Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Gigsa nie mogę się napatrzeć na tą słodką dzidzię na twoim obrazku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kassandra wrote:Hej Dziewczyny
też sie staram, teraz czekam zeby móc zrobić test i juz swiruję ;p owu miałam między 15-17 sierpnia czyli na logikę test powinnam zrobić najwcześniej ok 29-30 sierpnia, ale juz wytrzymać nie mogę ;p
Od przedwczoraj bolą mnie troche piersi tak po bokach, a dziś coś mnie kuło pod pępkiem ... oby to była fasolka , proszę trzymajcie kciuki !
Pozdrawiam
Trzymamy trzymamy...to gdzies chyba razem idziemy zdaje mi sie, bo @ w tym samym czasie mamy miec i owu mialam 15kassandra lubi tę wiadomość
-
Asha pisze, że boli ja brzuch rano i wieczorem. Ja miałam tak w poprzednim cyklu, że od owu dzień w dzień bolało mnie podbrzusze i czasem jajniki. W tym cyklu na dzień dzisiejszy jest cisza.
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nareszcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 12:19
-
gigsa wrote:Asha pisze, że boli ja brzuch rano i wieczorem. Ja miałam tak w poprzednim cyklu, że od owu dzień w dzień bolało mnie podbrzusze i czasem jajniki. W tym cyklu na dzień dzisiejszy jest cisza.
Noooo, chociaz jedna z niezaciazonym wykresem -
gigsa wrote:późno, bo brzuch mnie boli, ale nie owulacyjnie czy jakoś tak @ tylko jakbym miała zaraz nie dolecieć do kibla. Myslicie, że to może być od luteiny?
Nie wiem, nie bralam , ten moj bol to tez myslalam ze moze od pecherza jest, juz nie wiem -
wczoraj po cytologii miałam lekkie plamienia, ale gin mówił żebym sie ta to nastawiała, bo pewnie tak bedzie. Jestem ciekawa ile to potrwa, bo dziś jeszcze nie grzebałam to nie wiem czy nadal są
-
kassandra wrote:no tak by wypadało... też jesteś taka niecierpliwa ? ja juz dzis sie powstrzymuje zeby na bete nie polecieć ;p
-
gigsa wrote:wczoraj po cytologii miałam lekkie plamienia, ale gin mówił żebym sie ta to nastawiała, bo pewnie tak bedzie. Jestem ciekawa ile to potrwa, bo dziś jeszcze nie grzebałam to nie wiem czy nadal są
No i nie grzeb...wara od Bozeny!!!!!! -
Asha wrote:No i nie grzeb...wara od Bozeny!!!!!!
Cieszę się tylko, że gin potwierdził owu i że tam w środku wszystko jest ok, bo po tamtych bólach z poprzedniego miesiąca już schizy miałam, że coś tam złego się dzieje -
kassandra wrote:No nie, to my duzo krócej jakiś trzeci cykl tak już pełną parą ale wczesniej tez sie nie zabezpieczaliśmy. Martwie sie bo mam juz 30 lat i boję się ze nic z tego nie bedzie, a czuje że to teraz najlepszy moment ..
I tego ci zycze, ja juz sie nauczylam cierpliwosci po tylu latach, 6 dpo, to nawet na zagniezdzenie za wczesnie...moze ok 12 dpo....moze wtedy, ale najlepiej w dniu @ bo moze byc biochemiczna i tylko placz ci pozostajie i tyle -
gigsa wrote:W sumie może tak i zrobię, bo i tak na ten cykl nie nastawiam się aż tak bardzo, jakoś czuję, że się nie udało. Ale już w następnym pewnie będę z nerwów paznokcie obgryzać
Cieszę się tylko, że gin potwierdził owu i że tam w środku wszystko jest ok, bo po tamtych bólach z poprzedniego miesiąca już schizy miałam, że coś tam złego się dzieje
Gigsa to za wczesnie jeszcze zebys czula czy sie udalo czy nie, po ewentualnym zagniezdzeniu zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 12:31
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Jakoś w tym tygodniu nie moge na niczym się skupić, już żyję urlopem i mam doś tej roboty. Codziennie wracam z bólem mięśni i pleców, niby odsypiam (a dziś to spałam do 11.30) ale jakoś organizm chyba słabo się regeneruje
-
gigsa wrote:Jakoś w tym tygodniu nie moge na niczym się skupić, już żyję urlopem i mam doś tej roboty. Codziennie wracam z bólem mięśni i pleców, niby odsypiam (a dziś to spałam do 11.30) ale jakoś organizm chyba słabo się regeneruje
Jak dluzej spalas to widocznie tego ci trzeba bylo