Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ci na pewno nie ale liczylam ze troche dluzej bede przesypiac nocki. a tu jak nie bole kregoslupa, to dziecku nie wygodnie i dostaje boksy, to pecherz mnie ciagle cisnie, to lapie napady glodu, to kuzwa co innego. wiele zapomnialam z poprzedniej ciazy
omg juz mnie glowa boli -
Asha wrote:No jeszcze 2 tygodnie do usg , oby bylo dobrze wszystko
Redhotka lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:bedzie i nie warz sie miec zlych mysli. do cholery chociaz raz mnie posluchaj. mysl tylko o tym ze bedzie dobrze, ze bedziesz miala 4 silnych facetow, ze musisz miec wieksza chate itd nic wiecej
blizniaki bede i tyle starczy !
Nie mysle...spokojna jestem o dziwoCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:blizniaki bede i tyle starczy !
Nie mysle...spokojna jestem o dziwo
ciezarwoki maja przeczucia, ktore sie sprawdzaja, wiec jesli ty jestes spokojna to znaczy ze jest gites i tak bedzie do koncaAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:No nocki kiepskie bo jowi się budzi i przychodzi do nas wiec ciasno i się nie wysypiam do tego jowi wcześnie wstaje. Nawet pobaraszkowac z mężem do porzadku nie można
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:taka, tak blizniaki
ciezarwoki maja przeczucia, ktore sie sprawdzaja, wiec jesli ty jestes spokojna to znaczy ze jest gites i tak bedzie do konca
No tak jak z testem mialam przeczucie zeby zrobic
Oby sie sprawdzilo bedzie dobrzeCwalinka lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no widzisz , posluchalas intuicji a nie robilas to co zawsze- wypieralas wszystko. masz jakies przeczucia co do plci ??
Chlopak znowu, nie to zebym sie nie cieszyla bo zajebiscie, ale dziwczynke bym chcailaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 20:37
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Moze juz czas zeby u siebie spala
-
amelia04072006 wrote:ja kupilam swojemu dzieckowi łózko pietrowe zeby zaczela sama spac. ona na gorze ja na dole. kurwa przez ostatnie dwie noce latam ze srobokretem bo cholera lozka, ktore ma stelarz pod materacem zarywa sie pode mna i se je naprawiam. noz w morde jeza nie dosyc ze nie spie to kurwa spadam z łózka.
Ja pierdole no masakra, maz ci nie moze tego skrecic????