lute w trybie natychmiastowym bo to plamienie oznacza, że masz braki progesteronu
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość