Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ide spac kochane, bo juz mi lzy leca po policzkach od ziewania hahhaah
czas do pracy i se fotel uszykowac do spania. dobranoc dziewczynki, spokojnej i owocnej nocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej piękne
Amelia przybij piątkę bo ja tez w nocy spac nie moge wkurwia mnie to bo potem najlepiej mi sie spi kolo 7-8 jak mus wstać, no i w ciągu dnia mnie nura...
i tak kolo 3-4 mam przerwe w spaniu zazwyczaj to zajrzalam co naskrobalyscie.
w ciągu dnia tylko podgladalam bo warunkow na pisanie nie bylo...
Dotik mimo Twojego luzu w dupie nadal czekamy
Asia ja juz luty nie mam, tak jak Amelia pamieta bralam ja tylko na początku (wtedy Ci wysylalam) a potem juz do ostatniej tablety na dupku, wiec jestem splukana jeśli o tabsy chodzi...ale nie nerwuj sie bo miki miala Ci przecież bez problemu zalatwic a amelia juz szykuje paczuszkę
lody dzis...a właściwie wczoraj... zezarlam znowu śmietankowe
i cos mialam jeszcze pisać i zapomnialam ...ssanie mi sie wlaczylo w zoladku i myslenie gorzej idzie...
a cos tam dzis Kasia cwalinka pisala o sprzątaniu i Jowi...nic nowego nie powiem ale rzeczywiście lepiej spędzić czas z cora niż kurze ciągle ścierać - i tak jutro znowu będą to po co 2 razy
nasprzatasz sie jeszcze kochana w życiu a poki Jowi jeszcze chce i garnie sie do spędzania czasu z Toba to korzystaj i ciesz sie z tego bo te lata szybko mijają i potem sie tęskni, zaluje...tak akurat wczoraj rozmawialam z moja kolezanka w temacie, ona ma starsze dzieci...
red a Ty bylas u tego nowego lekarza?
no i żreć mi sie chce a spac wcale
postaram sie zajrzeć w ciągu dnia...buziaki laseczkidotik, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość