Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
idę zjeść...najpierw zejdę dzisiaj czekając na swój wynik a potem na dotika...wykończyć się idzie...a mówili że zachodzenie w ciążę to jest taka fajna i prosta sprawa
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A twoj kiedy?
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:to zes powiedziala, a teraz czekasz bez sensu..oj kobito
-
mam już wynik i jest piknie aaaaaaaaale się cieszę
dotik teraz czekam żeby u Ciebie był inny niż mój
dotik, Cwalinka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
wariatki jesteście!
nie mam zgabczenia mózgu, tylko katar. chociaż to na jedno wychodzi. 13-14? tak wcześnie? expresowo ja chcę już wiedzieć i skończyć te swoje urojenia, męczy mnie to i Was przy okazji też męczęjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:wariatki jesteście!
nie mam zgabczenia mózgu, tylko katar. chociaż to na jedno wychodzi. 13-14? tak wcześnie? expresowo ja chcę już wiedzieć i skończyć te swoje urojenia, męczy mnie to i Was przy okazji też męczę
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:suuuuuuuuuper!!!! to teraz do dzieła
-
mik82 wrote:no weź się nie wygłupiaj z tym do dzieła:-) w tym cyklu to ja pewnie nawet owu nie będę miała...w czerwcu idę do innego gina na szeroką diagnostykę i może jak mnie przekona to dam mu szansę tak do końca tego roku i jak nie wyjdzie to sobie damy spokój już
nigdy nie wiadomo:) to trzymam kciuka żeby gin okazał się konkretny, spostrzegawczy i zrobi Wam fasola w końcujestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:trzyman kciuki teraz za Dotik Mikis piknie, jak pomysle ze mieliby tak grzebac to ja pierdole
-
dotik wrote:nigdy nie wiadomo:) to trzymam kciuka żeby gin okazał się konkretny, spostrzegawczy i zrobi Wam fasola w końcu
-
mik82 wrote:jakoś się nie nastrajam...fasola to my se damy radę zrobić...mi chodzi tylko o to żeby on mnie zdiagnozował jeśli chodzi o poronienia bo w tym się specjalizuje (w niepłodności oczywiście też) Nie chcę tracić kolejnej ciąży... Zuza po trzecim poronieniu zniknęła stąd i do tej pory jej nie ma....nie chcę wpaść w taki sam stan. Chcę wiedzieć czy to przypadki choć nie sądzę żeby tak było
musi być dobrze! a w poradni genetycznej byliście?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:musi być dobrze! a w poradni genetycznej byliście?
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:nie! i nie pójdziemy, bo Mikołaj jest zdrowy więc zdrowe dzieci możemy mieć a jak coś wyjdzie nie tak to i tak na genetykę nic nie poradzimy a tylko się dobijemy psychicznie i będziemy o tym myśleć i starania wtedy nie będą miały sensu
no w sumie masz rację, w niczym by to nie pomogło. a jak udało się raz, może udać się drugi i tego Ci z całego serducha życzęmik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.